*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (248)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=88b7a5eaa1dd96ce451955&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Stefan, 1 anisor
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Bubu, ii dau dreptate lui Gudinde intru totul. Dar, evident, tu vei decide si acum e momentul sa te odihnesti in primul si primul rand...
A mancat Iulia un castronel intreg de stevie cu ou, apoi s-a autoservit si tratat cu un biscuite...
Deci meniul a fost inspirat, chiar daca improvizat...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Dur, dur etre bebe...![]()
Foarte frumos, Bubu...Stef e unul din puiutii care au evoluat extrem de frumos, de la botzul mic nou-nascut pana azi cand e un adevarat baietel cu ochi maaari si frumosi!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
Noi ieri am fost la socrameu langa Campulung unde vremea si atmosfera au fost superbe,numai eu am obosit cu Tea care nu a avut nicio stare
.In masina a dormit putin,apoi a papat juma de borcanel de piure din mar copt avocado si branzik,dupa care nu a mai avut stare in masina si nu mai vroia sa stea in nicio pozitie.M-am luptat cu ea in brate vreo 70 km
.La intoarcere aseara,aceeasi situatie,tot pe la km 70 nu a mai vrut sa stea si m-am luptat cu ea in brate,si mai eram si pe autostrada care era f aglomerata
...S-a cunoscut ca a iesit din program fiindca ajunsi acolo nu a mai vrut sa pape nimik,adik a mai ciugulit de la noi putina pasca,putin drob.Piureul cu carnita de la pranz l-am aruncat,de dormit nu a vrut sa inchida un ochi si uite asa a stat atarnata de noi..Abia a mancat putin iaurt aseara inante sa plecam.Toti insistau sa ramanem acolo,dar ce sa ramai cand Tea nu avea nicio stare,eu eram franta.Iar aseara,chinul de pe lume sa o adormim.Ne-am chinuit de la 22 la 00.00 sa o adormim.Iar azi de la 13 la 14 m-am chinuit sa o fac sa adoarma..Si ma simt raau de la CM-ul venit in forta.
Am fost cu randunoiul sa luam Lumina la Manastirea Plumbuita unde a fost SUPERB si muuulta lume.Pe Tea am impartasit-o f repede sambata dimineata..Asa eram de bucuroasa ca a inhatat repede lingurita si s-a inveselit imediat dupa Sf Impartasanie, ca dupa vreo 2 ore sa cada cu gura de piciorul unei masute de plastic si sa-si sparga buza si sa tasneasca sangele
.Of..asa m-am intristat ca nu a fost bine ca i-a curs sange dupa ce s-a impartasit.
Eu am facut un drob de pasare superb,dar nu am apucat sa-l pozez (mai e jumate),Pasca dupa reteta Oanei nemaipomenita
(pe asta am foto) si mai pregatisem compozitie pt un cozonac dar fiindca nu a crescut f mult compozitia de cozonac,nu mai mi-a ajuns si de pasca si de cozonac,asa ca am facut un mini cozonacel intr-un castron si l-am umplut cu toata crema pregatita si a iesit o bunatate.
Am vazut pozici dragute.
Cuscra,vai,ce frumoasa lumanare,ce emotionant you tubul cu Lumina Sfanta si cel cu cantarea grecului.Condoleante!

Bubu,tare imi pare rau ca nu ti-a fost bine de Sf Paste.Am admirat tortuletul si celelalte bunatati.
Mimo
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 www.onetruemedia.com/shared?p=88b7a5eaa1dd96ce451955&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Stefan, 1 anisor Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

mami de TEODORA (1 apr. 2008)
clauclau spune:
| citat din mesajul lui bubu05 www.onetruemedia.com/shared?p=88b7a5eaa1dd96ce451955&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Stefan, 1 anisor Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Foarte emotionant montajul!

. Sunteti o familie foarte, foarte frumoasa!

gudinde spune:
Am vazut poze absolut superbe de puiuti! Nu nominalizez sa nu cumva sa uit pe cineva.
Exceptand o lectie de viata dura si nemeritata pe care am incasat-o in vinerea mare ortodoxa (dar asta e si ce nu ne omoara ne face mai puternici), pot spune ca am avut un Paste linistit si frumos. Asa cum mi-am dorit.
De fapt, pt mine e al doilea pe anul asta ca eu sarbatoresc atat Pastele catolic, cat si cel ortodox.![]()
Anul asta am luat lumina de la o alta biserica (Naty cred ca o sti bine, e cea de pe Barbu Vacarescu, construita dupa revolutie, in spatele Circului). Din pacate aici nu aveau difuzoare si noi de pe trotuar nu prea auzeam, asa ca am venit repejor acasa.
Felicitari tinerilor care erau cu jachete de Rescue. Nu stiu daca apartineau de SMURD, Salvare sau... Foarte draguti si cat se poate de utili. Unei pustoaice de vreo 14 ani i s-a facut rau (nu mancase nimic) si imediat au venit si au dat dovada de mult profesionalism.
pe trotual langa noi era si o tanara familie cu un bb de cateva luni, absolut adorabil piticutu'. Dormea de n-avea treaba. Sujba, cantece, aglomeratie, trecea si tramvaiul pe acolo etc. ... pe el nu-l interesa nimic. Somnicu' lui de frumusete era primordial. Nici n-a tresarit.
Simo am vazut lumanarea cu trandafiri la baza. Foarte frumoasa!
Si in grupul meu de PCOS am primit o veste mare de Paste. Una din fete e
si m-am bucurat mult, mai ales ca era vorba o colega la care sindromul crease ceva probleme cu glicemii de peste 200.
Gata, mai povestesc cand vin. Ma duc frumusel la farmacie sa-mi iau medicamentele, ca am ramas fara.
Pupici!
clauclau spune:
| citat din mesajul lui luny cateva poze.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Mamaaa, ce s-a mai distrat Mufful la canapea!

Cu Rebica n-am cum sa fac schimb ca si ea te-ar chinui zdravan!
clauclau spune:
Mamaaa Bubule, chiar ca ati bocanit la oua!!!! Eu vorbesc...ca si noi am facut la fel!
Foarte frumoase pozele, dar tu intradevar palida, se vede ca nu te-ai simtit bine.

Naty, super ca a papacit bine Iulia mancarica improvizata rapid.
Noi pana la urma am iesit in parc si a fost super ca imediat a iesit si soarele si s-a incalzit bine. Dar erau balti si s-a facut Rebecca ca un purcelus, am pus totul la spalat cand am venit acasa.![]()
Au venit si baietii acasa cu 3 pesti, unul mare, unul mijlociu si unul mic!
N-au facut mare branza, dar important e ca s-au simtit bine, au fost doar ei doi, tata si fiu! Acum toata lumea doarme.

bubu05 spune:
Gudinde, Naty...stiu...adica trebuie sa ma operez...dar...asta cred ca e prima criza mai nasoala, cu greata, am mai avut una dar mai soft...plus ca peste o luna plec si nu stiu daca m-as recupera dupa operatie...ma gandeam dupa ce ma intorc din croaziera...nici nu stiu cum sa fac...
Ma bucur ca v-a placut montajul 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)