Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 13
roxi2000_ro spune:
Felicitari Sarmisa pentru bebe Aaron, sa fiti sanatosi si fericiti!
Ioana, tare ma bucur ca ti-ai revenit bine si sunteti deja acasuca. Pozicile sunt superbe!Chiar ai o familie minunata!
Pup toate mamicutzele

Roxi,
34 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
maria_bunica spune:
Ioana..sa va acomodati cat mai repede acasa si ma bucur din suflet ca a aparut si lapticul!!A costat destul de mult experienta asta dar bine ca totul a decurs ok si sunteti multumiti!!
Nicuratze
multumesc!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
Hristos a-nviat!
Ma bucur mult pentru noile mamici. Le doresc rabdare cu bebelul si ajutor de la soti in gospodarie
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Va pup fetelor, am ajuns acasa. fata doarme acum... este bine. A venit si lapticul, ma dor sanii foarte tare, Sara nu trage cum trebuie... trebuie sa-mi cumpar o pompitza... rebeca este usor debusolata. Sa vedem cum va fi acasa... Acum pleaca tati sa cumpere pompa, si aia costa o galagie de bani. Dar in maternitate m-a ajutat foarte mult. Este o pompita electrica. Eu am varianta manuala, dar nu fac nimic cu ea ![]() |
Intr-adevar pompa electrica ajuta foarte mult. Sa ai grija sa te odihnesti destul si sa ne mai spui cum se acomodeaza fetele
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+
blue77 spune:
Bebe Becabine ati revenit acasa, super ca a venit si lapticul
E clar ca alta viata e la clinica privata, eu sper sa stea bebe pana la 7 de saptamani sa nu fie considerat prematur ca sa pot naste la clinica privata....data trecuta m am siumtit super parca eram la hotel...oameni sunt atenti si nici nu miroase a spital...mi a fost frica de alea de stat ca stiam din romanica...bine ca nu e chiar aceeasi treaba dar e impersonal.
Maria
stii ce am facut azi la test, ca am citit aseara pe un forum, m am intalnit iar cu un tip dragut care m a bagat intr o rezerva sa stau intinsa 2 ore si am mers si m am tot miscat....ca ei te pun sa stai sa nu lesini sa aiba ei probleme dar daca te misti corpul munceste mai repede....sa vedem daca a avut vreun efect
oricum nu ma astept la unrezultat bun dar cel putin acum nu ma mai stresez m am obisnuit
Kiralinama bucur ca colul e ok si s au oprit si contractiile...hai ca mai e putin...uite eu am ajuns in saptamana 35 nici nu visam eu....
Crisdupa cum vezi contractiile sunt leit motivul la albinutele astea neastamparate...incearca sa te ohihnesti cat mai mult.
Carlae nasol sa dormi cu copilul respectiv in pat, la Marc e la fel noroc cs acum e de inteles si chiar daca nu are somn trece la el in camera si se descurca singur....pana adoarme
distractie placuta la Snagov.
NOI
Cristina
34 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 6
blue77 spune:
aaa si ce inseamna in euri pretul platit de Bebe Beca?Ca nu reusesc sa mi mai dau seama de cand cu ronul...?
NOI
Cristina
34 +
(28.08.2004)
AMR 6
ramonaiani spune:
A, inca ceva ce m-a intrigat:
| citat din mesajul lui nicuratze ... nasa a refuzat o gramada de nume din lista mea pe motiv ca a cunoscut numai fete grase sau zapacite sau umblarete cu numele alea... |
Cum adica nasa A REFUZAT ????
Pai ce, e copilul nasei sau al tau? Nu tu l-ai carat in burtica, nu tu te chinui sa-l nasti? Mi se pare logic ca tie sa iti placa cum suna, ca tu o sa il strigi o viata intreaga ...
Maria nici noi nu i-am luat ca nasi de botez pe cei care i-am avut la cununie. Le-am zis frumos ca datorita distantei nu ne putem permite sa botezam copilul in RO, si am ales (deja faptul implinit!) niste colegi de-aici care se vor ocupa de asta.
Am avut noroc cu noii nasi, ca au acceptat sa ne boteze copilul De fapt, formularea a venit asa: "Va fi fetita si o va chema Eliza. Vreti sa ii fiti nasi de botez?"
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+
cosminica spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Sarmisa, felicitari pt, bebe Aaron! Refacere rapida si usoara. Minunea de Aaron sa aiba parte de tot binele din lume.
Bebe beca, ma bucur ca ati ajuns acasa si sunteti bine. Sunteti o familie foarte frumoasa.
Maria, nici nu se putea altfel decat musafirii tai sa fie multumiti. Esti foarte priceputa si la bucatarie.
Ely, 
37+
Eliza
http://bd.lilypie.com/zoHP0.png
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui blue77 aaa si ce inseamna in euri pretul platit de Bebe Beca?Ca nu reusesc sa mi mai dau seama de cand cu ronul...? |
BNR zice 4.2 RON pe Euro => 10400 / 4.2 = 2476.19 Euro

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+
blue77 spune:
merci ramonaianicam mult cand ii dai si nu i mai vezi...ca banuiesc ca nu remburseaza nimic securitatea sociala.
Aici e spre 5000-7000 euri dar nu cred ca platesti mare lucru din buzunarul tau la sfarsit...
E bine ca a fost bine si a meritat ca nu o faci tot timpul.
NOI
Cristina
34 +
(28.08.2004)
AMR 6
maria_bunica spune:
Blue..si mie mi-au spus sa nu ma misc dupa ce am baut glucoza..inevitabil am iesit pana pe hol unde ma astepta sotul cu sufletul la gura..si am revenit dupa o ora la intepat!!Mie mi-a iesit bine..![]()
Ramonaiani..si noi ne-am prezentat in fata nasilor lui bebe(care vor fi sora sotului si sotul ei)cu numele gata pregatit..oricum au zis ca nu au nici o pretentie la nume sau alte cele..sunt doar fericiti ca il pot boteza pe bebe..isi doreau foarte mult asta..![]()

Cosminica..multumesc
,mai am multe de invatat in bucatarie..ca sunt inca tinerica..
,dar sunt ambitioasa..![]()

34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi