Dieta N Luciu
Raspunsuri - Pagina 4
miereamara spune:
Eu in primele 4 zile de la nastere dadusem jos numai 5 kg:))aratam de parca eram gravida in 7 luni, tin minte ca m-a bufnit plansul cand m-am urcat pe cantar. Copilul meu a mai stat o saptamana in spital din cauza unor probleme si cand ma duceam la el la spital se dadeau oamenii la o parte din fata mea si imi urau nastere usoara. Apoi in alte 4-5 zile s-au mai dus 5 kg, lichidul din tesuturi (fusesem umflata rau, picioarele erau ca niste butuci).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Mindy spune:
Si eu am venit acasa din spital cu copilul in car seat si cu burtongul dupa mine.
Mult mai usoara, dar burta tot acolo, vreo cateva zile.
Sotul ma intreba: esti sigura ca ai nascut? :)
danat spune:
Fetelor credeti ce doriti, nu ma "agatz" de acest metabolism lenes, am ajuns la concluzia asta dupa nenumarate experiente in ceea ce ma priveste. Ce scrieti voi acolo e f ok pt un om care nu are nici un fel de probleme cu "maninc orice si se depune" cum nu suportam eu candva sa aud... Dar nu ma voi lupta sa va conving ca nu suntem toti la fel
Apropos de nastere, eu dupa nastere am iesit din spital cu minus 6 kg (deci copilul, placenta etc) si asa am tinut-o mai bine de juma de an, alaptand si nedormind noptile si nu am slabit deloc. Nu mincam aiurea ca nici nu aveam chef din cauza oboselii, ma plimbam cu copilul la greu, deci ceea ce la unele mamici functioneaza de minune pt slabit (nedormitul, plimbarea, alaptatul) la mine nu a dat nici un rezultat.
Singura conjunctura in care am slabit progresiv si a tinut ceva timp a fost cand am facut tratamente corporale (care au topit celulita+grasimea dinspre exterior) tinand in paralel o dieta Monti.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
Mindy spune:
Dana, stai linistita ca te credem
si te si intelegem, mai ales eu.
Si eu am un metabolism mega lenes.
Intr-o vreme slabeam cand ma indragosteam. Sau de la stres, sau probleme. Acuma de la stres ma ingras. Ma chinui ca naiba pt o juma de kil dat jos.
Cea mai masiva slabire a fost aia cu iesirea de la spital dupa nascut pt ca am avut un copil cat china si retentie de lichide si mai si.
Dar tot cu kile in plus am ramas.
Sanii cu o cupa mai mare, de la B la C, izbucnesc din sutien, cred ca vreo 3 kile is doar pe sani
Nu inteleg femeile care isi doresc sani mari:)
danat spune:
Merci Mindy Mi-a fost ciuda pe mine cand auzeam cum alte mamici slabesc mult dupa nastere, iar la mine...ciu-ciu.
Retentie de lichide eu am la greu, mereu. Am reusit sa dau lichide la greu afara doar cand obisnuiam sa merg saptamanal la masaj de drenaj limfatic. La o ora dupa masaj, mergeam de vreo 4 ori la toaleta si faceam pipi la greu. Si incepeau sa falfaie hainele pe mine. Din pacate, acum nu am unde sa merg la acest tip de masaj si mi-e ciuda, ca beau lichide, astfel incat, asa cum zice teoria, ar trebui sa dau afara, dar nu, imi vine rar sa fac pishu.
Hobby
Mindy spune:
retentia de lichide de cand o ai?
Eu in sarcina si dupa natere, au trecut doi ani si vad ca tot o am, mostenire de la sarcina
Inainte habar nu aveam ce e asta.
Doamne cat m-am putut transforma dupa o nastere.
Mi s-a schimbat numarul la papuci, e cu un numar mai mare si mai lat acuma seara mi se umfla mainile si picioarele si ma simt imediat asa de... grea si puffy
Kaiuda spune:
Salutare la fete:)
uhuu chiar nu ma asteptam la asa o reactie mai mult contra decat pro ,dar e normal ca fiecare sa aiba opinia ei personala cu toate ca eu nu am cerut asta..eu eram doar curioasa sa stiu daca a mai incercat cineva atata tot..dar am sa va raspund ca fiecare decide pt el insusi ce este bine si ce nu...pe mine ma intriga foarte tare fazele cu "dieta asta este periculoasa,nesanatoasa,vei avea caderi de calciu,de par de dinti etc..si asa ramanem grase si frumoase pt ca ne consolam cu gandul ca nu este sanatos....concluzia este ca daca vrei ceva cu adevarat poti si basta.
si eu sunt o proaspata mamica am nascut pe 28.2.09 un ingeras,si eu ca si luciu am luat 30 de kg in timpul sarcini, pana acum am dat jos 16 kg in total,cu bebe cu placenta etc dar si regim...pt mine este graba mare pt ca nu mai am nimic cu ce sa ma imbrac,inca port hainele de gravida pt ca nu ma incape nimic inca si chiar nu vreau sa imi cumpar altele noi...in fine ca sa nu o mai lungesc atata vreau sa stiu acum cine mai vrea sa tina regimul asta...am vazut totusi ca au fost si adepte sa-l incerce...asa ca hai sa ne sustinem!!!
va pup!
mamica lui Christian-Andrei
danat spune:
Mindy retentia o am de mult, cred ca s-a instalat cam din perioada cand luam anticonceptionale (am luat cam 2 ani). Mitul cu "nu ingrasa anticonceptionalele, ci mincarea mai multa", pt mine e mort din fasa. Aveam colege care luau aceeasi pilula si slabeau vazand cu ochii, eu invers. Iar ginecologul meu dupa nastere, intrebandu-l ce metoda contraceptiva sa folosesc, si daca pot sa iau anticonceptionale s-a uitat mirat la mine si m-a combatut vehement, spunandu-mi ca daca vreau sa mai ma ingras in continuare nu am decat sa iau, dar el ma sfatuieste catre alte metode in cazul meu.
Kaiuda eu cred ca si aceste diete ciudate/ drastice/ fara logica, sau cum vreisa le spui, functioneaza de la om la om, cum zici si tu. Mie una mi-e teama de asa ceva, si prefer un regim cumpatata, cu mese mici si dietetice, regulate, dar care sa cuprinda cam toate grupele alimentare, pt ca stiu un exemplu mai de demult al unei doamne (era si mai in varsta e drept) care atinut dieta cu supa de varza si dupa 3 luni a murit de infarct - concluzia : organismul fusese privat de minerale si elemente esentiale bunei functionari.
SI eu vreau in foarte scurt timp sa ma apuc de o dieta si ma incurajez ca de data asta organismul meu va reactiona asa cum trebuie....
Hobby
Kaiuda spune:
din pacate si eu am auzit de niste cazuri asemanatoare dar nu am spus ca acest regim este sanatos..pot spune ca acest regim este ok atata timp cat ma simt bine,nu am ameteli,stari de voma sau altele,daca ar aparea aceste semne sigur as inceta imediat..dar cum ai spus si tu difera de la om la om poate am un organism mai rezistent cine stie..
cand am nascut primul copil acum 11 ani am luat 44 de kg enorm de mult dar am reusit in 2 ani sa scap de ele si sincer iti spun ca tot prin "infometare" asta insemnand fructe multe, verdeturi, sport si suplimente de magneziu si calciu a fost foarte greu dar rezultatul a meritat,nu am avut probleme de sanatate, deci stiu ca se poate:)
cu retentia de apa si eu am probleme inca de la prima sarcina iar cu ea vom ramane pe "vecie" din pacate.
pupici!
lara_c spune:
Mai fetelor, dar voi vreti sa slabiti in 4-5 zile de la nastere?Eu am slabit in 2 saptamani si tot mi se pare cam repede(fara sa fac nimic special, mancam dublu fata de luna a 8 sau a 9, pt ca in sfarsit aveam loc in stomac... plus ca si alaptam) .Din cauza asta mi-au aparut 2 vergeturi mici ( acum nu se mai vad caci am actionat la timp, plus in timpul sarcinii de 2 ori pe zi in fiecare zi).Dar deja ma stresasem ca ma gandeam ca o sa imi apara multe in conditiile in care in timpul sarcinii nu am avut nici una cu toate ca sunt 'predispusa' la asa ceva.Am niste vergeturi pe coapse din adolescenta- s-au estompat aproape de tot de cand folosesc bio oil, dar la vremea respectiva nu foloseam nimc...ca aveam 12-13 ani...LOL
In fine, cu dieta asta.....parerea mea este ca nu as lua sfaturi de la cineva care s-a ingrasat atat in timpul sarcinii!!!Indiferent cum a slabit dupa-aia, odata ce arata cum arata, eu de la ea sfaturi de frumuseste, tonifiere si alte asemenea nu iau.
Faceti cat mai multa miscare si activitate fizica si mancati sanatos.Fara sa excludeti grupe importante de alimente pe motiv...ca ingrasa.Mancati moderat din acele alimente si faceti mult sport.Nici o dieta severa fara sport nu functioneaza oricum si veti deveni foarte frustrate.Cat despre Luciu...fiecare cu gusturile lui, eu nu ma considerat-o nicioadata vreo frumusete...iar slaba nici atat.