Pepenasi de iulie-august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Intru si eu sa va urez
PASTE FERICIT, LUMINAT SI VESEL VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE!!
Noi suntem singuri, adica fara bunici, asa ca de abia acum vad si eu cum sta cu adevarat treaba...
Suntem iesiti cam toata ziua la gradina la aer unde alergam dupa pisici, catel si ne jucam pe paturica.
Seara cand ajung acasa, ii dau sa pape, o las sa zburde la fundul gol vreo juma de ora si gata, cade lata.
Mai nou serveste legumele cu paine! Adica mananca cateva linguri goale, incepe sa faca mofturi, iar daca ii dau putina coaja, o molfaie si mai accepta si cateva linguri bune de legume cu carne.
Aaaa si crme de la creme e ca-i ies 4 dinti deodata!!!! Nu va zic cum roade ca nebuna tot ce prinde, baleste de se ineaca cu saliva si mai are si niste reprize de urlat isteric.
Iza imi pare rau pt. dintisor!
printesica sa nu fie ceva grav, sa se remedieze odata cu schimbatul dintilor!
Capri imi pare rau ca Ilinca nu papa!
Foarte frumoase ouale! Care e procedura? ca poate la anul facem si noi...Sau poate de Pastele Blajinilor.
Va las acum, ca vine invierea pe noi si casa mea e vraiste, mai tre sa spal niste vase si pe jos in bucatarie...ca deh, daca ziua umblam teleleu...
pepenimea! O noapte linistita si buna va doresc!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Caprioara spune:
Dia, metoda de vopsit ouale cu hartie creponata o gasesti pe blogul meu (e la semnatura).
Iza, imi pare rau de coltisor
. Fata ce face? sper ca nu o doare, mititica... Si eu zic ca trebuie sa ajungi la un dentist sa-ti spuna exact ce e de facut.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
narcisa.s spune:
Hristos a inviat!
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Serenity90 spune:
Va doresc din suflet sa aveti cel mai frumos din lume Paste, primul alaturi de puisorii vostri, si sa dea domnul ca iepurasul sa va aduca muuulllttaaa sanatate-cu celelalte ne descuram noi!
Va pup dulce de tot si gandul meu este si la voi in seara aceasta sfanta!
Ralu79 spune:
Adevarat c-a inviat!
Iza- pupam Timi. Eu nu stiu ce sa iti spun, dar va pup.
Iriss- hai sa-ti spun o metoda de convins copilul sa ia biberonul: Milupa si Humana au un tip de lapte antidiareic (Milupa NH25 si Humana NH) care se pot da si sub forma de piure. Daca mananca cereale eu zici ca poti incerca sa i-l faci piure si daca ii place dupa vreo 2 zile sa incerci sa il faci laptic.
Anka- eu nu stiu sa raspund la intrebarile tale cu rosu
Pupicei tuturor si zile minunate