Pepenasi de iulie-august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
Caprioara spune:
Maitreyi, io incerc sa vin
. Numai ca daca nu mai vine altcineva poate mai negociem un pic ora. Sa stapaniti sanatosi patutul. De care ati luat? Daca imi spuneai ca vrei sa cumperi iti vindeam un pont: la Miniblu Titulescu aveau promotie la unul, parca era aproape 2 milioane. Arata misto in vitrina, colorat frumos
. Dar nu stiu ce stia sa faca
.
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Carmenela spune:
Buna seara fetele mele dragi,
Am intrat sa va urez un Paste fericit si multa lumina in suflet.
Nu am mai intrat de mult, am lipsit si de la intalneala.... Am fost cu Alle in spital o saptamana, a avut pneumonie... Virusul l-a luat de la al meu sot..si eu de la ea...Eu una tusesc si acum...ea pare din ce in ce mai mai bine. tuseste mai putin si a inceput din nou sa rada. Nu a mancat nimic 4 zile, pneumonia s-a combinat si cu o faringita groznica si nu putea sa manance de durere in gat. Am tinut-o pe perfuzii 5 zile... In fine, fetelor sa nu aungeti la spital, si mai ales la Alexandrescu ca e inuman ce se intampla acolo pentru mame... Se doarme pe un scaun mic de picnic, nu am voie sa stai in pat cu copilul ziua, iar noaptea e..cam greu sa dormi intr-un pat de 120/80cm... Mancare nu ai voie sa ai in salon si cantina unde ar trebui sa mananci e la alt etaj..Ei, apoi aratati-mi voi vreo mama care isi lasa copilul cu perfuzii, urland, sa se duca sa haleasca o ciorba...Deci, HOOOROOOOOORRRRRR...
Eh, acum a trecut si suntem acasa si recUperam zilele pierdute. E destuol de maraita si de dificila, a devenit isterica si nici nu pot sa o acuz de nimic, pana la urma...primele 8 luni din viata a avut ceva experiente neplacute..ca sa zic asa...
As veni si eu la intalneala, dar suntem in carantina, 3 saptamani nu avem voie nici sa suflam...Ce se bucura nemernica de sormiaaaa....

No io va pup, v-am dat vestile...bune...
va urez sa fiti fericite si sanatoase
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
Caprioara spune:
Carmen, sanatate muuuuulta si o mie de
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
dia_filipas spune:
Hristos a inviat!
Noi nu am fost la Inviere, poate la anul...
Carmenela imi pare tare rau ca e bolnavioara regina! Mama da ce experienta naspa cu spitalul!
Bine ca suteti acasa acuma! Sanatate va doresc!
Shmootza mea a dormit de la 7.30 pana la 11, a papat legume cu ou (pe care trebuia sa le pape la 8.30) o coaja de paine, a baut 130 ml de lapte si de cateva minute doarme dusa...
Avem 3 dinti noi (in total 7), iar al patrulea e pe vine! ce e interesant e ca dintii de sus se pregateau sa iasa de cateva saptamani si pana la urma cei de jos au iesit inaintea lor, in cateva zile, fara sa fi fost gingia inflamata. Numa m-am trezit cu ea crapata...
Fug la somn, ca vad prin ceata de oboseala.
pepenimea! O noapte buna si linistita va doresc!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
bobitamica spune:
CARMEN...ce nasala faza cu spitalul. Si la Budimex am inteles ca e la fel. Si mai sunt si cate 2 copilasi in pat...Bine ca sunteti acasa!!!
Si Irina a avut rubeola si am stat in carantina,dar macar nu a fost nevoie de internare. Nici ea nu a papat decat laptic. In rest nimic. Tot vreo 4-5 zile. Mi se parea ca a slabit...ca e piele si os...Dar acum si-a revenit...Papa binisor.
Va pup!!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
MAITREYI...eu as veni,dar sunt in partea cealalta a Bucurestiului. si cum spuneau si fetele mi-e foarte greu cu caruciorul la metrou...
Mi-ar fi placut sa vin...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ella81it spune:
Buna dimineatza! Ne-am trezit la 7
astazi!
Ofer o
cine doreste!
De ceva vreme Alex se trezeste in fiecare dimineata la ora 7, parca are un cesuletz care suna!![]()
Am pus cateva poze noi pe picasa!
Revin mai tarziu,il ampe Alex in brate si nu reusesc sa mai scriu.
Va pupam.O zi buna!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
irolf1 spune:
Hristos a inviat!
Kimmy imi pare tare rau de dintuc

Timi sa n-o doara
Carmen multa sanatate si ai dreptate cu spitalele, orice numai sa nu ajungi sa te internezi e groaznic
Noi am fost in formatie completa sa luam lumina. Andreea dormea in carucir, dar s-a trezit cand au inceput clopotele sa bata si pe urma n-a mai adormit, se uita mirata la atata lume si mai ales la lumanari isi mai tuguia si buzele incercand sa spuna ceva![]()
Cea mai tare faza a fost la masa la socrii cand Alex a ciocnit oul.
"Hristos a inviat! Adevarat a inviat! Te-am spaaart!" nu se ma oprea, ar fi ciocnit toate ouale![]()
dana81 spune:
HRISTOS A INVIAT!!
Clara are febra 38.3 de ieri ii trece si iar o ia de la inceput dupa cateva ore, alt simtom nu are
iar eu sunt disperata, nu am putut pleca nicaieri a fost doar sotul si a luat lumina...mi-e mila de ea ca e matzaie si ma simt tare neputincioasa ca nu stiu ce are, offff...in rest baleste fff mult, geme si sta cu mainile in gurita...SE POATE SA FIE FEBRA DE LA DINTI?
EU cum imi dau seama daca e de la dinti sau nu....cum imi dau seama daca are roshu in gat
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Caprioara spune:
Dana, febra e luata in funduletz? Daca da, nu e mare. Io zic ca e de la dintzi.
fata sa treaca.
Maitreyi, cica ploua maine
. Daca ploua nu avem cum sa venim in parc...
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze