Dansez pentru tine, sezonul 7. *2*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Gata, am bagat si pasca la cuptor.

Da, mai frumos au dansat Alin si Roxana. Andreea cam iese sau are tendinta de a iesi de pe ritm.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

emisiunea asta incepe sa semene cu surprize,surprize

Nina , am gasit reteta pe culinar, si e prima oara cand o fac asa ca am mari emotii
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18795/Pasca-fara-aluat/

EDIT : Alina, ce harnicuta esti la ora asta eu mai am doar legumele la fiert pentru poienita si gata pe ziua de azi.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Daaaaa, Cata, tare harnicuta. Incerc si eu sa fac cat pot de mult cand doarme copilul. Ca peste zi, cu piciul Duracell printre picioare....vai mama mea!!!

Si eu tot de pe culinar fac pasca. www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22213/Pasca-in-doua-culori/" target="_blank">asta este

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Frumusel tangoul Monica si Darius. Mi-a placut.
Si ce costumatie a avut ea

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Daaaaa, Cata, tare harnicuta. Incerc si eu sa fac cat pot de mult cand doarme copilul. Ca peste zi, cu piciul Duracell printre picioare....vai mama mea!!!

Si eu tot de pe culinar fac pasca. www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22213/Pasca-in-doua-culori/" target="_blank">asta este

Un pici pe nume Tudor

am vazut si eu reteta asta dar mi se pare prea complicata poate dupa Pasti o sa o incerc

Bucatareala

Mergi la inceput

E super super super usoara (si iti zice o persoana care n-a facut pasca si cozonac in viata ei. Azi insa am facut: si cozonac si pasca). Pe bune. Acum....sa vedem ce-o iesi.
Adica sa vedem ce-o iesi din pasca. Ca (,) cozonacul a iesit super bun. Am si mancat din el ca eu si sotulache baleam pe langa el ca doi blegi.

Fainut a fost dansul Kitty si Dan!

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

au plecat Catalin cu Andreea chiar nu ma asteptam la asta!

Alina , felicitari pentru initiativa si eu trebuie sa-mi iau inima in dinti sa incerc sa fac cozonaci!

Bucatareala

Mergi la inceput

Au plecat Catalin si Andreea. Imi pare rau! Imi pare rau pentru Andreea si pentru Alex cel cu "inima sufleteasca"

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Cata, cand o sa iti iei inima in dinti, iti recomand cozonacul asta. E usor de facut si buuuuuunnnnnnn

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cata, imi place la nebunie reteta fara aluat. Eu sunt fana prajituri cu branza de vaci. Cred ca incerc reteta fara aluat, ca inca nu m-am apucat de pasca, sunt scoase toate in bucatarie la incalzit. Yes, am si budinca de vanilie in camara.
Alina, arata bestial si pasca in 2 culori. Si cacaoa e prietena mea, dar ma atrage mai tare pasca fara aluat cu muuulta branza de vaci.
Parca nu-mi vine sa cred ca publicul a votat dansatorii si nu cazul, de data asta.
Bravo, Andreea si Catalin pentru munca depusa ! Sigur, cineva il va ajuta pe fratele Andreei.
Mi-a placut si R&B-ul lui Kitty si al partenerului/ei ei.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput