Piticodromul de Sept - Oct 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, felictari !!
E bine ptr. Petrut, va avea coleg la condus trenuri.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Alina, Miflore, Tonnia, Cristina va multumesc
Ma astept ca si baby boy sa fie pasionat de trenuri , n-o sa iaba incotro. Ma gandesc ca la diferenta de 4 ani dintre ei sper ca macar la inceput sa se joace cu diferite tipuri de trenuri si sa am pace macar 1 an. Visez?!
Baby e mare,420grame si dimensiuni de peste 22 saptamani, toate masuratorile au aratat ca e bine, de-acum cu Dumnezeu inainte.
Stiti ce ma sperie putin? Eu sunt singura la parinti, nu stiu ce inseamna relatia dintre frati, nu stiu cum se comporta o mama cu cei 2 copiii ai ei astfel ca amandoi sa simta ca sunt egali in toate, ca au parte de aceeasi iubire.
[Imi amintesc o faza la un show Jay Leno: au pus o cabina din aceea care iti face fotografii pe strada, cica erau gratuite. Chestia era ca in loc de un meniu de robot era o tipa care punea diferite intrebari. Intra in cabina un tata cu 2 baieti, "robotul" spune ca nu incap toti 3 in fotografie, sa ramana doar copilul preferat. Unul din baieti se ridica si pleaca, fara nici un cuvant. ]
Am o prietena care are un frate geaman, are doar un baiat si si-a promis ca n-o sa-l faca pe al doilea pentru ca toata viata a fost comparata cu fratele mult mai cuminte, mai destept, mai nu stiu cum in toate cele.
In mod clar am suficienta minte sa nu compar copiii, dar tot imi e frica sa nu gresesc involuntar si sa-l favorizez pe cel mic pentru ca e mic si pe cel mare pentru ca e mare.

Diana 20 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, felicitari pentru baby boy sanatos!
Mihaela, s-a facut, va asteptam duminica, 17 mai! Cine mai vrea sa vina? Declar open hours.
Alina.
Ruxandra, sanatate copiilor! Pina la urma eu nu i-am mai dat antibiotic, vad ca nu mai are febra - continuam doar cu Ophtamezone N si Sinupret.
Vera, am admirat-o pe Iulia in poze.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Mi-s si io pe aici, cica azi e mai liber pe la birou, de fapt sunt multi absenti, concedii, treburi ....si nromal ca astia ramasi viseaza la valurile si soarele celorlalti.
Diana, felicitari pt baietel, e frumos si cu baieti, si in plus baietii aduc fete, acuma mai ramane o singura problema, sa iti fie pe plac. Cat despre relatia dintre frati, eu zic sa nu iti faci griji, noi am fost 3 si eu ,una nu m-am simtit nici neglijata, nici comparata, nici nu aveam cu cine ca eram cea mai mare, dar nici restul nu cred ca s-au simtit.in plus suntem asa d euniti, suntem 3 in 3 tari si vorbim aproape zilnic pe messenger si ne sfatuim, si ne ajutam si de departe. Totul e sa fii corect, sa nu ii spui celui mare sa il inteleaga pe cel mic. Mama era simpatica, indiferent cien gresea ea ne pedepsea pe toti 3. Asa am devenit noi uniti ca ne-am coalizat impotriva ei.Saraca mama.Ce dor imi e de ea, sa ma tina in brate si asa mare. Asa faceam in tara, asa mare cata sunt si cu copil dupa mine, ma puneam cu capul in poalele ei si stateam acolo ca un pui.
Miflore, uite ca d eieri tot mananc, si inca mai avem, a ramas frigiderul plin de mancare, risipa la greu.Peste 5 minute mai punem, o data masa, macar asa ne mai adunam ca astia majoritatea mananca la fast-food-uri. Dar sa stiti ca nu m-au dat pe spate cu mancarurile lor, e asa un amestec de culturi pana si in gastronomia lor.
Ma duc acum sa vad ce mai balotez, ca poate azi reusim sa terminam ce e pe acolo.
va citesc, dar am si ceva treaba de terminat ca la 14 pleaca posta si trebuie sa fiu gata.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Diana felicitari mami, Peter o sa fie cel mai castigat ca o sa aiba un fratior.

Iulia nu le are cu dulciurile, incepe o praji si ia din ea de maxim 3 ori, dar cioco imi cere intr-una. E drept ca nu i-am dat dulciuri decat tarziu...insa cred ca la Vlad nu imi ioese schema.

Miflore ai o dulceata de fata.

Multumim fetelor care ne-au vizionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Am revenit.Nu ma pot uita la astia cum mananca afumaturile aduse d emine, mai frate, o sa ii am pe cosntiinta.Le-am facut si salata Boeuf cu pui, nici nu le-am spus ca ii zice de boeuf, si ei au concluzionat ca ete salata romaneasca, dar la afumaturi se iau la intrecere.
Vera, am avzut si eu pozicile Iuliei, frumoasa foc in costummul ala de calaret profesionist. Bine, ea e frumoasa oricum , dar acolo are o tinuta tare faina, ea micuta si cocheta si calul asa de impunator.
Iaris nu mananca dulciuri decat daca au cioco.Si eu , normal, nu fac asa ceva.
Am fugi, am un brat de dosare care striga dupa mine.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Indraznesc sa apar si eu, am fost pe aici, dupa perdea dar nu prea am fost in stare sa scriu.
M-am tot luptat cu niste stari depresive de care am scapat numai dupa o cura serioasa de magneziu si B6.
Diana felicitari pt bebe baietel!

Sa va povestesc despre Alexia:
In sfarsit mi s-a luat o piatra de pe inima, credeam ca Alexia nu va pronunta in veci singura "ce", "ci", "ge","gi", "TZ" dar uite ca de cateva zile reuseste sa spuna corect cateva cuvinte cu aceste sunete.
La gradi se descurca foarte bine, a inceput sa se plictiseasca un pic la grupa si sa nu fie atenta caci repeta grupa mica si cunoaste notiunile.
E pasionata de puzzle, joaca domino mai tot timpul si e inca fan Thomas.
Picteaza foarte mult acasa, i-am scos de pe net diverse fise si le picteaza foarte frumos, combina foarte frumos culorile.
E aproape la fel de tmida, inca nu am depasit faza asta.
Ma dispera tendinta ei de perfectiune, nu suporta ideea ca poate gresi.In mintea ei , "ea e cea mai buna si nu are voie sa greseasca", nu stiu de unde are chestia asta si nici nu stiu ce sa fac.
La gradi a gresit o fisa(trebuia sa traga o linie de la un cos cu 2 mere la cifra 2, ea a tras linia la cifra 3)nu va spun ce trista era cand am intrebat-o ce a facut la gradi.
Alta faza: am fost la o petrecere si din greseala a varsta un pahar de suc, imediat a inceput sa planga.Acasa am intrebat-o de ce a plans.Ce credeti ca mi-a raspuns?
"Nu-mi place mami sa gresesc, eu nu vreau sa gresesc!"
Degeaba ii repet mereu ca toti gresim, ca si mami si tati gresesc la servici ea tot sufera cand greseste ceva.
Cu greutatea sta bine, cred ca are cam 15 kg,cu inaltimea suntem tot codase.Abia are 94 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Diana, felicitari pt. baietel!

Mergi la inceput