Piticodromul de Sept - Oct 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, ok, am stabilit si de-abia astept! Dar sa-mi amintesti in saptamana aia sa nu uit!
Mary, tare frumos ai vorbit despre familia ta, despre frati si despre mama.
Casiana, bine-ai revenit! Vino-ncoace la taclale ca trec depresiile instant! Felicitari Alexutei pentru Gi-gel si Ce-ci-li-a!
Vera,!
Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Multumesc Mihaela !
Vorbeati de dulciuri?
Alexia ar manca tone de ciocolata dar numai daca ii dau voie.Daca spun nu, sta cu ciocolata in mana si incearca sa ma convinga smechereste sa-i dau dar nu mananca fara acordul meu.Partea proasta e ca cedez cam usor.Ea are mereu la indemana dulciuri dar nu mananca fara sa ma intrebe daca ii dau.
Meniul ideal pt Alexia e alcatuit din :lactate, mamaliga, piure de cartof, carne si ciocolata.Poate sa manance non stop aceste feluri de mancare, dar inca nu stie ce gust au legumele proaspete.Nici cu fructele nu se omoara.

Mergi la inceput

Am rasfoit cateva pagini in urma ca nu prea am somn.
Marinela ma bucur ca i-ai dat gata pe canadieni cu mancarurile tale romanesti!
Am admirat si eu pe Vera si pe Ana.Ce domnisoare frumoase!
Trebuie sa ma mobilizez sa pun si eu ceva poze cu Alexia.
Ioana sanatate multa lui Sma!
M-a distrat Matei, e tare simpatic!

Promit sa ma mobilizez sa intru mai des.
Va
si va urez week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

E tare simpatic Matei, dar povestea asta si altele care au mai fost spuse inainte despre frati imi cam dau emotii
Peter e tot mai vorbaret, are opinii si explicatii si negociaza:
-Peter, hai afara !
-Wait for me ! wait one minute, no, wait 2 minutes !
Copiii care pleaca acasa dupa ce s-au jucat in fata casei noastre se duc sa manance inghetata si apoi sa faca nani, avioanele si elicopterele se duc la hangar, etc. Stiu ca ceilalti au trecut de mult de faza asta, dar eu ma bucur ca vine si el repede din urma.

Diana 20 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ziua buna!
Iaca si io pe aici astept sa se faca placinta din cuptor, azi am fost bucatareasa sefa, am gatit pt 3 pomeni , nu mancarea propriuzisa ci "fonfleurile" cum le zice gasca.

Diana sa stii ca mai sunt si altii in faza de care spui tu, ba mai mult Vlad cand spune ceva despre el spune:"baiatul vrea nani" niciodata Vlad si in ca vorbeste cu :"vrei....." (in loc de vreau).

Marinela o sa ii ai pe constiinta, la sfarsitul mesei trebuia sa le dai si cate un colebil sa spui ca face parte tot din traditie .

Alexuta de mult nu te-am vazut in zona, ne bucuram ca Alexia e bine si perfectionista.

Azi am fost in piata si nu am scapat de Vlad pana nu i-am luat 2 pestisori , e inebunit dupa pesti si acvarii, mergem saptamanal la gradina botanica unde sunt multe acvarii, e foarte incantat, nu avem un acvariu adevarat, avem un soi de borcan sferic care a mai gazduit acum multi ani pesti, tasu sugereaza sa ii luam un acvariu cu pompa cu incalzitor cu tot ce trebuie, da inca nu m-a convins.
Eu bucataream si tasu ma ajuta, cand s-a dus sa vada ce face Vlad ce sa vezi, bagase mana pana la cot in acvariu sa prinda pestele portocaliu , daca pestii astia prin ziua de luni e clar ca sunt rezistenti, ca noi asa am cerut expres sa ne dea pesti rezistenti, in plus se plimba cu pestii in toata casa, in sufragerie cand se uita la desene, in bucatarie cand vrea sa stea pe langa noi, in dormitor cand s-a dus la nani .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cum a fost zgaltaiala? V-ati speriat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata! Eu am simtit tare cutremurul, nu doar pentru ca stau la etajul 8, dar mai ales pentru ca citeam linistita o carte, intinsa in pat.

Alina, din ce povestesti, cred ca e o experienta interesanta pentru parinti sa aiba copiii pesti. Miruna imi bate apropouri ca vrea pisica, dar eu nu ma vad avand grija si de o pisica pe langa cei 2 copii.
Diana, ma bucur ca Petrut a inceput negocierile.
Casiana felicitari Alexiei pentru progrese si bine ai revenit online.
Mihaela, ok, iti reamintesc in saptamana cu 17. Pana atunci ma pregatesc de musafiri, mi-am cumparat perdele in living, si urmeaza cele pentru dormitor.
Marinela, ma bucur ca ai avut succes cu mancarea.

I-am luat Mirunei ieri niste saboti de lemn cu putin toc (de la Deichmann - de cand s-au deschis marile magazine din Militari, vizitez foarte des acest cartier) si este in culmea fericirii, a dormit cu ei linga pat.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Alina stiu ca suna bine sa fi perfectionist dar eu simt ca innebunesc.Mi-e teama ca o sa aibe de suferit Alexia cu perfectionismul asta.Nu reusesc sa o conving ca e OK sa mai si gresesti sau sa pierzi
Diana felicitari pt Peter cel vorbaret.
Nici Alexia nu a fost prea vorbareata, si eu eram foarte stresata ca aprope avea 2 ani si ea spunea doar cateva cuvinte.Acum nu-i mai tace gura si culmea nici nu mai pot sa vorbesc daca are ea ceva de spus.
Asta face in familie. Cu alti adulti nu scoate o vorba .
Mihaela sa sti ca eu chiar nu am simtit nimic.Am fost la tara,la 13 km de Pitesti si nu s-a simtit.Am aflat de la rude care ne sunau sa ne intrebe daca suntem ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana, in ultimele 2 capitole au scris cateva mame despre copiii perfectionisti care nu vor sa piarda; una din idei era sa fie premiat copilul atunci cand iese pe locul 2.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Noi n-am simtit cutremurul, eram in mall. Am avut o super premonitie ca o sa fie cutremur, cu o noapte inainte a fost o furtuna din aia crunta cu un zgomot oribil si chiar am vorbit cat de tare seamana cu atmosfera de cutremur.

Alexuta, si pe mine ma termina treaba asta cu perfectionismul, azi aveam nevoie de un calmant cred, Dinu se apucase de un joc la calculator si pe la stagiul 6 s-a poticnit, nu va spun cum a facut, nici nu vroia ajutor, nici nu mai vroia sa incerce, le-am luat laptopul si l-am inchis undeva dar si acum simt ca imi crapa capul.
Si amandoi sunt la fel, practic nu vor ajutor de la nimeni. Mi-a si zis Dinu sa-l ajut numai daca ma roaga el si "asta se va intampla raaaar". Eu am inceput sa cer ajutor prin casa pentru cele mai stupide lucruri ca sa vada ca nu e nimic rusinos, or sa ma creada dusa in curand! Dusa dar echilibrata!
Maine incepe Sa gradinita, sa-mi tineti pumnii, am mari emotii, mai mari ca la Dinu parca, macar Dinu vorbea bine si era cumintel.

Plecam pe afara, o zi buna!

Mergi la inceput