*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (248)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufa mananca nisip!...ce ma fac eu cu el???
am vazut montaj de bubu, tare frumos, mi-a placut mult finalul, toti 4 cu tortulet mic!
Ce party mai-mai la turta Antoniei! frumoasa foc fata! deci o sa se faca designer vestimentar si-l va concura pe Botezatu!si pozele cu piticul din gradina si casuta, suuper!
simo chiar daca e neastamparat, nici eu nu mi-as schimba Mufarinul ptr nimic in lume, doar ptr cateva zile!..si ziceam ca m-ar tenta o fata, ca schimb de experienta sa vad si eu cum e!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salutare! Sper ca ati avut un Paste fericit, alaturi de cei dragi!
Noi suntem bine (in mare), vineri Diana a facut Priorixul, N-A LUAT UN GRAM IN GREUTATE LUNA ASTA , nu sta locului o secunda si azi dimineata a reusit sa se intinda toata pe gresie si sa-si faca o mare vanataie in frunte.
Nu prea mai am timp sa intru (am stat de joi pana azi acasa) dar am fost la impartasit si in rest dupa Diana. Care intr-o zi doarme o jumatate de ora/o ora maximum si apoi stam afara macar sa nu alergam dupa ea prin casa. Si ieri am fost la sor-mea si am iesit prin Oraselul Copiilor (frate cata tiganieeeeee era!!!!!!).
Am mai citit fugitiv si am vazut ca Gecko intreba de socrul meu - a murit acum 3 saptamani, dupa ce i-am luat turta Dianei si poze o sa incerc sa pun cand voi avea timp sa le descarc. Nu de alta dar maiine plec de acasa la 10.30 dimineata si daca am noroc ajung la 10 seara. Daca nu, mai tarziu.
la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicol, despre cine e vorba aici? Fetite cochete, mami cu craci sexy, un tort care arata demential, alegeri inspirate de pe tava...bravoooo!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Maai, foarte frumoase fetele si mamica si toate pozele, Nicol!
Ce frumos a ales ea de pe tava, fata desteapta

Noi am avut musafiri, am fost si pe-afara, acum suntem la baita, revin mai incolo

Ma bucur ca v-a placut montajul si ca v-au placut si pozele de ieri

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://family.webshots.com/photo/2695190710103379982YFtnLA

Poze de ieri si de azi, din parc.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Am vazut montaj de Bubu (super!!) si poze de Nicol (foarte faine!).

Sa va uitati la pozele mele sa vedeti cum arata Brasovul, sunt lalele peste tot!! Sunt florile mele preferate, mai ales cele albe!

Mergi la inceput

Simo, poate ne vedem saptamana asta, desi sigur lui Stefan i-ar placea sa fie si David. Sa mi se dezumfle si mie ochiul... ca sa nu te sperii de mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, Muffy doarme, e liniste..maine avem zi la socrii, sper sa rezist de-a lungul zilei fara carul de nervi ce vin pe parcurs, inevitabil..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mama,mama,ce donsoara de Nicol am vazut!Dar si ce mami aranjata!!Super pozici..Am vazut si baieti de Nico..Am vazut frumuselul cu ochi superbi.
Cuscra,nu-mi spune de gineremeu ca e haplea,ca ma inveerzesc rau.Mai,barbate'su va avea de furca mult cu Tea fiindca e asa mofturoasa...abia deschide gura,pacalita cu o gramada de obiecte de prin camara si bucatarie.Si cand i se pune pata,e dezastru.La schimbat de pampers transpir cat ma lupt cu ea,daca face ceva gresit si am spus fara sa vreau "nu",atat mi-a trebuit,nu o mai faci sub nicio forma sa uit de locul acela.Ce sa-i faci,are personalitate fata!Si zici ca barbatesu e cumintel..
Gudinde,Tea sta frumos in scaun de masina,dar pana la un moment dat...nu rezista f multi km.Ieri,cum spuneam,dupa vreo 100 km,nu numai ca facea ca toate alea in scaun,dar nu-si mai gasea locul nicaieri,nici in brate,nici cocotata pe scaun,ce m-am mai chinuit.A,ar fi vrut ea ceva,sa se cocoate in capul lui tacso,numai ca el conducea.
Asa ca decat sa iesim undeva,mai departe,sa car si juma de casa dupa mine,sa ma intorc mai franta decat eram,imi vine sa ma lipsesc.Dar probabil din cauza asta se poarta sa,nu e obisnuita.
Gata rasfatul...fug la dush...maine la munci

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pozici cu printisorii mei

Nicoleta,ramane cum am stabilit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput