Pepenasi de iulie-august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Hristos a inviat!

Mai la mine Nan2 nu a vrut deloc si scuipa de parca era otrava, Milupa l-a acceptat dar nu s-a omorat si ii faceam maxim 100ml din care lua cam 40-60ml. In tot acest timp a fost alaptata la san.
Am incercat cu vanilie, am schimbat tetinele normale cu cele ortodontice, am schimbat biberoane, nimic .Nu i-am mai dat o saptamana ca ma plictisisem sa tot fac si sa-l arunc dar am continuat sa il folosesc cu cereale tot de la milupa "7 cereale" pe care le manca fericita.
Dar de vreo saptamana manaca inainte de baita biberon 110ml(aseara record 200ml) si apoi dupa san si la culcare.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatoase sa ne crestem puii in armonie si pace!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Hristos a inviat!
Sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca in suflet multa bucurie, sa va gaseasca sanatosi si impliniti alaturi de cei dragi
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Adevarat a inviat!
Pentru prima oara in viata mea nu am fost la inviere anul asta (bine, exceptand primii ani din viata), in timp ce se canta la tv "Hristos a inviat" eu leganam de zor la Ioana care deja incepuse foiala obisnuita de fiecare noapte, si ma uitam pe geam la vecinii care veneau cu lumina acasa...sotul a zis ca merge el sa aduca lumina, dar a adormit pe la 10 si nici ca s-a mai trezit pana dimineata. Asa ca se pare ca daca am inceput anul in stilul asta (la revelion la 12 cand toti erau la artificii eu la fel leganam de zor) trebuie sa continui in acelasi stil... Acum Ioana doarme, astept sa se trezeasca, sa-i dau sa pape si apoi plecam in vizite la bunicii mei, apoi la bunicii sotului unde o si predau cu proces verbal ca diseara avem musafiri si numai ea lipseste din peisaj

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Adevarat a Inviat!

Eu avia acum am apucat sa dau pe la calculator, sper ca ati avut un parte de un Paste linistit si cu multa bucurie alaturi de cei dragi.

dia_filipas, jale mare cu 4 deodata, asa a fost si la Matei.
Sper sa iasa repede dintisori si sa nu mai planga, ca de balit nu ar fi o problema.

Sarbatori fericite in continuare!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hristos a Inviat!

Anababy, in loc sa te chinui sa legeni fata, mai bine va duceati cu toii la inviere. Eu am fost singura, dar m-am intalnit cu nasa si cu o vecina, nu am stat deccat vreo 20 min, ca se apropia ora de trezire a lui David. Tati a stat acasa cu copiii, Yvo a adormit pe la 11.30, daca mai statea putin o luam la inviere, dar a picat moarta, desi imi tot zicea ca mai vresa sa citim pe o carte, sa mai dea ursul pe topogan, sa mai manance o rosie, orice numai sa nu doarma

Dimineata s-a trezit la 10:30, trebuia sa recupereze.
Dimineata am cautat iepurasii, Yvonnei i-am ascuns bicicleta in cada de baie, a gasit-o din prima, dar se si vedea intr-un colt putin. Eu si ta-su ne-am cam chinuit pana ne-am gasit cadourile. Mie mi l-a ascuns in geata lui de la laptoapa
Nu stiu daca fii-mea va fi in stare sa mearga pe bicicleta, ca nu prea pricepe cum e cu apasatul pe pedale si cu datul din gidon, dar n straduim, daca nu, o punem in cui pana la anu si poate ii iau o tricicleta vara asta, sa vedem.
Lui David i-a adus niste maracanas de la lip frog, de care e foarte incantata Yvo, saracu nu prea a apucat sa se joace cu ele, ca le-a luat soru-sa.

Va pup si va doresc sa aveti un Paste luiminat si cu bucate alese pe masa!
Acum ne

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bobitamica

IRISS...si noi vom merge credca tot dupa Paste...sa vedem cum luam trimiterea de la doctoresa fandosita...pentru ca nu vreau sa mai am de-a face cu ea..Pe 22a vem controlul de 9 luni. Dar sincer nici nu as vrea sa ma duc. Dar imi mai trebuie si o trmitere pentru oftalmologie...mi se pare ca Irina are strabism si vrea sa vad ce se poate face acum...Doctoresa imi spune ca nu e cazul sa ma stresez....dar mai bine ii fac un control de rutina. De stresat nu ma stresez....
CARMENELA....te pup pe tine si pe printesa ...
Eu sunt gata cu papa..am drob,rulada de pui,sarmalute,fripturica, prajitra alba ca zapada,oua rosii,salata de vinete si ce s-o mai gasi prin frigider...oricum mergem la masa la ai mei,asa ca vom papa acolo de toate...
Acum ma duc sa mai pun la spalat,ca acum se trezeste papusica mica si trebuie sa papam.
I-am facut spanac cu orez...ii place la nebunie...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Bobi, schimbapediatra daca nu iti place, e foarte simplu. Pe unde stai?
Tu cam cand vrei sa mergi la kineto? Eu cred ca o sa ma duc pe 27. Mie imi place ce progrese a facut, dar s-au vazut mult mai tarziu, adica cam acum o sapt a inceput sa se vada, incepe sa se mai roteasca cand sta pe burta, in curand o ia la plimbare.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

HRISTOS A INVIAT! Paste fericit alaturi de cei dragi mamici de pepenasi.

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hristos a inviat!

Am facut ieri cozonacul ala cu zahar caramelizat si am urmat indicatiile date de Anca. Am pus si putina ciocolata, iar un rulou l-am facut cu rahat. A iesit delicios!

Mai ramane valabila intalnirea saptamana asta? Eu marti nu cred ca reusesc sa ajung

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, nici eu nu am fost la inviere pentru prima data, dar din alte motive - m-a izbit ieri o raceala si aseara aveam febra aproape 39. Din fericire a cedat repede dupa ce am baut vre-o 3L de ceai cu miere si lamaie si azi sunt ok.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput