*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (248)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ADEVARAT A INVIAT! LUNY,GECKO,SIMO,CLAU,OLGUTZA...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

HRISTOS A INVIAT!

am vazut fetele posesoare de triciclete , ca Bestiutza am auzit ca are, dar de vazut nema'.. Steful movuliu
Zoze am murit la poza cu pasapoartul!

LA MULTI ANI MEDEEA!!

am muncit eu la cozonaci, dar chiar imi place cum au iesit..
cozonaci
pasca
pasca cu smantana nu am mai pozat-o.. am uitat sa pozez si ouale.. sa vedeti ce pasteluri am ..
mentionez ca e pt prima data in viata mea cand fac singura cozonaci.. acasa nici sa imi fi dat mama bani nu ma bagam.. dar uite ca aici te ia dorul de toate de acasa ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!

Paste fericit-randunici!

Ma bucur ca v-au placut pozicile cu pustiul meu

Simo e frumos aranjamentul-dar am o curiozitate-si numai tu ma poti lamuri-de ce mai multe lumanari mici,in loc de una singura,mare?! Intreb pt.ca am mai vazut..
Si eu tot la tv am urmarit slujba La anul nu o mai ratez! Simo-ce frumos ca o poti asculta live!

bucataresele meseriase,in frunte cu bucatarasul sef!

stolul-sa aveti pofta,sa papati cate putin din fiecare bunatate pregatita si..have fun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Adevarat a inviat!
Ce ma bucur ca v-a placut lumanarea.A fost ideea si creatia sotului
Zoze,ca ma intrebi:lumanarea este alcatuita din 33 de lumanari de ceara,cati ani a avut Mantuitorul!Asa asteapta cei care merg la Ierusalim ,la Mormantul Sfant coborarea Luminii!si dupa cum cred ca stiti,flacara respectiva nu arde!Sunt tare fericita ca avem si noi acasa Lumina de la Sfantul Mormant!acum,vreau sa am grija sa nu se stinga pana la anul!sper sa reusesc

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Hristos a Inviat !
Si vreau sa urez ,La multi ani !pentru ieri Andreea Georgiana si Eric Stefan. Sa cresteti mari ,sanatosi fericiti cu mult noroc !

Noi suntem de cateva ziele la Tulcea la parinti unde sarbatorim Pastele si ziua Medeei.

Multumim de urari, facem si noi cinste

Noi ne pregatim de petrecere ,Medeea a fost tare cuminte de dimineata ,a papat bine si acum se uita cu tati la Formula 1

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

www.youtube.com/watch?v=XNjvfkAifZg&feature=related" target="_blank">Sfanta Lumina de la Ierusalim

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Simo pe mine ma ia cu tremurici cand ma gandesc la minunea asta cu Sf Lumina..

hai ca fug si eu la ..
sa aveti grija ce si cat mancati!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ADEVARAT C-A-NVIAT

am primit lumina in suflete, s-o avem in grija, s-o pretuim si s-o tinem aprinsa pana la anul

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mihutza pt cozonaci si pasca...n-ai facut degeaba muschi

simo f frumos ..mie tot timpul mi-au dat lacrimile atunci cand incepe sa se dea lumina..este un moment emotionant...

miradi,mihap,zoze

noi am fost pe afara ,am ciocnit outze,andru ne-a invins pe toti la spart oua,el a ciocnit si cu betonul...a papat ciorbitza si acum doarme..eu sunt sg sotul a plecat cu fratiorul meu pana in oras ..am zis sa ciripesc si eu un picutz dar vad ca e liniste totala pe crengutza...

am sa pun cateva poze cine vrea si doreste sa ne vada va invit aici....

http://community.webshots.com/album/571195748uXzzdt?start=0

au venit baietii mei va pup ma duc sa ma apuc de curcan....daca imi iese o sa pun reteta si pozici...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hristos a inviat!

Lumina Invierii Domnului sa va lumineze viata si sufletul si sa va aduca pace, sanatate si bucurie.

Paste fericit!!! dragi randunici

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput