Dansez pentru tine, sezonul 7. *2*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Cine a iesit?Si care au intrat la duel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

A iesit Kitty si parteneru'

Si au intrat la duel Alin cu Roxana si Piticu' cu Oana... doua perechi ghinioniste la final... probabil raman in finala Alin si Roxana... cu toate ca eu sunt fan cealalta pereche dar porbabil lumea voteaza cazul...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Multumesc pentru raspuns,Elyanne.Eu urmaream concursul pe Protv International,insa saptamana trecuta mi-a expirat abonamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

cine credeti ca ajunge in finala? cine credeti ca va castiga?
eu zic ca in finala va ajunge Roxana cu Alin si cred ca tot ei vor castiga.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu mi se pare asa impresionabil cazul Roxanei. nu e clar pentru ce lupta ea, doar pt. bani pt. copiii ei? doar sunt multe mame singure care isi cresc copiii din salar. ar trebui sa aiba si ea un servici. daca zicea ca vrea o casa, sa zicem, era ok, asa...

sper sa castige piticu sau monica.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara !
E cineva pe receptie ?
Interesante dansuri in seara aceasta.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

bine v-am regasit la ultima editie din sezonul asta
si eu sper sa castige Piticu sau Monica dar sa vedem...

restul fetelor ....pe unde umblati?

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Am aparut si eu in peisaj.
N-am vazut nimic pana acum din motive de copil super super obosit care a facut baie cu cantec si a adormit tot cu cantec.

Music-hall-ul Roxana si Alin e primul dans pe care il vad si mi-a placut. Spectaculosi ca de obicei. Bravo

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alina , bine ai revenit
mie nu mi-a placut prea mult dansul Roxanei cu Alin, dar nici foarte rau nu a fost

sa vedem ce mai urmeaza...

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Stie cineva cine canta prima melodie de la improvizatie? Aia cu vioara? Poate o auziti maine la reluare si stiti...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput