Nou stil de viata (267)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Ati simtit cutremurul? V-ati speriat? Eu l-am simtit, eram cu Mara in pat, la culcare, m-am speriat rau dar n-am zis nici pas sa nu se sperie si ea. S-a speriat si ea saracuta, desi nu stia ce se intampla.
Acum am mancat 2 bucatele de cioco ca sa ma imbarbatez....![]()
Va invidiez pentru intalnirea de ieri; eu nu am putut sa ajung, pentru ca ieri a fost ziua tatalui meu, a implinit 65 de ani si am fost la Ploiesti. De unde ne-am intors azi.
Saptamana trecuta de Paste am fost la socrii; de unde m-am intors nu numai cu nervii (ca de obicei) obisnuiti, dar pentru ca soacra'mea nu face dulciuri in casa ci cumpara, ne-am intors si cu o Mara cu urticarie. M-am strofocat eu sa nu manance deloc din dulciurile acelea, dar n-am putut sa-i interzic de tot. Asa ca i-au aparut imediat niste bubite; am crezut ca a muscat-o ceva, mai ales ca s-a jucat acolo, non stop cu pisicile, care sunt vag puricoase.
Numai ca bubitele au continuat sa ii iasa; am fost la doctor si a facut o intoxicatie si urticaria de rigoare. Acum tine regim... si azi am facut cate trei feluri de mancare la fiecare masa. In cele din urma a mancat pepene si crackersi...
Multumesc de urarile legate de drumuri. La Varsovia, unde plec luni, merg singura, caci ma duc cu treaba. La Londra, mergem cu totii, in vacanta.
Dordia, capul sus! O sa fie mai bine! Si felicitari ca ai avut curaj!!
Delia, eu as lua de rezerva niste balerini aurii; sunt si in ton si comozi. Sigur gasesti si apoi ii poti purta la orice. Stai cu pantofii "Buni" o vreme, la inceput, si apoi schimbi.
Tzuni, las-o pe Lola in pace, n-o mai certa! Ii e si ei somn, saracuta!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
Gabi, mersi de sfat, o sa ma uit de balerini desi sincera sa fiu n-am vazut nimic dragut la capitolul asta. 
Multa sanatate Marei si drum bun la Varsovia. 
Eftimie, m-a zgiltiit si pe mine un pic dar pina sa-mi dau seama ce e a trecut. Am o minge din aceea mare care se foloseste in fitness, si a luat-o la drum prin camera. O fi un semn, ca n-am mai "mingiiat-o" de citeva zile. ![]()
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Salutare dragelor,
Uite asa mi-a trecut si vacanta, de miine iar pe baricade. Noroc ca e o saptamina scurta. ![]()
Roxa, tot acolo esti? ![]()
Gabi,
tatalui tau, sa traiasca multi ani de aici inainte si sa fie sanatos! 
Carmen, nu prea mai vii pe la noi...
Tzuni, ce program ai azi? Ce filme ai mai vazut? Te mai intilnesti cu don Juan? ![]()
Zuzi, cum a fost petrecerea Isabellei? Vrem poze! 
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Neata frumoaselor!
Delidana, am vazut doar Cry of the Owl. Interesant. Cu Don Juan nu m-am mai intalnit de mai bine de o luna.
Revin.
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU 
Zuzilici spune:
Buna dimineatza. Si eu sunt ca dupa "cutremur".
Ieri am am mancat mic dejun ( 1 ou fiert cu salata de rosii, castravete ai ardei), am baut 2 red bull si n-am mai putut manca aproape nimic. Efectiv nu mi-a mai fost foame.
Petrecerea insa a fost super. S-a filmat mai mult decat s-a pozat. Cred ca am o singura poza cu Bella si F ,caci numai eu am facut poze.
Am petrecut pana pe la 2 noaptea si cred ca toata lumea s-a distrat de minune. Azi insa e alta poveste. Am strans cat de cat prin casa, dar inca nu ma simt capabila sa fac curatenia (aspirat, sters pe jos,etc) care se cere.
Dordia subscriu si eu la cele spuse mai devreme. Tot raul spre bine. Sigur o sa apara ceva mai bun in calea ta. Succes. 
Delia si eu tot la niste balerini aurii ma gandeam.
Sau poate asa ceva. Succes si sper sa gasesti ce-ti doresti. 
Dragelor ma retrag ca deja dau "in primire". Am sa revin cu pozele.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Zuzi, ma bucur ca ati avut o petrecere frumoasa si asteptam poze cind iti revii.
Foarte draguti balerinii din poze, mi-ar place sa gasesc asa ceva pe aici dar pina acum am vazut doar uritenii. 
mephala30 spune:
Delia, impartim acelasi calculator, eu si sotul. Asta e explicatia faptului ca dau mai rar pe la voi.
O intrebai pe Tzuni de filme, da-mi voie sa-ti spun ce-am vazut azi: www.imdb.com/title/tt0936501/" target="_blank">Taken, actiune cap-coada, adrenalina in limite, mi-a placut! Si www.imdb.com/title/tt1073241/" target="_blank">Nothing but the truth, cam molcom dar dragut.
Un semestru usor cu rezultate excelente!
Gabi, sanatate Marei.
Somn usor si o saptamana cu multa sanatate!
Gabrielama spune:
Buna seara... si noapte buna!
Multumim de urarile de sanatate si cele pentru tatal meu. La fel si voua, numai bine.
Azi dimineata am fost cu Mara la baletul Alba ca Zapada, la Opera Romana. Daca aveti timp, aflati din timp despre data la care va mai fi spectacolul, va rog eu mergeti. Este superb!! Sublim! Mi-a placut la nebunie! Iar Mara, care sa nu uitam ca are doar 5 ani, a stat nemiscata si fascinata tot spectacolul!
Merg la culcare, ma trezesc la ora 4. Sa aveti o saptamana minunata!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
'Neata,
Haideti la ceaiuri, cafele, sucuri naturale si ce mai doriti.
Eu m-am sculat cu noaptea-n cap ca de azi incep scoala.
O saptamina frumoasa va doresc!