*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (248)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo27 spune:
Wow,Oana
ce familie mumoasa si fericita sunteti
!
Ramo si Andru e tare frumusel

Gudinde ,ma bucur mult pt colega ta de la PCOS!Sa va dea Bunul Dumnezeu sa vi se intample asa la toate
Cuscra
,mama da ce-ai mai patitmit cu TEA
!Nu stiu,dar Sam cum il pun in scaunul lui,cum il ia somnul...e asa de cumintel.ii mai dau o masinuta in mana,si are ocupatie
!iar de papat,nu iti zic,ca papa ca un haplea
!am vazut ca nu ii mai place mancarea lui:pireuase cu legume si fructe,etc..vrea doar mancarea de-a noastra
:stie el ce stie!![]()
Nicoleta,da nu ai dat si tu un sms,ceva???ca veneam si noi..daca tot suntem singurei
Luny
,superb si Mufarinul
!da sa stii ca si Sam al meu e cuminte foc
!dar,nu il dau la schimb pt nimic in lume
!
La noi e fff cald,astepta sa se trezeasca Sam si sa plecam la plimbare
!Tati si David au plecat..asa ca pana maine noapte vom fi singurei
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
nicol_conte spune:
Hristos a inviat!
Am vazut pozici cu Mufa neastamparat, cu Andrutu de Ramo, montaj si pozici cu Bubu palida.....Ma bucur ca ati petrecut in familie si ca a fost bine..
Simo, imi pare rau de unchiul tau...condoleante...
Mimo- super darnic ipurasul tau
!
Kitzy- sa fie intr-un ceas bun!Iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa o duci cu bine la final!
Stela- am citit ca pe tine te-a cam torturat pitica ieri..asta e, nu e obisnuita sa schimbe locul probabil. Felicitari pt pregateli!
Clau ma bucur ca Rebe a avut o noapte destul de buna..sa-i tina DD obiceiul!
Pup Iulia
care a fost cuminte foc!
Gudinde ,Gecko 
Cris -tu n-ai facut nici o pozica nimic sa ne arati si noua?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=87c34f4a536a3a125d717f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Antonia merge
nicol_conte spune:
Si noi i-am rupt ieri turta Antoniei la restaurant.A fost super ok, ea a fost vesela tot timpul nu s-a speriat de nimeni si nimic.Astazi am continuat acasa pe terasa si abia acum o ora am scapat de musafiri, am facut ordine si gata..a trecut
Merg sa incarc si eu pozici, sa vedeti tortul si ce si-a ales fimea de pe tava..
Mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=87c34f4a536a3a125d717f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Antonia merge
Simo27 spune:
Hai,Nicol
ca astept poze
!Sam nu se trezeste,s-a pus pe burta
,iar eu ma plictisesc
nicol_conte spune:
De AICI incolo sunt de la turta, ma duc sa mai incarc si de azi..
Mami de
nicol_conte spune:
Cateva pozici de azi..
Mami de
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte De AICI incolo sunt de la turta, ma duc sa mai incarc si de azi.. Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=87c34f4a536a3a125d717f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Antonia merge |
!si Alexia o scumpica
!iar de mami ,nu mai zic nimic

ramo_cata spune:
salutare mamici ..hai ca am aparut si eu..noi am fost la tara ,a fost f frumos ,am mancat ,din nou
ne-am jucat cu bobocii de gasca,a facut kkutza un bobocel pe mana mea si tenesutul lui andr
...am aergat dupa mingiutza ca deobicei,am coctrobait peste tot...dupa toate astea andru a cazut frant de oboseala...doarme de la ora 14.30...
am facut si pozici o sa revin cu ele mai tarziu...
bubu mersi pt link...
off
muciosii mici si distractie placuta pt sambata...ce sa mai bucataresti rasfatate si tu un picutz si comnada tortul..f frumoase pozele..vad ca stefu papa outz ca un om mare...lui nadru nu-i place deabia papa outzul amestecat cu altceva...poza cu toti 4 e superba....
criss
andreiuca legist sau medicista
..la multi ani si multa sanatate sotiorului...
gecko mersi pt cafea
clau
cand spui de baietii tai ca merg la peste parca asa ma vad pe mine peste cativa ani...sotul meu e inebunit dupa pescuit,deabia asteapta sa se faca andru mare sa aiba cu cine merge la peste..mai l-am lasat fara caciulita si ieri si azi..azi mai putin ca a mai batut vantul...
naty
nicoleta
mufarina ...noi am mancat bine toti de la cel mic pana la cel mare...andru nu a mai facut nazuri ,azi a mancat ciorbitza cu 2 perisoare faramitate cu furculita ...plus ciorbitza de gaina la tara...i-am dat si un picutz drob,si un picutz din umplutura de la curcan si prajiturici un picutz...in rest am mers pe papica lui..am vazut pozicile ce bine dorm cu tati meu...
mimo oauuu ce iepuras darnic...misto la barcelona ...eu sper sa ajung la anul ca tare-i duc dorul ..am fost si noi de 3 ori si vara si iarna..ai ce vizita ...e un oras superb...
io papaciosul de painica...andru a ciocnit cu betonul din curte![]()
kitzi felicitari si sa fie sanatos...e suuuuper cadoul de la iepuras
fug ca se trezi andru..era si cazul nu?revin la noapte![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
gudinde spune:
Nicol ce micuta olandeza am vazut in poze!
Ramo
Stela ma bucur ca ati iesit si voi un pic din Bucuresti. Maine la munca? Ca mine
Cand mergati asa de mult cu masina, nu poti s-o pui pe Tea in scaunelul ei?
nicol_conte spune:
Gudinde,Simo -va multumesc pentru aprecieri
. Fug sa scot si eu fetele afara ca e frumos...dimineata la noi a fost destul de frig, a plouat un pic si a cam batut vantul
revin mai pe seara
Mami de