Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 10
anamariacs spune:
Hristos a inviat, dragelor! si de la noi..chiar dc cu intirziere..si uitati-va si voi la ce ora va scriu..o sa spuneti ca sunt dusa..dar..ce sa fac?? am de povestit un roman intreg, dar inainte de toate vreau sa felicit mamicile si albinutele abia venite pe lume: minunile IOANEI SI CRITINEI!!DD o sa aiba grija de acesti copii, nu a lasat DD degeaba sa vina acesti 2 bb pe lume in saptamina mare !!
despre mine?? credeti-ma nici nu vreau sa mai aud de mine sau sa ma vad in oglinda!! deja nu mai pot!!jur!! de o saptamina stau acasa in pat..aaaa..si dc ar fi fost numai din cauza durerilor de coloana asociate cu cele de picior sa zic ca poate m-as fi "acomodat"; dar nuuu!! nu putea fi doar atit..ca dee eu sunt Ana Maria si trebuie sa o fac lata..nu stiu cum "ma mai suporta" copilul asta din mine pe care l-am chiaunit fara sa vreau..revenind..infectia urinara-ok..a5a in sarcina-zic ok si aici, numai ca lucrurile au inceput sa se complice..m-am apucat de tratament..ihm..dupa prima pastila luata seara..toata noaptea drumuri la baie si pina in 10 picaturi de pi/ drum..de sa imi smulg parul din cap! a 2-a pastila ajutata cu niste ceai de cozi de cirese si merisor..spre seara incep drumurile la baie mai eficiente..nu de alta dar aratam ca un butoi gata de explozie de la atita lichid. ok si aici..mai departe..pastila 3,4,5,6 au dat febra progresiva ..pin ala 39.6 in 48 ore cu variatii pe tema,,de nu mai stiam incotro..bb ma certa de mama focului..la sfatul medicului am bagat cite un algocalmin la 12ore..finalul..vineri am reusit sa ma "dezlipes" de patul cel neduferit in care "clocisem" de cu o vinere inainte.
noroc ca am fost vineri p picioare cit de cit..sa fac si eu cite ceva pentru sarbatori si sa ciesc mailurile de la birou care ardeau..si uite asa ca simbata seara pina sa plecam si noi ca tot crestinul la biserica pentru Lumina, incepe sa apara usoare senzatii de mincarime in talpi si palme..mm..nu le dau atentie initial..li pun pe seamaa nervilor pe care mi facuse bunicamea in ultimele 2 zile - nu vreau sa lungesc povestea - si plecam la biserica...ee dragelor..cind ne intoarcem incepe "dansul": mincarimi de ziceai ca tropaie pe mine toate furnicile din lumea asta..intepaturi..mm..apa rece zic..pun comprese..nimic..sotul adoarme..eu ma plimb prin casa..cu cit trece timpul cu atit mai rau..toata nopatea nu am inchis un ochi ...eram plina de pete rosii peste tot, imi venea sa imi rup carnea de pe mine..simteam ca ma sufoc, mi s-a infundat nasul..clar alergie!! dar de la ce?? caut in sertarul de medicamente..nu mai aveam in casa nici un antialergic..ma ia panica..de un de farma deschisa acu, in noaptea de Paste, sotul bause juma de pahar de vin si nu puteam sa visez volan pentru el..eu abia imi misc piciorul sting..deci ura condus..ce ma fac??
toata noaptea m-am perindat prin casa si ma uitam la mine cum ma inrosesx si ma umflu..AMIN..rasare soarele..ii multu lui DD, imi trezesc fin sotul si il rog sa traga o fuga la farma x, y sau z..ca ma vazut eu pe net ca doar alea au program non-stop ca dc mai stau mult asa o iau razna!!cit isi trage treningul pe el..ii arat ce gasisem pe net-ca pot lua claritine in sracina-..pleaca dragul de el..nu stiu cind a venit..stiu doar ca am luat pastila si abia dupa o ora au inceput sa ma slabeasca mincarimile de pe corp..palmele si talpile le=am simtit toata ziua furnicind..
una peste alta pe la 1 am adormit si am facut ochi la 6, am inghitit ceva cumpatat de frica si am ramas zombi la tv..mai devreme ma apuca pe mine "ideea" ca trebuie sa iau pastila pentru infectie..si hap peste cap pastila si un pahar de apa..asta pe la 23..pe la 00 si nitel cine credeti voi ca se urca pe pereti din nou de mincarimi ale palemlor si talpilor?? gjicit:EU!!nimeni alta!!primul lucru..iau dracia de prospect sa mai itesc odata despre amoxicilina asta nenorocita..se pare ca alergiile de forma asta fac parte din reactiile adverse cele mai intilnite cu recomandate de stopare imediata a tratam. ce mai uimeste pe mine este ca iau aceasta amoxicilina a 4a ora in sarcian si [ina acum nu am avut nimic!
inghit in sec, vociferez in gind ca numai eu pot pati asa ceva, arunc cutia cu pastile sa nu o mai vad, ma asez pe fotoliu, mai iau un claritine, fi-miu incepe sa dea la ficat ca dee..trebuia sa il deranjeze si pe el ceva, deschiod laptopiul s aimi fac ceva de lucru pina ma mai lasa nemerniciile astea de mincarimi..intr-u final va scriu voua..
acum inchei spunindu-va ca inca ma furnica talpile si palmele..dae m-a luat somnul..sper din toata inima sa ma ierte BB pentru tot ceea ce ii e dat sa experimenteze din cauza unei mame asa de sensibile..
va pup
ana-maria 34 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
oana_MVT spune:
Ana Maria nu dispera, mult a fost putin mai este. Sper ca asta te mai incurajeaza.
Eu nu am avut parte de infectii si mancaarimi dar am avut parte de altele. Sunt la pat de aproape 8 saptamani si stiu foarte bine ce inseamana sa orbecai prin casa la ore din cele mai ciudate, eu fac asta foarte frecvent.
Sper sa iti treaca si infectia asa si sa nu mai faci nici una pana nasti.
mami de Tudor si 35+ cu Eduard
mamica oana spune:
Buna dimineata,dragi burtici!
Sarmisa,felicitari pentru bebe Aaron,sa va traiasca si sa va umple viata de soare!
Bebe_Beca,m-au emotionat teribil pozele cu voi.Sara e o minunatie!!!
Maria_bunica,tu reusesti tot timpul sa ai o vorba buna pentru fiecare.Esti o deosebita!
Deea_24,ce putin mai ai,numai maine nu-i poimaine!Ma pregatesc deja sa-ti fac galerie.
Ely,pozele de la malul marii sunt de-a dreptul SUPERBE!!!Superba burtica ta,mai rar asa graviduta!
Carla,cum te mai simti?Au mai cedat durerile?Ai reusit sa te odihnesti si tu putin?
Fetelor,totusi de Tiana nu stie nimeni nimic?Mi se pare ciudat ca nici macar zilele astea nu a dat vreun semn.
Eu sunt un pic mai bine,dupa ce ieri am zis ca nasc in masina.Contractiile mele deja erau la 5 min,am facut 50 de km in 3 ore,am prins un blocaj in trafic,asa cum se intampla de obicei in minunata noastra patrie de sarbatori.
Dragelor,eu va pup pe toate,multa sanatate va doresc si sa auzim numai vesti bune!
Oana,mamica de Robert Darius (27.10.2004) si 36+cu Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
anda_magda spune:
Buna dimineatza!
Fetelor am citit pe un alt forum ca Tiana e ok. De fapt am citit chiar mesajul ei de saptamana trecuta, asa ca nu va ingrijorati. Pe noi doar ne-a uitat.
Un mare pt anamaria ca sa ii treaca toate iritatiile! Bebe stie ca nu faci intentionat!
Ma duc sa pap ceva.
Ioana esti bine? Azi noapte cum ati mai fost?
Vine bebica .... +37
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/
kiralina spune:
Neata fetele,
Sarmisa felicitari pentru bebe Aaron, sa creasca mare, frumos si sanatos.
Bebe beca am vazut pozele cu Sara, o dulceata
Cum ati petrecut de Pasti? Eu mai mult intinsa, dar am stat afara in balansoar, in plus am vazut vreo 3 filme.
Acum plec la control, sa vedem in ce stare mai e colul meu dupa contractiile de vineri si sambata.
Am inceput sa iau Partusisten si de atunci s-au rarit considerabil contractiile. Nu stiu acum dc chiar e de la medicament, sau pur si simplu asa s-a intamplat. Oricum, inclin sa cred ca e mai bun Partusisten decat Gynipral.
Acum mai am doar contractii "partiale". :) De fapt nici nu stiu dc sunt contractii, se intareste doar o parte din burtica, de obicei acolo unde se impinge bebelina tare tare. Mai nou a descoperit o noua schema: se impinge cu picioarele intr-o parte si pe partea cealalta scoate capul inafara. Si atunci se intareste partea aceea din burta.
pupici
31 saptamani cu Ada Ruxandra [love]
anda_magda spune:
kiralina te asteptam cu vesti bune de la control!
Vine bebica .... +37
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/
Catalishka spune:
Hristos a inviat!
Felicitari Sarmisa pentru bb Aaron, sa fie sanatos mancacios si necolicos.
Ioana ma bucur mult ca s-a rezolvat cu vaccinul, tara asta este uimitoare...pur si simplu, dar e tara noastra...
Va urez in continuare Sarbatori pline de lumina, bucurie si intelegere, multa sanatate tuturor, si sa avem cu toatele numai albinutze frumoase si sanatoase.
Va pe toate!
32 + cu Razvan Andrei
CarlaV spune:
Ioana, sunt superbe pozele, imi place mai ales cea cu intalnirea surorilor, mi se pare ca Sara seamana cu Rebeca. Ma bucur ca te refaci atat de bine, pe cand acasa? (daca nu te deranjeaza, cat a costat toata nasterea si spitalizarea?)
Ana-Maria, imi pare tare rau, mamaaaaa cat ai de tras! Hai ca mai este putin si trece .
MamicaOana, multumesc de intrebare, ma odihnisem putin si mi-era ceva mai bine, pana azi-noapte cand am dormit doar de la 23 la 24 si de 6 la 10 dimineata . Cu traficul ai mare dreptate, noi vom merge maine la Snagov si venim maine seara, sper sa nu fie foarte aglomerat pe dn1. Noroc ca ma simt bine la volan, desi dupa o zi plina nu stiu cat de fresh o sa fiu.
Maria, ma bucur mult ca invitatii au apreciat ceea ce ai gatit, este cea mai mare multumire pe care o poti avea .
Sarmisa, cum te simti? Ne pune sotul tau niste poze cu Aaron?
Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
Buna fetele,
Bebe Beca............Superbe poze.Multumim pentru ele.Sara e atat de frumoasa...ca-ti vine sa o mananci.
Sarmisa..............Cand poti,vrem si noi fetele sa-l vedem pe bebe Aaron.
Trebuie neaparat se ajung la medic.De doua zile ma omoara contractiile.Fimea ma loveste jos de nu mai potsi ma apasa atat de
tare ca o sa imi mut domiciliul la baie(ma apasa pe vezica).
Va
33+MIRUNA-ALEXANDRA
Ramona.P spune:
Venim si noi sa va raspundem cu un ADEVARAT A-NVIAT!!!Si sa le spunem celor care nu au intrat inca pe forum HRISTOS A-NVIAT!
Sarmisa felicitari pe bebe!Sa va traiasca mare si frumos,sanatos si mancacios!!!Aaron Bine Ai Venit puiut!!!!Asteptam veste noi despre voi si bineinteles poze.
Bebe Beca...Ioana...sunt absolut o familie superba!Felicitari!Foarte frumoase si emotionante pozele.Ma bucur din suflet ca merge bine recuperarea.Sara cred ca seamana cu tine la perisor
Ana-Maria multi si ca sa treaca supararea!!!
Maria ... pai cu o asa bucatareasa nici nu avea cum sa fie altfel
Noi am schimbat azi semnatura!Ieri am petrecut super frumos...am fost la nasi impreuna cu parintii mei (stau in acelasi bloc,scari diferite,iar nasu e fratele tatalui meu),cu bunicul si cu cealalta pereche de fini a nasilor si ca la orice Paste si Craciun (si nu numai) s-a lasat cu dansuri si cu multa distractie iar fi-mea mi-a facut ceva probleme (dureri...arsuri...stari de neliniste...bumbaceli),dar asta numai pana m-am ridicat la dans...si cred ca a fost incantata ca era cuminte si uite asa am dansat de la manele pana la batute moldovenesti.Seara am fost cu niste prieteni pe plaja la concert la Goran Bregovic si iar ne-am distrat si am vazut si jocul de artificii care a fost super frumos!Am ajuns acasa pe la 1 dimineata...Sper ca si voi v-ati distrat cel putin la fel de frumos ca si noi(care l-am sarborit si pe sotul meu ieri (LA MULTI ANI TATI!!!).Acum va las ca trebuie sa o luam de la capat...mergem la 12 la masa la ai mei si pe la 5 venim acasa sa asteptam musafirii si sa-l sarbatorim iar pe sot
Va pupam
Ramona 32+ cu Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman