Nou stil de viata (267)
Raspunsuri - Pagina 15
Tzuni spune:
Buna dimineata, Delia!
Si multumim pt tratatia de dimieata ! Sa ai un semestru usor si cu note mari!
O saptamana frumoasa, fetelor si maine un raport bun!
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU 
Sabina spune:
neata!
eu sunt in transa.
Am fost aseara la un concert si am ramas pilaf.
Din pacate sala aporape goala.
Mi-e rau si mi-e rusine de mediul in care traiesc.
Desrte Mario Caroli, flautistul, am scris pe blog. In occident coasta pana la suta de euro(ba si mai mult) biletul.
Aici a fost gratis.
:(((((((
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihaser spune:
Buna!
Deli eu am vazut ceva pantofiori draguti cu galben si gri la Leonardo...ar merge daca rochita e cu galben si mov. Aveau un pic de toc! Cu toc mai mic sunt pe site-ul shoe passion parca...sunt ptr dans sportiv.
Sabina eu zic sa nu te intristezi...faptul ca oamenii nu vin la concert nu inseamna ca nu ar da orice sa vada...eu spre exemplu as merge...si cu 100 de euro biletul...insa am obligatii mai mari...pitica si piticul!
Nu stiu daca ai vazut reportajul cu vioara din metrou de la Victoriei...totusi doar in jumatate de ora a strans 100 de euro pe cand l-a NY au strans doar 32 de dolari...asta spune ceva...exista speranta!
Va pup! 
gusta spune:
Neatza.
Va scriu din Olanda.A trecut si vacanta suntem bine,nu am citit nimic din urma dar incerc sa ma pun la punct.
Va pup si va doresc tot binele din urma.
de kg sa nu ma intrebati
.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Buna ziua dragelor,
Am revenit si eu acasa aseara tarziu, asa ca astazi m-am trezit cu greu sa merg la birou. Sunt zombie...
Revin pe seara.
Ruxandra
yubi spune:
Buna ziua !In primul rand LA MULTI ANI! pt Isabella , Zuzilici sa-ti traiasca printesa ,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Nu am mai intrat de mult, pt. ca m-am simtit foarte rau si a trebuit sa ma internez sa imi pun si perfuzii. Dupa gastrita de reflux biliar de care ma vaitam ,m-am pricopsit si cu o infectie biliara ,cu febra si tot tacamul
Acum iau Amoxicilina si fac Gentamicina si imi este un pic mai bine. Va
si va doresc o zi placuta !
Zuzilici spune:
Buna ziua tuturor.
Puskin, Gusta bine-ati revenit pe la casele voastre.
Delidana bafta in noul semenstru si spor la invatat.
Sabina ...no comment! ![]()
O saptamana usoara tuturor si raport bun.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Gusta, Ruxi, bine ati revenit acasa!
Mihaser, mersi pentru sugestie, mi-am luat pantofiori azi, cu toc mic-mic, lacuiti, aceeasi culoare cu rochia, mov. Gata, am scapat de o bataie de cap.
Mi-am mai luat si niste accesorii pentru par si sper din tot sufletul sa nu ploua simbata ca altfel o sa se duca naibii freza mea cu bucle. 
Azi n-am inceput un nou semestru, a fost doar vacanta de Pasti, dar multumesc oricum tuturor pentru urari.
Voi avea nevoie, ca se apropie sesiunea.
Tzunela, iar muncesti? 
Carmen, 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Buna seara!
Delidana, am muncit pana pe la 15 si dupa ce s-a trezit Meri am fost la shopping - da' pt mine a fost ca la munca
Abia am asteptat sa ma intorc acasa ![]()
Gusta, bine ai revenit! Te astept cu povesti de-acasa si cu poze, daca ai...
Puskin, cred ca esti obosita! Of! Dieta mea? Cand merge, cand nu... Acum astept rusii si sunt ca un balon! 
Zuzilina, o saptamana buna si tie!
Gabrielama, spor la treaba pe unde umbli! 
Sabina, chiar nu stiu care ar fi solutia....![]()
Yubi, imi pare rau ca esti bolnavioara!
Ai grija de tine!
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU