Pepenasi de iulie-august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
Tecky spune:
Azi i-a iesit Ralucai si al 2-lea dintisor.![]()
Maitreyi cred ca nu pot ajunge maine la intalnire,imi pare rau ca mi-ar fii placut sa va cunosc.
Carmenela sanatate multa Allegrei!
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobitamica Hai ca mi-am mai amintit ceva... IRISS...voi mergeti si la ergoterapie?...noi mergem si acolo...Din acest motiv,Irina trebuie sa fie cat de cat odihnita...ca altfel plange tare... Acum chiar plec. Noapte buna! Bobitamica-mami de IRINA 16 iulie2008 |
Am avut si eu ergo, dar nu stiu daca sa mai merg sau nu, nu am facut mare lucru, am prins fetele foarte ocupate si mai mult ma jucam eu cu el. Tu ai facut 2 sedinte kineto pe zi?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
flo1980 spune:
Hristos a inviat!
Abia am ajuns acasa, in Bucuresti
noroc ca s-a mai bagat sotul pe contrasens
si am mai castigat timp 
Obositor nene da' frumos, vreme buna, noaptea o ploaie zdravana, aer curat....
Cu intalnirea nu stiu ce sa zic, ajung eu daca pot, daca nu, stau si
si astept pozele ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
atb spune:
Hristos a inviat!
In sfarsit reusesc si eu sa va scriu, am citit tot din urma... zilele trecute am fost f prinsa cu curatenia, mancarea, am stat mult pe-afara, si a, avut musafiri, seara picam de oboseala...
Intre timp ne-a aparut si noua primul dintisor!!! 
Era si cazul! Nicholas are la 9 luni 7,900 kg si 70 cm, e piticut, dar are el vreme sa creasca, seamana cu mine, mai piticut de statura.
E destul de cumintel, nu ma plang, doar ca are o voceee, si tipa neneeee din toti plamanii...
ca-mi vine s-o iau la fuga cateodata... de mers in 4 labe nu merge inca, se taraste cumva el acolo, dar merge cu spatele, ca de-aia e rac!
, si pe picioruse merge daca-l tin de ambele maini. Daca l-as lasa ar topai toata ziua in jumper, ii place de numa-numa sa topaie acolo.
O sa pun poze, am fost si la o zi onomastica, cu multi copii, i-a placut mult sa fie acolo, chiar daca ceilalti copii erau mai mari decat el si se jucau de-ale lor, el era f atent la ei, statea gura-casca si nu rata nimic din ce se petrece in jurul lui. Ma bucur ca a trecut de faza in care se speria de lume , de copii, altadata plangea isteric daca auzea tipete de copii, acum e mult mai sociabil si sunt...topita dupa el!
Eu trec printr-o "minidepresie", sper sa-mi treaca repede, mi se datoreaza mai mult ca sigur oboselii ce s-a acumulat pe parcurs, imi e f ciuda pe sotul meu ca nu ma ajuta cu mai nimic, si ma simt cam neglijata, azi i-am zis ca de-abia astept sa vina vara, sa scap de licenta, c-apoi iau cupilu si ma duc cu el la mare si acolo stam toata vara!!! ca m-am saturat de el! ca e un trantor!
Scuzeeee, simteam nevoia sa ma descarc...
imi vine sa fug in lumeeeee....cu cupil cu tot!!!! Uoffff... parca trebuia sa ma bucur de sarbatorile astea... dar nu reusesc nicicum...
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
bobitamica spune:
IRISS...nu,acevam o singura sedinta pe zi. in generalmergeam dimineata la 11.30 pentru ca Irina la 12 manca. atunci era simplu pentru ca papa laptic,acum la 12 are legume si nu am cum sa i le dau acolo.
DANA81...nu vreau sa te sperii,dar asa a inceput si la noi RUBEOLA. Nu avea nici un simptom,in afara de febra. La noi era 37.6 apoi a crescut la 38.1 si chiar si la 39. Eu am fost la dr. si ne-a spus sa ii dau nurofen la 8 ore cate 2.5 ml si daca face febra peste 38 intrarectal sa ii dau eferalgan dar numai dupa ce au trecut 4 ore de la nurofen. Dupa cele 3 zile de febra si de tratament cu norofen am fost iar la dr. Am dat o dr. super tare la urgenta la Budimex,in sensul ca nu ne-a dat antibiotic. Ne-a spus sa mai stam o zi pe antitermice si daca nu erupe sa incepem cu augmentin. Dar a doua zi,era plina de bubite...Eu zic sa mai astepti cateva zile. Am inteles ca e epidemie de rubeola.
Sanatate va doresc! si chiar daca are rubeola sa nu te sperii. Irina a trecut foarte usor. La inceput si eu am crezut ca e vorba tot febra de la dintisori....dar ea nu are dinti si se pare ca nici nu vor aprea inca..
FLO..ce frumos ca ai fost la aer curat...
TECKY...felicitari pentru dintisor...
KIMMY...am vb cu o mamica in parc si spunea ca patit cam acelasi lucru baietelul ei. S-a lovit in ceva si s-a spart dintisorul,dar cica in timp s-a egalizat si nu s-a vazut atat de rau.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Caprioara spune:
Ne-am adunat si noi de pe drumuri. Am fost in vizita la socrul meu.
Si pentru ca era in drum, am intrat la DM sa iau scutece babylove. Am vrut sa iau un pachet de 4-9 kg si unul de la 7 in sus, pentru noapte, dar de asta nu aveau babylove. In schimb aveau scutece Alana, tot marca DM, care cica sunt biodegradabile. 44 bucati costa cam 35 roni din care se scade 10% reducedrea lor de luni. Deci sunt mai scumpe ca celelalte, dar intr-un elan ecologist
am luat un pachet de incercare. Prima observatie dupa ce am desfacut pachetul e ca nu au elastic in talie, si asta e un minus. La noapte il pun pe primul si va spun maine impresiile
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
atb spune:
Kimmy, pupam stirbuta de Timea, sper ca nu s-a lovit prea tare!!!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
truli-luli spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sper ca petreceti frumos de sarbatori. nu pot scrie mai mul;t ca Victor sta la mine in brate si nu mai are rabdare.
Va pup si sper sa revin curand.
poze Ana si Victor
varsta Anei
Didi81 spune:
Adriana,
sa treaca depresia.
Cum spuneam, nu reusesc maine sa ajung la intalneala ![]()
Intrebare: cam cata carne ar trebuii sa manance la varst asta?. Aida daca mananca aprox o lingura e bine, se impaca prost cu legumele si carnea, daca ar fi dupa ea ar manca numai fructe, lapte, branzica, iaurt, orez... si cam asta mananca
Ce altceva mai mananca ai vostrii?
Ne-a iesit al 3-lea dintisor fix de Pasti!
Zis si dintisorul mucilaginos pt ca a fost insotit de valuri de muci in premiera
.
Aida incepe sa rupa fel de fel de cuvinte, e o mare vorbareata. Daca ii repeti ceva de multe ori, incearca sa spuna si ea, si ii mai si iese!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg