Dieta N Luciu
Raspunsuri - Pagina 3
danat spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
Xio nu am spus ca NU se poate, am spus doar ca Natasa e o norocoasa daca are un metabolism care raspunde la numai atita miscare pe zi.
Apropos de mers numai, eu merg in fiecare zi minim juma de ora pe jos (uneori ajung si la 3 ore) nu continuu, cu mici pauze, si nu am observat absolut nici o modificare nici la cantar, nici la silueta. De aceea, le consider norocoase pe cele care, cu atit de putin efort reusesc nu numai sa se mentina, dar sa si slabeasca...
Pe deasupra sunt si genul de persoana care se consuma mult in interior, nu pot spune ca nu sunt agitata, dar din pacate, nu am fost niciodata detinatoarea unui metabolism prea harnicutz
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
carolinah spune:
Dana, metabolismul se "harniceste" mancand des si f corect (practic creste activitatea tiroidiana - XIO iti poate explica mult mai competent ca mine) si prestand activitati cardio, dar si de crestere a masei musculare. Stiu ca astea nu sunt lucruri noi, dar din cand in cand simt nevoia sa le scriu, mai ales la subiecte de astea aberante gen "beti supa si compot toata ziua" si veti slabi.
Editez ca sa spun ca trebuie mancat des si putin, ca sa nu intelegeti altceva
danat spune:
Carolinah asta e o veste excelenta!
Xio astept si eu indicatii/explicatii de "harnicire" a metabolismului (lenes din nascare)
Hobby
XIO spune:
Ideal este sa mananci o data la 3 ore , in cantitate mai mica.
Astfel metabolismul va fi mereu in priza , corpul va arde calorii mereu si nu va avea timp sa "leneveasca". Foamea nu va fi atat de mare , iar mancand portii mai mici stomacul se va obisnui cu o cantitate mai mica de mancare.
Nu este bine sa mananci doar cand esti rupta de foame pt. ca atunci mananci repede, inghiti mult aer , stomacul se dilata , si pana sa ajunga informatia cum ca gata , nu mai trebe mancare , la centrii satietatii deja ai mancat 2 porrtii.
Si eu obisnuiam sa mananc rar, si tunci mancam tot: o farfurie mare de cartofi pai cu felii de cascaval printre ei , cu telemea, muraturi, gratar, si cand terminam mancarea din farfurie simteam ca mor.
Daca mananci des si putin , si iti faci timp sa mesteci pe indelete fiecare gura de mancare atunci cand vei fi cu adevarat satula creierul iti va transmite asta.
Acum mananc des , putin , si dupa o rosie cu ceva branza sarata efectiv nu mai pot manca. Dupa un iaurt sunt satula. Si nu mai pot manca o portie intreaga de cartofi
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
danat spune:
Asa...ok, si daca nici asta nu functioneaza?
Chiar credeti ca metabolismul tuturor functioneaza la fel in functie de ceea ce ii dam si apoi consumam? Se stie ca raspunsul este nu...
Recunosc, nu maninc des, insa la mesele principale nu ma indop cum descrie Xio pt ca nu as putea sa respir daca as minca asa. Cartofi, fainoase nu maninc, decat rar orez sau paste integrale.
Dar nu stiu daca are rost sa mai intru in amanunte, ca deja ne-am abatut cam departe de subiect...
Un metabolism harnic va/imi doresc
Hobby
XIO spune:
Da , functioneaza. Si poti manca si fainoase , si cartofi.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
carolinah spune:
Functioneaza, Dana. Metabolism lenes nu exista decat daca ai probleme de tiroida diagnosticate de medic in urma unor analize amanuntite si alea se corecteaza altfel.... si eu si la alea ma uit cu scepticismul meu de profan
Metabolismul il "lenevim" noi ca urmare a obiceiurilor noastre: diete dupa diete, de se invata organismul sa traiasca cu 800 de cal si cand vede o bucata de ceva mai consistent se repede si depune repede ca daca il infometam iar... + sport zero, ca atare nu muschi, nu consum etc etc etc.
Eu nu cred in metabolism lenes, eu cred ca un om sanatos isi poate aduce metabolismul la normal. Si prin normal nu inteleg ca mancam toata ziua tampenii si aratam top model. Nu, dar inteleg ca mananc cele 30 de cal/Kg corp cu proportiile de nutrienti potrivite fara a sta stresat ca mi se depun pe fund. Plus alte niste calorii conform sportului din ziua respectiva si ma mentin. Daca vreau sa si slabesc, scad 300-500 de cal din totalul asta (in functie de cat am de slabit) si ii dau bataiei. Cu cap si cu rabdare...nu ca initiatoarea acestui subiect care cica slabeste 500g/zi (adica minus 3500 cal!!! din ce???).
Din pacate ce spun eu aici e pt multe femei.
mama_lui_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Functioneaza, Dana. Metabolism lenes nu exista decat daca ai probleme de tiroida diagnosticate de medic in urma unor analize amanuntite si alea se corecteaza altfel.... si eu si la alea ma uit cu scepticismul meu de profan Metabolismul il "lenevim" noi ca urmare a obiceiurilor noastre: diete dupa diete, de se invata organismul sa traiasca cu 800 de cal si cand vede o bucata de ceva mai consistent se repede si depune repede ca daca il infometam iar... + sport zero, ca atare nu muschi, nu consum etc etc etc. Eu nu cred in metabolism lenes, eu cred ca un om sanatos isi poate aduce metabolismul la normal. Si prin normal nu inteleg ca mancam toata ziua tampenii si aratam top model. Nu, dar inteleg ca mananc cele 30 de cal/Kg corp cu proportiile de nutrienti potrivite fara a sta stresat ca mi se depun pe fund. Plus alte niste calorii conform sportului din ziua respectiva si ma mentin. Daca vreau sa si slabesc, scad 300-500 de cal din totalul asta (in functie de cat am de slabit) si ii dau bataiei. Cu cap si cu rabdare...nu ca initiatoarea acestui subiect care cica slabeste 500g/zi (adica minus 3500 cal!!! din ce???). Din pacate ce spun eu aici e pt multe femei. Caro |
.subscriu..
- mai puneti si o "cura" suplimentara de vitamine+minerale pe langa cele de mai sus si "efectul" e garantat!
- adaugati apoi vointa multa si gandire pozitiva si pastrati modul sanatos de viata FOREVER&EVER!
PS - primele 4-6 saptamani sunt mai grele dar apoi garantez ca veti fi pline de energie si adrenalina pura.
PS - exercitiile..da..se fac in serii..fiecare cat reuseste - serii de minim 15 buc X 3-4-5 serii..fiecare cat rezista..ideal cu greutati (mici la inceput..acum se gasesc gantere pe toate drumurile)..si ar fi minunat daca se fac acasa sa aveti o oglinda in fata careia faceti exercitiile...e foarte important sa nu "trisati" la executarea corecta a exercitiilor si sa tineti zona de lucru in "tensiune"corecta - in caz contrar reduceti nr.de exercitii pe serie..data viitoare veti reusi sa faceti cateva exercitii in plus cu siguranta.
Atentie..febra musculara reala apare la 2-3 zile dupa lucrarea muschilor..se estompeaza cu repaos (al zonei respective + aspirine+bicarbonat alimentar+ masajul zonei)
miereamara spune:
Eu am slabit dupa nastere foarte repede. In sarcina am pus 26 de kilograme,in primele 4 luni de sarcina am slabit apoi in urmatoarele 6 (am nascut la 42 de saptamani aproape) m-am ingrasat 26 de kg. Ei bine, in prima luna dupa nastere slabisem 15 kg, fara sa tin un regim drastic si fara sa fac miscare. Pur si simplu asa a reactionat organismul meu. Apoi in urmatoarea luna am mai dat jos 4 kg si in a treia luna 2 kg. Deci la trei luni dupa nastere, mai am de slabit 5 kg din 26 de kg.Sunt sigura ca dc as fi facut si un pic de miscare acum as fi fost la greutatea dinainte de nastere.
Cred ca depinde de la persoana la persoana, nu toti reactionam la fel in cazul aceluiasi regim alimentar/de miscare.
E posibil ca Nicoleta Luciu sa fi slabit atat de mult fara sa se infometeze. Tin minte ca am citit ceva legat de subiectul asta (cum a slabit Nicoleta Luciu 30 de kg) si m-am minunat ca si voi, dar cand am vazut ce repede pierd din greutate mi-am dat seama ca este posibil.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara E posibil ca Nicoleta Luciu sa fi slabit atat de mult fara sa se infometeze. Tin minte ca am citit ceva legat de subiectul asta (cum a slabit Nicoleta Luciu 30 de kg) si m-am minunat ca si voi, dar cand am vazut ce repede pierd din greutate mi-am dat seama ca este posibil. www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
Pai aia ziceam si eu, lumea uita ca astea au fost kile de sarcina.
Unii (mai ales cei care au scris stirea) chiar inteleg ca ea a slabit 30-35 kile asa repede.
Uita ca a fost acolo un bebe de peste 4 kile, cu lichid si tot tacamul, dupa cum arata in ultimele poze gravida se vede ca a avut o retentie de lichide teribila.
Sa nu mai vorbim de volumul sanilor care si ei au o greutate mai mare inca din sarcina.
Eu de la spital am venit mai usoara cu 13 kile, fara sa fac vreun efort. In doua zile!
Daca eram o vedeta ar fi trebuit sa se scrie asa:
cancan - Stire senzationala: Mindy de pe DC, a slabit 13 kile in numai doua zile! Intrati aici sa cititi stirea si sa aflati mai multe despre dieta ei miraculoasa!