Piticodromul de Sept - Oct 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 14
dana_lucia spune:
Buna seara piticodrom!
Ioana, multa sanatate printeselor tale!
Tonnia, multa putere sa il convingi pe Sa sa nu mai plinga la gradi!
Noi suntem in continuare f.bine, am scapat si eu de raceala ca baietii mei au imunitate buna n-au luat de la mine raceala!
O seara buna si o noapte linistita!
Dana Lucia si Alberto
alinam spune:
neata!
ce e linistea asta pe aici? nu mai am ce citi, pai frumos din partea vostra?
Ioana sanatate fetelor si noi suntem la un episod de laringita, da trece.
dana_lucia spune:
Hello, hello....da ce linsite pe aici, vorba Alinei....
Alina, multa sanatate lui Vladut!
Sa aveti o zi buna in continuare!!
Dana Lucia si Alberto
miflore spune:
Hei, hei, va uitati la Eurovision?
Dana_Lucia, stiu ca tu te uiti, te vad! Ma bucur ca ti-a trecut raceala.
Ioana si Alinam sanatate multa fetelor si baiatului, sa rezolvati rapid problemele!
Ioana, n-am uitat cu vizita dar daca-s fetele bolnavioare amanam.
Eu muncesc mult la servici chestie care ma enerveaza, n-am avut timp nici sa caut hotel la bulgari la mare pentru concediu. Pai asta-i treaba? Nuuuuuuuuu, nu faceti ca mine.
Au iesit analizele Anei si nu pot spune ca sunt perfecte...i-au iesit neutrofilele scazute si procentual si ca unitati si scrie pe foaie diagnostic neutropenie. Au mai iesit vreo 2 pe langa extremitati si fierul un pic marit, 115 cand maximum e 101. Ce sa mai zic. In rest toate ok, si i-am facut vreo 50. Am vorbit cu doctorita si mi-a spus sa nu ma ingrijorez cu neutropenia, s-o las in pace. Si sa nu-i mai dau carne zilnic ceea ce stiam ca nu e bine dar faceam. O zi, doua pe saptamana fara carne ca sa-i scada fierul. Mi-a zis sa-i dau Supradyn junior, a dat cineva asa ceva la copii? Pe prospect scrie ca se da de la 4 ani, hmm. Cam astea-s noutatile, nu e alegica nici la albine, nici la viespi. Totusi IgE general de alergie a iesit si ala nitel marit, trebuia pana-n 60 si e 62...
Si mai am o problema. Se plange uneori, mai ales noaptea, c-o dor manutele si mai rar piciorusele. Doarme ce-i drept in niste pozitii contorsionate de nu-mi vine sa cred, isi baga manutele sub ea si banuiesc ca-i amortesc. Da' staza asta-i aiurea, ce naiba sa fac ca nu ma pot trezi incontinuu din somn s-o pun in pozitie civilizata de somn. Mai sunt copii care dorm in pozitii cel putin ciudate?
dana_lucia spune:
Miflore, Romania a fost in semifinala de marti si s-a calificat!
Da, mi-a trecut raceala, sunt in forma maxima!
Noapte buna tuturor!
miflore spune:
Buna dimineatza!
Am crezut ca ieri e finala-finala. Acum stiu ca-i sambata.
Dana_Lucia, !
dana_lucia spune:
Buna dimineata, va invit cu drag la o !
Sa aveti o zi cit mai buna si salutari de la noi!
Dana Lucia si Alberto