Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 12
maria_bunica spune:
Anda_Magda...nu intra inca in panica...bebelina va mai sta putin la mami in burtica,ca e bine tare acolo!!
LauraOana..eu te inteleg perfect cu alegerea numelui..am trecut si noi prin asta la inceput cu prenumele Razvan..
Eu am avut parte aseara de o ciudatenie..aveam mana dreapta mai umflata ca cea stanga..
,mi-am dat si bratarile jos ca am zis ca poate din cauza asta...sau poate o fi fost de la invartitul in mamaliga?
Oricum si acum ma mai jeneaza cand incerc sa strang degetele..parca as avea febra musculara..
Tot aseara am vb si cu nasii de cununie din Romania si le-am spus ca nu putem ajunge pt botez..au reactionat bine,au zis ca ne intelege si ca ei isi vor face datoria oricum si ii vor trimite hainutele pt scos din spital,cum e traditia in tara,ca il vor considera oricum finul lor ...mi-am luat o piatra de pe suflet..ma bucur enorm ca nu s-au suparat!!![]()
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
anda_magda spune:
maria sigur e de la cat ai fortat bratul cu mamliga. stai linistita! picioarele mele s-au mai desumflat, dar vad ca azi iar au inceput sa doara. eh, nu mai e mult!
la noi aici nu nasii scot bebelul din spital ci moasa. dar oricum si nasii vin si ii aduc lucrusoare. oricum bine ca au inteles!
Vine bebica ....
+37
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
CarlaV spune:
Multumesc mult pentru urarile pentru maine, la Snagov sunt niste prieteni foarte dragi cu un baietel de varsta Sabinei si abia asteptam mereu sa ne revedem.
Eu n-am dormit azi-noapte din cauza de copil cu mancarici, dupa o ora de somn s-a trezit strigandu-l pe taica-su' care era obosit si el si pana la urma a adus-o la noi in pat. El a adormit imediat si Saby s-a fatait de la 12 la 6 continuu, poate a durut-o vreun dintisor, poate burtica, nu stiu. Ideea e ca n-a stat mai mult de un minut in aceeasi pozitie, mi-a zvarlit picioare pe fata, in burta, in gat, mi s-a urcat cu fundul in cap, m-a tras de par de ma doare toata pielea capului etc. Pe la 6 cand ea era toata calare pe perna mea m-am mutat cu capul la picioare si am dormit pana la 10, chinuit, fara perna si dezvelita. Acum mi-e greata de mor dar nu ma mir, doar ca nu stiu cum as fi facut daca aveam si bebe de alaptat in timpul asta.
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Anda_Magda..asa e ,mai avem de suportat putin si apoi trec toate durerile din timpul sarcinii!!Am mai auzit de obiceiul cu moasa,dar la noi in zona de unde suntem,nu se practica..![]()
Carla...poate vei avea o seara mai buna azi..iti ramane speranta..e nasol ca nu te poti odihni si cu Saby in patul vostru!!
sa treaca greata si oboseala!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
kiralina spune:
Am venit si eu de la doctor cu vesti bune: Colul e destul de ok, adica 2,5 - 2.6 cm. Ceea ce ma bucura, pt ca miercuri era de 2,2 cm. Cum am avut contractii, imi era cam teama. Acum m-am relaxat. :)
Mi-a facut si cardiotocograma si totul e ok.
Si saptamana urmatoare am programare la eco 3d. Abia astept.
Acum ma culc un pic ca sunt cam obosita, pe seara o sa intru sa va citesc iar.
31 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
maria_bunica spune:
Kiralina...felicitari pt vestile bune..ai grija in continuare sa nu te obosesti si sa stai cumintica in pat ,ca sa nu mai treci prin atatea emotii!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
Bebe Beca spune:
Va pup fetelor, am ajuns acasa. fata doarme acum... este bine. A venit si lapticul, ma dor sanii foarte tare, Sara nu trage cum trebuie... trebuie sa-mi cumpar o pompitza... rebeca este usor debusolata. Ma rog, ne acomodam acum. Cu vaccinul s-a rezolvat, a ajuns din Germania la mine, au rezolvat foarte fain situatia cei de la maternitate. Si noi am facut rost de unul pentru o mamica ce avea nevoie de el mai repede decat mine. Si l-am luat de la Giulesti, prin niste interventii... si scandal.
Carla, a costat 10400 ron, cu tot cu vaccin. Si vaccinurile Rebecai si tratamentele mele si analizele de sange si tratamentul cu clexane. Ma rog, tot ce a insemnat stat in maternitate pentru amandoi.
Nu regret niciun moment alegerea facuta, pentru noi a fost o experienta extraordinara, ne-am simtit oameni.
Sa vedem cum va fi acasa... Acum pleaca tati sa cumpere pompa, si aia costa o galagie de bani. Dar in maternitate m-a ajutat foarte mult. Este o pompita electrica. Eu am varianta manuala, dar nu fac nimic cu ea
Revin...
Ioana,
Rebeca si
Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Flobaby spune:
Buna fetele!
Acum am ajuns si eu acasa ( am fost plecata in provincie sa sarbatorim Pastele cu rudele...) si primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit pe DC sa vad ce noutati sunt. Va zic sincer ca mi-au dat lacrimile de emotie cand am vazut ca au aparut noile albinute

( desi ma asteptam la deea sau anda_magda.......).
FELICITARI Ioana pe bebe
SARA si Sarmisa pe bebe AARON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

.
Sper ca totul este in regula cu cele 2 albinute, cu mamicile lor, cu bebe de Noemi si cu celelalte mamici din stup.
Ma apuc sa citesc si eu din urma si revin.
Pupici la toate fetele!

30 +
Maria Ioana
nicuratze spune:
IOANA, am vazut si eu pozele,e minunata Sara!
ANAMARIA,imi pare rau de infectie si de alergie,stiu cum este in ambele cazuri
MARIA, ma bucur ca ti-a iesit bine masa de Pasti,asta sigur pentru ca ai pus si suflet!
RELUSHA,
,tu ce mai zici,toate bune?
KIRALINA,ma bucur ca e bine,dar oare astia masoara corect colul?
BLUE,LAURAOANA,mai e putin.
elena,
s.32 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze