Piticodromul de Sept - Oct 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, felicitari pentru evaluare!

Miflore, ce frumoasa e Ana, ce bine ii sta cu parul lung!

Locca, Ioana, sanatate copiilor!

Cge, ce scumpa e Ancuta!

Si ce facem cu ciocolata? Oare care o fi limita? Nu a lor, ca ei n-au!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Diana, bafta la eco! Sa vii cu vestea si pe la noi.

Mihaela, frumoasa mai e Ana, ce i-a crescut parul. Poate reusim sa ii mai socializam pe copii pana cand o exporti la vulcana peste vara.

Sofia, eu te-am mai citit pe blog, ma bucur mult ca ai scris si pe-aici, mi-era dor de tine si Nuka.

Alina, al meu sot are o tacaneala cu Clara, fata da din cap uneori, e drept ca intr-o perioada dadea foarte des, si ma toca sa nu fie ceva probleme neuro. Intrasem si eu la idei la un moment dat.

Antonia, nu stiu care ar fi limita. Matei a mancat chiar acum o jofra si o ana. Mi se pare foarte mult, eu una nu as putea manca atata, dar el nu are nici o problema, ar mai fi mancat daca nu il prindeam Ceea ce ma supara mai tare e ca m-a pacalit, eu am avut incredere in el ca mananca numai jofra si am lasat cutia pe masa, m-am dus pana la baie si cand m-am intors bascula la greu din ana, cu doua maini baga, nu mai zic ce era pe fata, mainile si bluza lui. Si mi-a explicat senin ca saraca prajitura plangea, vroia neaparat sa se intalneasca cu jofra la el in burtica

Valen

Noi am instaurat time-out de fiecare data cand o bruscheaza tare pe sora-sa. Mai nou insa tipa unul la celalalt cu atata placere ca ma lasa masca. Si cea mica il provoaca , nu stiu ce ma fac, clar trebuie sa-mi iau dopuri de urechi.
Iar ultima faza a fost acum 2 seri, dupa ce o culcasem pe C, ne-a declarat Matei ca vrea s-o trimitem pe surioara la locul ei. Unde e locul ei, am intrebat. Cica, acolo de unde a venit, sa se faca mica si sa se duca la loc in burta la mine si sa nu mai iasa, sa stea acolo, ca el vrea numai cu mami si cu tati. Ce sa zic, sa-i explic cum chestia asta se poate spune mult mai simplu, in cateva cuvinte, o injuratura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra. Rad de Matei, cum a ajuns el la necesitatea injuraturii. Si Miruna ma minte cand e vorba de dulciuri: daca ii las o cutie de orice dulce si ii zic sa manince doar x, da din cap ca da si basculeaza tot, fara nicio remuscare.
Marinela, pofta buna si succes la schimbul de mancaruri, te asteptam sa ne spui cum a fost.

Am fost la Calapod, Sma are guturai obisnuit, dar daca si maine persista febra (a 5-a zi), mi-a zis sa-i dau antibiotic (prima oara cand ia antibiotic, of).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, si la mine a fost prima data cand am dat antibiotic, si lui Matei si din pacate si Clarei , dar a fost necesar, Matei tot facea febra si a rezultat dupa inca niste zile ca facuse si otita, iar Clara avea si ea o reactie otica la urechea stanga, desi nu mai facea febra, asa ca mi-a recomandat sa-i dau si ei.
Sanatate multa si sa speram ca nu mai face febra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare piticodrom,
Adevarat a inviat, cu iatrziere va spun si eu.

Noi ne-am intors din minivacanta. Iulia s-a distrat eribil in tabara, Vlad a stat cu mama cumintel, o placere sa mai pereci timpul in doi
Pun poze cu micuta calareata- mai la sfarsit o vedeti http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/MartieAprilie2009#

Numai bine si ma apuc de rasfoit din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, e teribil Matei!
Si ai mei se ciondanesc si se provoaca, in ultima vreme mai des decat altadata. Uneori imi bubuie capul.

Godzila, m-am indragostit de Iulia, ce frumoasa poate fi! Ce bine ii statea pe cal, poza aia cu echipament e extraordinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

E baiat !

Eu asta imi doream, sotul parca-parca vroia o fetita, dar oricum e fericit.
Peter s-a bucurat sa-l vada pe monitor, chiar s-a vazut foarte bine si l-a identificat rapid ca fiind un baby care doarme.

Diana 20 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Diana sa fie sanatos si voi la fel, deci vei fi soacra cu 2 nurori

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ruxandra invata mai copilul sa zica pe scurt, ce e pirderea asta de timp sa spuna atatea cuvinte pentru un lucru atat de "simpu".

Vera ai niste copii super, ochisorii Iuliei si ce bine ii sta ei pe cal.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ce de vesti, ce de vesti!
Multumim in primul rand pentru laude, si mie mi se pare maricica fata mea cea draga.
Diana_n, sa-ti traiasca flacaii amandoi, 2 baieti, wow! Sa fie sanatosi si destepti!
Am vazut-o si pe amazoana Iulia, e f. frumoasa! Si descurcareata clar, cum a fost ea deja in tabara!
Mary, mananci? Pofta buna!
Ioana, sanatate multa! In week-end-ul asta nu pot eu, in urmatorul nu poti tu iar in ala de pe 9-10 mai Vulcana scrie pe mine. Asa ca s-a aranjat. Eu plusez si intreb acum de week-end-ul ur-urmator 17 mai?
Ruxandra, mai mare rusinea ca nu ne-am mai vazut. Tu in timpul saptamanii nu vii deloc prin Militauri? Ca eu as putea zilnic. Vorbim la telefon. Matei e super tare, eu cred ca deja stie injuratura dar a zis sa fie politicos cu maica-sa. Mie mi se pare f. mult sa manance o data o jofra si o Ana. Vorbesti de praji alea de cofe in marime naturala, nu mini jofre, nu? Eu am asa o chestie cu dulciurile, incerc s-o franez dar nu reusesc evident, tatal meu a avut diabet...grea treaba...si eu as vrea sa stiu cam care e limita? Ca uneori ma ingrozesc de cat poate baga deodata in gura...si-i tremura mainile...si nu mai vorbeste pana nu inghite tot si fuge cu ele...
Si ca mi-ai amintit de concursuri, eu cand eram mica dar nu f. mica, 10 ani sa zic, faceam concurs cu sor-mea si mancam un borcan de juma de kg de dulceata in circa 20-30sec... O avea cu cine semana.
Si Anei ii place la "storant", una doua ce-o auzi sa mergem, sa mancam, sa ne serveasca cineva, sa-si aleaga din meniu, sa-i dea pai la suc, sa-si puna sare din solnita....

Mergi la inceput