*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (248)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

iote-ma si pe mine..dupa cum v-am zis ,desi presupuneam chiar am avut o zi plina..dar gata a trecut acum sunt ok din toate puncetele de vedere...mi-a fost dor de voi....

criss f frumoasa si emotionanta povestea ta ...multe multe

pt tine ...

naty ,bubu ,mimu multam pt reteta..am citit aseara dar nu am mai apucat sa zic..e f interesanta...eu as vrea sa incerc cu folie de aluminiu nu cu tifon...ce ziceti?merge?
clau chiar ma intrebam si eu ce-s aia bakugani...doamne cum e sa traiesti in lumea desenelor...uff...
bestiutza pt trcicleta...

sanziana pt tricicleta..se pare ca anula sta bunicii numai trcici au facut cadou si andru tot de la bunici a primit-o...si sa va zic ca deja s-a plictisist de ea...cand mergem la plimbare dac cateva ture apoi vrea jos ,sa mearga sa bantuie pe unde vrea el...

randunoi de bubu arata f bine drobul

si o papacioasa de branzica almette...

bubu nu degeaba te-am declarat eu bucatar sef pe craca...e suuuperb tortul..bravo... bubu mergacios si scump foc foc...si mie mi-ar fi placut sa merg la inviere dar ce sa fac...imi pare f rau dar nu am cum...

mihutza cum stai cu febra la maini?

simo f frumoasa lumanarea

trec la vizionat pozici de zozelici careia ii dau pupici...
tot stolul fara nominalizare..

am facut sie u azi eclere,tortulet cu ciocolata si nuca si salata de boeuf...si curatenia finala ca era la mine in bucatarie ca la nebuni ...am bucatarit si eu si socrela...dar la ora 7 am fost gata cu totul apoi am intrat la spalat ,se facuse coada la usa..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

deci sufletelul blond e bestial cu ochelarii in ochi si cordeluta pe cap...e super misto faza cu pasaportul...sunt superbe pozele in parc,la tara... blondutule bronzat in obrajori...

Mergi la inceput

fug si eu la nani..am ramas singurica pe aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hristos a Inviat!
Ce scump e Stef!Doamne,imi vine sa il pap
si Sufletelu e minunat!Numai si numai copii frumosi!
Oana,te inteleg asa de bine cu mersul la Inviere...totusi,eu am mare noroc ca stau aproape de Biserica si,ca in fiecare an(in care nu am putut merge) stau pe geam la bucatarie,cu o lumanare in mana si ascult slujba!abia astept sa mi-l aduca mama pe David sa avem si noi in casa Lumina Sfanta de la Ierusalim!
Sam cat timp au batut colpotele,nici nu a clipit!
Eu m-am uitat si pe Trinitas si pe Pro tv-putin,la inceput ca apoi am ascultat slujba pe geam- ,ca au transmis de la Manastirea Tismana unde a slujit fostul meu parinte duhovnic,de pe vremea cand eram studenta la Sibiu,pr Necula-un parinte deosebit!ne este tare drag!si mi-a facut o reala placere sa il vad!
A venit David!
va

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Hristos a Inviat!!!

Va astept pe toate sa ciocnim un ou rosu, sa savuram ciorba de miel, drob de miel, friptura de miel...si daca mai este loc ne indulcim cu pasca.
Sa aveti sarbatori frumoase, pline de liniste sufleteasca, sa vi se adune in jurul mesei copii, parinti, unchi, matusi, nepoti, prieteni, sa fie voie buna si intelegere.

Ah, si cafeluta pentru cele care au stat pana dimineata la Slujba de Inviere.

La multi Ani Medeea!!! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hristos A Inviat!

Sarbatori fericite, fetelor!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La multi ani, Medeea! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa!!!

Bubule, felicitari ! Cat mai repede, fuga, pe primul loc!!!

Nicol, felicitari si tie, ca nu am apucat ! Sa iti mearga din plin !

Zoze

Gudinde !

tot stolul! Sa petreceti frumos!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

HRISTOS A INVIAT!

LA MULTI ANI MEDEEA!

Am vazut Sufletelul dulce, ce haios e cu ochelarii pe nasuc!

Am vazut si sarbatoritul de ieri, Stefu' scump!.

Si lumanarea deosebita a lui Simo, foarte, foarte frumoasa!

Eu raportez maraieli maxime de ieri la Rebecca, suspectez ca trebuie sa iasa dintusul no.6, dar iese cu surle si trambite...toata noaptea a scancit cu tot cu nurofen si dentinox.
Mergem la masa de Paste la socrii, sper sa fie bine, oricum la maxim ora 3 ne intoarcem sa doarma si mandra in patutul ei linistita.
Va pupam si sa aveti petreceri frumoase azi, sa mancati toate bunataturile facute cu truda, sa va odihniti si apoi iar sa mancati. Ne-om gandi de maine,poimaine cum sa slabim...azi ne facem de cap.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

HRISTOS A INVIAT!! ciocniti si cu mine un ou?
noi bucatarim iar 2 fripturi, intre care o rulada de miel cu ciuperci si nuci, sa ducem la mama! o sa pun pe bucatars cand e gata!
am vazut un oltenas blond si bronzat cu prazul la purtator,ce distractie e la voi!
La multi ani, Medeea!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Sfintele Sarbatori ale Pastelui
sa va gaseasca in pace si multumire
sufleteasca, iar Hristos,
cel ce a biruit moartea, sa reverse
asupra voastra viata, sanatate,
belsug si bucurii !
Fie ca Invierea Domnului sa va dea
puteri pentru a realiza tot
ceea ce v-ati propus in acest an !

HRISTOS A INVIAT! VA PUP PE TOATE SA AVETI O ZI MINUNATA ALATURI DE FAMILIE...AM FOST SI NOI LA BISERICA,L-AM IMPARTASIT PE ANDRU,A PAPAT SI ANAFURA..ACUM SUNTEM FRESH O SA IESIM AFARA,O SA BUCATARESC O CIORBITZA DE PERISOARE DE PUI PT ANDRU IAR CURCANUL IL LAS PT MAI TARZIU..ASA AM HOTARAT CU SOTUL...

Mergi la inceput