*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (248)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Stela, am uitat sa-ti spun ca v-am citit aventurile de la Campulung...tare greu ti-e si tie..vad ca si Teo nu a papat nimic ieri,in deplasare, ca si Muful..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,nu am putut sa plec pana nu mi-am vazut gineremeu la 4 ace...mama, si ce sacou..si pantofi de lac...si Davidutul un dragut.Spune-i lui Sam sa-i mai dea si soatzei putina pofta de mancare
NB

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Nicol, despre cine e vorba aici?

Naty, despre mica vedeta era vorba, ca mami nu ca-i modesta , dar chiar nu e frumoasa..ma consider normala

Va multumesc pentru aprecieri la adresa fetelor mele, creste inima-n mine; stiti cum e vorba aia: nu ca-s ale mele, dar sunt chiar frumoase!

Nico m-ai dat pe spate cu atatea lalele ce-aveti in Brasov-super! Si am vazut si niste ochi albastrii si cu bubita pe nasuc calare pe tv si un Stefan sportiv ce bate mingea..

Intre timp vad ca a pus si Simo pozici: E mortal Sam cu papion rosu!Si cu sacoul ovcors..Bineinteles ca nici David nu e mai prejos in costum, dar la astia mici le sta-ntr-un fel asa..sunt haiosi rau

Stela- o zi usoara iti doresc maine!

Fug si eu la dus si api stau cu al meu la tv , ca n-am mai stat si noi de mult..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,asa-i sade bine unei domisorici sa fie mofturoasa,nu?de Sam nu mai zic nimic,ca mi-e ca il deochi!ca a avut si el cateva zile,cam o saptamana ca nu vroia sa pape nimic ,nici lapte nu prea bea..m-a capaiat!vad ca de vreo 2 zile recupereaza!si dintii astia sunt de vina,ca toata ziua e cu degetele in gura si rontaie la ele,iar noaptea se mai trezeste si ma urla si iar isi baga destele in gura!Vai,sa iasa odata toti dintii,ca scapam cat de cat de griji!
Iti urez sa ai o zi usoara maine la scarbici!

Hai sa va zic acum de unii din viitorii fini,care aveau pt joi,de Sf Gheorghe programata cununia civila...el s-a razgandit!iar eu am ramas asa::!ea zice ca il intelege,el zice ca o iubeste dar...,el zice ca "mintea ii zice ca Da,sa se insoare,iar inima,nu",ea zice ca ii respecta decizia....si multe altele!din discutia cu ei iti dai seama ca se iubesc,dar sunt cam dusi,sa nu zic altceva!parintii lui sunt suparati,mama plange..de parintii ei nu stiu nimic,dar presupun ca nu le e nici lor bine!bai,eu nu ii mai inteleg pe astia.m-am ramolit!ori sunt ei prea moderni pt mine!
Iar ceilalti pe care tb iar sa ii nasim,s-au certat acum 2 saptamani!nici astia nu cred ca se mai insoara!
si cand credeam ca am scapat,au venit azi altii sa ne ceara sa ii nasim:asa ca,o luam de la capat!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vreau sa va zic ,ca Sam are la costum si un brau rosu,dar credeti ca il cuprinde???Nein,no way!si costumul e de 2 ani,putin lung la maneci,si camesa il cam strange la gat!asa m-am bucurat ca am gasit un costum!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

moaaama, ce elegant e Sam!! are asa o alura de pianist! la faza cu finii, si mie imi cadea fata, ce faza!!..in locul fetei aleia, ma gandeam muuult si serios cine-i omul de langa mine..si daca merita efortul..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

hai ca am aparut si eu...a stat puiutzul la calculator pana acum...andru doarme de la ora 22 fara nici o trezire pana acum...

gudine si eu si doamne ajuta colegei tale...
bubu f frumos montajul sunteti niste parinti impliniti...felicitari

si iulia papacioasa de stevie cu ou

mstela am patit-o si eu o data cu andru dar era mai micutz si ne-am tot fatait cand oprim sa mancam cand oprim sa ne ...cand nu mai stiu ce si uite ca cochilu'se plictisi....pana nu am oprit masina ne-am dat jos am mai stat putin nu s-a linistit...iar apoi cu cantece si trambite pana am ajuns acasa..e nasol momentul...eu il pun tot timpul in scaunul lui pt ca asa isi face de lucru ori se joaca ori doarme daca il tin in brate sau pe bancheta nu are stare...serviciu usor maine

vad ca pescarii claudiei nu au avut fir intins...

nicol f frumoase pozele cu antonia...f frumoasa sarbatorita

cleme diana cu vanataie -n frunte si condoleante pt socrul tau...

nicoleta ma inebunesc ochii puiutzului tau mic...nu ca eu as duce lipsa de ochi albastrii dar ai lui dupa ce ca sunt albastrii mai sunt si mari si cu gene negre negre..e super ...iar oarsul e misto rau si mie imi plac la nebunie lalelele indiferent ce culoare au...

luny doamne ajuta sa fie bine ..sper ca soacra sa se muste de limba inainte de a scoate vreun porumbel din gura...

simo e mortal sam cu papionasul..despre finicii tai nu pot sa zic decat ca ..mai da'ce cautati sunteti e f bine sa nasesti ma bucur pt voi...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DARIA!!

LA MULTI ANI ANDREI!!!

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!

LA MULTI ANI MONICA!!!

Mergi la inceput

Somnoroase pasarele
Pe la cuiburi se aduna,
Se ascund în ramurele -
Noapte buna!

merg si eu la nani..am pregatit ..pe maine...eu am tot googalit si cand ma uit la ceas oau...1.30..gata la somn cu mine...voi nu mai ciripiti ..hmm inteleg dupa asa srabatoare cu multa munca si bucatareli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...am pregatit cafeul (sar'mana Ramo pentru cea lasata de tine...foarte, foarte buna)...si pun si de ceai si de capuccino si bombocino (clau, normal ca este ness...ca numa din aia beau)

La Multi Ani Daria si Andrei!!! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi!!!

Felicitari mamicutelor pentru un an minunat!!! Sa fiti fericite langa comorile voastre!!!

O zi minunata!!!...

Mergi la inceput