Nou stil de viata (267)
Raspunsuri - Pagina 12
Delidana spune:
Haide, te asteptam cu drag. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Gheo
celor care si-au aniversat ieri ziua numelui.
pentru Bella. Zuzi, asteptam poze cu sarbatorita si familia.
Anda, imi pare rau si sunt cu gandul alaturi de voi. sper sa-i fie bine Carinei.
Daniela, multam.
Gabi, drum bun, sa te distrezi si pentru noi, :).
Zuzilici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mik Zuzilici, iti trebuie biscuiti simpli (petit beurre sau altceva similar). Pentru crema : pui pe foc 750g apa, storci 4 lamii verzi si mici sau una clasica mare si galbena, sucul il pui intr-un pahar si cojile le lasi sa se infuzeze putin in apa, scoti cojile de lamiie, adaugi 90g unt sau margarina, freci bine intr-un castron 125g zahar cu 4 galbenusuri si o lingura de supa de maizena, torni apoi lichidul fierbinte peste ouale batute, apoi lasi crema sa se prinda pe foc mestecind continuu, e gata cind incepe sa prinda de lingura. Opresti focul si pui zeama de lamiie, omogenizezi bine totul. in crema poti pune (optional) 3 linguri de smintina. Lasi crema la racorit. prajitura o faci intr-un vas patrat/dreptunghiular de sticla : pui un strat de biscuiti, unul de crema si asa mai departe. ultimul e de crema. Dai la rece si apoi decorezi cu ce ai (fructe zaharisite, din dulceata, ciocolata rasa). Mik. |
Multumrsc frumos.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mephala30 Delia, multumesc, ramane pe o data viitoare... ![]() |
Meph virtual pe messenger. Le punem pe fete sa-si ia laptopul cu camera si gata-i intalnirea. Asa vin si eu sigur.

Multumesc pentru urarile adresate Bellei. Eu asa cum am zis azi sunt acasa si deja mi-am baut cafeaua si incep sa intru in priza cu gatitul.
Va
pe toate si va urez un weekend placut. Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Mik spune:
hcclara, multumimde complimente. 
spune repede de care culoare e liliacul tau ? aici nu creste asa ceva.
Gabrielama nu trebuie sa citesti o lingura de (supa de maizena), ci o (lingura de supa) de maizena. maizena = amidon de porumb, dar poti pune si amidon alimentar de cartofi.
azi am copilasii acasa caci scoala e inchisa din cauza de epidemie, nu stiu de care, ma informez.
Mai apar.
nastad spune:
WE placut !
Am reusit sa ne mutam la sediul nou, avem treaba ca la balamuc
Copii sunt bine.
Nu am mai tinut nici o dieta dar nici nu am mai pus pe mine.
In WE muncim pe la tara...
O sa intru mai des, ca acum am net si la calculatorul pe care lucrez.
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
hcclara spune:
Mik e mov, si miroase, o nebunie, mi l-am rupt de afara, e plin de el pe aici si imi aduce aminte de acasa.
pupici la fete ca mi-a expirat accesul la comp din cauza de sot nerabdator.
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor....
Butoiul cu pulbere la mine la scarbici a explodat...in sensul ca patronul a facut urat, nea jicnit in cel mai urat mod...fara motive intemeiate, si drept urmare mi-am dat demisia...deci...sunt in cautare de job...asa ca....daca auziti ceva ..sunt in zona.
Danielag asa e sunt foarte aglomerata la job, avand in vedere ca ocup in prezent posturi...dar asa sunt eu proasta, le fac pe toate iar drept recompensa primesc injurii pt ce nu fac altii. Cica de ce nu am urmarit si nu m-am dus cu para....dar...eu nu sunt genul asa ca...mai bine renunt decat sa devin paraciosul firmei!!!
Mihaser nici eu nu sunt prea norocoasa...dar sper ca va iesi soarele si pe strada mea si voi reveni la sentimentul superb de a merge de placere la servici. Au existat perioade atat la actualul job, cat si la precedentul cand abia asteptam sa ajung la servici....dar...s-au dus din pacate!!!

tuturor posesorii de nume Gheorghe sau derivate.....si scuze de intarziere!
Tzunela
si o
virtuala pt sarbatorita.
Gabrielama sa fii sanatoasa si inca o
virtuala si pt tine.
Offfff....ce rau imi pare ca am ratat intalnirea...dar cum ieri am fost praf...nu mi-a ars de deschis calculatorul....dar mereu va fi "next time"
NAstad 
GAta ca merg sa mai depun ceva CV-uri si apoi sa ma asez la vizionarea de episoade.. 24 si Lost.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Sabina spune:
Diana, stii cum se zice, tot raul spre bine:)O sa stai cateva zile acasa cu copiii si o sa fie ok.
Claudia, Mik, si la noi e inflorit tot Bucurestiul, sper sa reusesc sa fac poze.
deci am 2 super vesti:
1.am terminat lucrarea:)
2.m-am intalnit cu Ruxi si Delia, am stat ca soparlele la terasa, eu am baut limonada cu miere si capuccino si-am palavragit intruna:)
Amandoua arata f bine, iar Delia era cu bluza mov, deprt pt care mi-am amintit de rochita ei pt nunta:)
Ruxi e o slabatura:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo