Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 11
blue77 spune:
Ana Marialasa ca bb stie ca nu de placere ai probleme de infectiile si medicamentele....si eu ma gandeam azi la analiza de glicemie...saracul i am dat pt a treia oara o doza de glucoza mare....bine ca nu mananc dulce deloc de saptamani ca sa pot sa iau tone de glucoza din cauza unor proaste....si eu mai fraiera ca le ascult...
E asa frumos la noi in sfarsit....o sa pot sa ies si eu in gradina...
eram asa linistita pana acum cateva saptamanii....iar acum cfred ca platesc ca parca incep sa se adune nervii si stresul
Sotul meu distrat a mers la farmacie cu cardul meu de securitate sociale care e f important....si cred ca a venit fara el...deci sper sa l aiba ei la farmacie ca altfel alti nervi ca sa mi fac altul si e tot ce mi lipseste, de platit inca nu mi au platit nimic boii de la asigurari...deci ce sa mai spun si in plus vacile de moase ma baga in diabet si in crize de nervi sistematic....
Off off
Gata m am plans si eu
In plus sa nu uit am si racit stand in casa non stop....asta trebuie sa fii tare sa reusesti nu?
NOI
Cristina 34 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 6
Deea_24 spune:
"Neata" fetelor,
anamariacs imi pare rau ca trebuie sa induri atatea, cu siguranta si sarcina te-a facut mai sensibila. sa treaca toate cat mai repede ca tare sunt multe...
mamica oana e groaznica treaba cu traficul asta... sa treaca contractiile astea rele!
kiralina asteptam vesti bune de la control!
Ramona.P felicitari pentru schimbarea semnaturii, ma bucur ca ai avut o zi minunata! La multi ani sotului!
CarlaV distractie mare va doresc pe maine!
Deea, 38+ cu bebel mic Darian Rafael
Deea, 39+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
LauraOana spune:
!!ADEVARAT A INVIAT!!
anamaria saracutza de tine prin ce ai trecut ..e nasol cu alergiile..pot sa apara si sa dispara cum au ele chef
ramona chiar ca va-ti distrat superb! la noi in fam nu sa mai lasat de mult cu un chef...dar cind se lasa, e tot asa, de la molodovensti la manele si hip hop..
cris nasol cu contractile, ai grija!
ely si eu am vazut pozele aseara tot din gresala, exact ca maria am vrut sa vad cind schimbi semnatura si am apasat gresit..chiar vroiam sa te cert ca nu ne.ai anuntat ca ai pus poze noi, si cind am citit mai departe am vazut ca deja vazuse si maria pozele! foarte foarte foarte frumoase!
bebe_beca frumusica foc sara!!sunteti o fam foarte foarte foaret frumoasa...abia astept sa imi vad si eu comoara!
carla distrctie placuta la snagov!!
blue chiar culmea nasele astea! in loc sa te linisteasca ele te baga in panica!
35+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
..eu nu prea am vesti noi..infectia mia trecut cit de cit..burtica se intareste unpic mai des cind sunt obosita, in rest nu am probleme...chiar vorbiam acum citeva zile cu o prietena care este acum in saptamina 30 (sarcian cu risc)..si imi spunea ca se roaga pt mine sa am o nastere usoara.. eu i-am spus ca la cit "noroc" am avut eu cu aceasta sarcina, adica nu am avut deloc "probleme" imi este si frica sa-i mai cer la DD si o nastere usoara..ca parca "prea bine" mi-a mers
35+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
oana_du spune:
Buna ziua albinutelor!
Ioana, sunteti o familie frumoasa, iar micuta Sara este o bijuterie de fetita
Maria, felicitari pentru masa de Paste, sunt convinsa ca esti o bucatareasca desavarsita. Te admir mult pentru faptul ca desi si tu esti ocupata, obosita, ai si zile mai putin usoare, totusi mereu ai o vorba buna pentru fiecare... ca o bunicuta din povesti
Felicitari celor care au schimbat semnatura.. ne apropiem cu pasi rapizi de intalnirea cu bebeii. Probabil ca vor mai aparea si saptamana asta albinute. Nu imi vine sa cred cum a trecut timpul Vorba Laurei, parca ieri aveam 6 saptamani...bine ca ne-a ajutat DD sa ajungem aici.
Acum ca voi avea mai mult timp, as vrea sa completez lista cu numele albinutelor si vroiam sa va intreb daca mamicile care au nascut sa ramana si pe lista veche (a celor care asteapta bebei), sau pe masura ce apar albinutele sa ne trecem pe o lista noua pe care sa o mutam in final la Clubul Scutecelor.
Va pup pe toate si sa aveti petrecere frumoasa in continuare!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
36+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 4 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
anda_magda spune:
blue incearca sa te bucuri de vremea petrecuta in gradina si sa iti alungi supararile. . si gandeste-te ca mai e putin si vine si soacra si atunci o sa fii poate mai linistita putin.
laura v-ati hotarat la nume? ramasese sa ne spui si noua.
eu astazi am definitivat bagajul si ma uit cu groaza la el. am vb cu letitia sa nu imi faca vreo surpriza azi ca i-am spus ca e naspa azi sunt oamenii dupa petreceri, fara chef, giftuiti, mahmuri sau asteapta sa mai petreaca inca. ieri am avut ceva dureri gen intepaturi jos. si am constatat ca nu prea mai pot sa ridic genunchii foarte mult sau sa stau prea pe vine. simt ca ma doare in plex cand stau asa. oare asta inseamna ca s-a mai coborat bebe?
carla odihneste-te macar azi, pe timpul zilei. sa ai disctractie placuta maine!
Vine bebica .... +37
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/
Deea_24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda_magda blue incearca sa te bucuri de vremea petrecuta in gradina si sa iti alungi supararile. . si gandeste-te ca mai e putin si vine si soacra si atunci o sa fii poate mai linistita putin. laura v-ati hotarat la nume? ramasese sa ne spui si noua. eu astazi am definitivat bagajul si ma uit cu groaza la el. am vb cu letitia sa nu imi faca vreo surpriza azi ca i-am spus ca e naspa azi sunt oamenii dupa petreceri, fara chef, giftuiti, mahmuri sau asteapta sa mai petreaca inca. ieri am avut ceva dureri gen intepaturi jos. si am constatat ca nu prea mai pot sa ridic genunchii foarte mult sau sa stau prea pe vine. simt ca ma doare in plex cand stau asa. oare asta inseamna ca s-a mai coborat bebe? carla odihneste-te macar azi, pe timpul zilei. sa ai disctractie placuta maine! Vine bebica .... +37 Pana atunci gotobina nevoie mare http://www.flickr.com/photos/magduta/ |
Magda sa-ti traiasca finutul! Este asa micut si scumpic!!
Si eu simt intepaturi jos dar doar cand se impinge bebe!
Deea, 38+ cu bebel mic Darian Rafael
Deea, 39+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
LauraOana spune:
anda_magda din pacate numele ales iar a picat ne-am dat seama ca austriecii nu lar pronunta asa cum am vrea noi..asa ca am ajuns de unde am plecat ..numele ar fi fost "romeo sebastian".."romeo" a picat..si "sebastian" nu e sigur daca ramine pt ca nu-i prea place sotului
35+
GUGU
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_du Acum ca voi avea mai mult timp, as vrea sa completez lista cu numele albinutelor si vroiam sa va intreb daca mamicile care au nascut sa ramana si pe lista veche (a celor care asteapta bebei), sau pe masura ce apar albinutele sa ne trecem pe o lista noua pe care sa o mutam in final la Clubul Scutecelor. Va pup pe toate si sa aveti petrecere frumoasa in continuare! |
..eu zic ca pe masura ce apar albinutele sa ne treci pe o lista noua...pt ca mamicile care au nascut nu mai sunt nu?
35+
GUGU
maria_bunica spune:
Adevarat a Inviat!!
Oana_Mvt..ma bucur ca inca bebe e la mami in burtica..poate mai sta acolo macar o saptamana!!Oricum...saptamana preconizata de medici a trecut deja nu?
Anamariacs..imi pare sincer rau ca ai trecut prin atatea in ultima saptamana,dar nu trebuie sa te simti vinovata...sunt sigura ca ai facut tot posibilul sa eviti toate relele,doar ca probabil esti mai sensibila in perioada asta!!Ai grija de tine si multa sanatate!!Mai e putin si vor trece toate!!
Mamicaoana..multumescMai bine evita drumurile cu masina daca iti provoaca contractii...asa poate mai sta si bebelina la caldurica!!
Anda_Magda..s-au mai desumflat picioarele?
Kiralina..ma bucur ca s-au rarit contractiile si te asteptam cu vesti bune de la control!!
Carla..multumesc!!Ma bucur ca mergeti la Snagov..macar asa te mai relaxezi un pic!!Dar de ce nu ai putut dormi azi-noapte?Din cauza durerilor?
Cris..imi pare rau pt contractii..stai mai mult in pat pana ajungi la medic si poate se mai raresc!!
Ramona.."La Multi Ani !" sotului,multa fericire,sanatate si impliniri alaturi de printesele lui!!Super ca v-ati distrat si ati dantuit..o sa ai o bebelina dansatoare..sper sa semene si bebe Darius cu mine la capitolul asta..ca lu' taica-su nu prea ii place sa danseze...asa vor face pereche frumoasa puii nostri!!Distractie placuta si azi!!Felicitari pt noua semnatura!!
Blue..maine primesti rezultatul la test ,nu?Tin pumnii sa fie bine si sa se rezolve si cu cardul de sanatate..stiu cum e daca il pierzi..ca si aici dureaza ceva pana il primesti iarasi si plus ca trebuie sa te deplasezi ca sa il ceri!!
LauraOana..bine ca a trecut infectia..
Oana_du..multumescimi sunteti toate asa de dragi,incat oricat as fi de ocupata,trebuie sa intru intr-o pauza sa citesc despre voi!!Sper ca venirea lui bebe sa nu imi schimbe ritualul..
In legatura cu lista...parerea mea e ca in functie de cum nastem sa fim sterse dupa lista veche si sa aparem pe lista noua!Altfel va fi prea mare prima pagina cu atatea date si plus de-asta nu ne mai trebuie UM si DPN,daca am nascut deja!!
34+ Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi