Piticodromul de Sept - Oct 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neataaa! A trebuit sa beau un Nestea (are cofeina) ca sa fac fata zilei de azi - copiii in continuare bolnavi, si noptile in continuare prea albe pentru gustul meu. Multumesc de urari, sper sa-si revina copiii odata, altfel voi adormi la serviciu.

Mihaela, speram sa le treaca pana azi raceala sau ce au, dar nu s-a intimplat. Planificam pe alta data - nu mi-a placut raceala asta, chiar n-as vrea sa o ia si Ana.
Dana Lucia.
Alina, te-am citit la Generale.

In weekendul asta imi doresc si sper sa-mi revin cu somnul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Miflore sambata tinem pumnii Elenei, desi nu cred ca ar avea ceva sanse ! E bine ca Ana are analizele bune, de cand tot zic si eu sa merg cu Vlad la analize, da cand stiu cum urla , tot aman.

Ioana sa treaca raceala, Vlad e mai bine, nu am scapat de tot, dar e mai bine, ia constiincios siropelele, ma mir , ca pana acum facea un circ.
A, sa stii ca de regula nu scriu la generale, ca acolo mereu se lasa cu certuri, da asa cum ma enerveaza feministele, asa ma enerveaza si misoginii.

Sa nu radeti, da trebuie sa zic :Vlad a inceput sa raspunda la intrebarea: cum te cheama? si nu numai, devine pe zi ce trece mai cooperant, daca in vara asta scapam si de pampers ma declar multumita (mda, stiu asa sunt eu "mai greu " de multumit ). Ieri am facut piata si l-am pus sa isi care singur punga cu pampersi, sa il fi vazut cum cara la baxul de pampersi hehehehe, era haios, i-am zis: cine poarta, sa care!! mama rea ce sunt io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, sanatate! Stiu cum e cu noptile, din pacate
Alina mi-l imaginez carand la pampersi.
Dana, la tot mai multe mesaje aici la piticodrom! Nu-mi vine sa cred ca peste cateva luni ne mutam de la scutece.
Mihaela, munceste acolo cu spor, mei ca vine si vacanta.

Si noi ne mai luptam cu niste muci la C, cu niste ramasite de otita la M, bleah, ca in primavara asta n-am avut pana acum. Si cica toamna e si mai rau, mi-e groaza.

Asa imi doresc uneori sa am si eu copiii undeva al cineva, sa am o seara, o noapte si ziua de dupa macar linistite. Vise ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Locca (Ruxandra) mersi pt. urari, sper sa imi fac timp sa scriu mai mult pe aici! Multa sanatate copilasilor tai, sa le treaca racelile de tot!

Ioana,printesele si sa fie cit mai repede bine, da?

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dana, se cunoaste forma maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Miflore incerc sa fiu si eu activa ca poate se activeaza mai mult si subiectul nostru, e parca prea liniste pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna fetelor!
La noi a venit vara, am inceput sa mergem la plaja,si cand nu suntem la plaje suntem pe afara, asa ca deschid mai rar calculatorul, am cam multe absente pe aici...
Tocmai ce-am scapat si eu de-o raceala de sezon, noroc ca am fost numai eu bolnava.
Andrei e bine, vorbeste si vorbeste, intreaba si iar intreaba ...cred ca stiti cum e......
Pe 29 mai au serbarea de sfarsit de an scolar, azi am primit invitatia - piticii sunt protagonostii unui musical cu titlul "O mare de bule" asa ca abia astept.
Imi pare rau pentru copilasii bolnaviori, mie mi-e tare greu cand Andrei e bolnav, cred ca trebuie sa fie groaznic cu amandoi puii bolnaviori.Pupam totii bolnaviorii si multa sanatate din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sanatate piticotilor bolnaviori!

vreau si eu sa invioreze subiectul, dar nu prea am ce raporta... Radu tot in exil pe la soacra.

dupa discutia cu mancarea la gradi, m-am uitat mai atenta pe meniul afisat la gradinita. arata chiar f bine, oricum prajeli sau porc e exclus sa fie vreodata. nu stiu daca mancarurile mai contin delicat, margarina si altele... dar e totusi OK.

mai fac si plimbari organizate in Cismigiu, ii duce o persoana f importanta - domnul Sandu. care nu este "sofer", ci e "dl Sandu care ne duce cu microbuzul in Cismigiu".

Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Alina nu rad si te inteleg perfect. Chiar am intrat pe forum sa ma laud cu acelasi lucru. Peter e mult, mult mai cooperant.
Ieri si azi a facut lucruri care mi-au dat de inteles ca totul va fi mai mult decat ok. Inca ma mai zgandare intrebarea " da' nu puteai sa faci lucrurile astea acum 1 an?!", dar nu-i zic nimic
Sanatate la copiii bolnaviori !

Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Oana, Iosua e bine acum?

Marti un baiat l-a muscat pe Peter de spate cand Peter era la baie, urcat pe scaunel ca sa se spele pe maini, deci nu l-a provocat in vreun fel.
La vreo 5 min. am venit si eu sa-l iau acasa si l-am gasit suspinand in bratele unei profesoare,cu gheata pe spate, cealalta profesoara vroia sa-l dea cu un unguent antibiotic, iar mama care era parinte ajutator se invartea in jurul lui incercand sa-l linisteasca.
Toate 3 isi cereau scuze in continuu ca totul a fost foarte rapid si n-au avut timp sa actioneze. Muscatura era cam tare, se dusese pielea, dar nu daduse sangele.
A venit si directoarea, au facut proces verbal, am semnat de aducere la cunostinta. Peter s-a simtit in centrul atentiei si a inceput sa planga din nou, dar era un plans diferit de cel de durere, era un "uita-te la mine cat sufar", a sarit o profesoara sa-i aduca 5 sucuri din care sa-si aleaga, dar i-am zis ca stea calma, il cunosc si doar vrea atentie. Sa nu-l astepte pe el sa aleaga, c-o sa traga de timp ca sa-si duca actul dramatic la apogeu. Am ales eu un suc, i l-am dat si bineinteles ca a tacut.
Asta e, am inteles c-a fost o intamplare si au incercat s-o dreaga cat au putut.
Ce n-am inteles e atitudinea mamei baiatului respectiv care n-a venit sa-mi zica nimic. Astia sunt extrem de politicosi in orice circumstanta, dar stiu ca mai are un baiat mai mare si prin prisma unei viitoare mame de 2 baieti, banui ca asta e floare la ureche si nu i s-a parut demn de atentie.

Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput