Piticodromul de Sept - Oct 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 13
miflore spune:
Ooo, Dana, gand la gand, multumesc pentru sfaturi! Acum o ora chiar vazusem pe-afara o bicicleta sprijinita de un gard care era taman ce-mi trebuia mie: cu roti mici, pliabila, numai buna sa pun piciorul jos la nevoie, exact ca-n descrierea ta. Cica au la Decathlon. Chiar ma tenteaza sa incerc!
Tonnia spune:
Dana, sanatate! Doftoriceste-te! Deci Alberto e actor mare, o pacaleste pe bunica, haha!
Miflore, felicitari pt cat de cuminte a stat Ana! Ai mei au urlaaaaaat cand le-au recoltat de paralizasera si asistentele de frica! Lui Dinu i-am luat de 2 ori analize de sange, lui Sa o data. Si am de gand sa le iau cam la 1 1/2-2.
Si Dinu se mai plange de dureri de picioare, din alea de crestere nu par a fi ca nu-l vad crescand ca Fat Frumos. Oricum,ii trec repede de tot. Ma gandesc ca o fi febra musculara ca in ultima vreme alearga non stop si experimenteaza tot felul de sarituri. Iar eu sunt in prag de infarct cand il vad...
kristinutza spune:
uau, tot timpul ma minunez de Alberto. felicitari!!!
l-am lasat pe Radu la mama ca am fost deja azi la un botez si o nunta (biserici, locatii diferite) si am facut o scurta escala pe acasa si fug acusi la restaurant la nunta. dar mi-a povestit fi-miu de zor la telefon cum i-a dat Ontanu baloane cu heliu si cum erau in Parcul Obor unmiliondouasutesiceva de oameni, cum era si Salvare si Politie si Pompieri si cum i-a luat tataie o mingie cu care s-au jucat fotbal pe iarba si etc. asa ca stau linistita cu moatzele in par si mai rasfoiesc forumul.
Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)
diana_n spune:
Azi in USA e Mother's Day, iar sotul m-a nominalizat pentru premiul "Mother of the year". Am castigat !
Si sa nu uit, uitati un www.mywebspot.tv/play.php?vid=112" target="_blank">cantec despre cuvintele folosite de o mama intr-o zi .
Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Tonnia mi se pare mie sau Sa a sarit cateva etape de dezvoltare datorita lui Dinu? In sensul bun, bineinteles.
Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Tonnia spune:
Diana, nu stiu cate etape a ars dar pe-aia cu vorbitul frumos a ars-o sigur, are niste cuvinte de ti face rau, Dinu il scoleste, noroc ca Sa nu pronunta bine...Dinu se abtine in public pe cand Sa spune tot ce stie. Asa ca arde si etape bune...Iar pe-aia cu pampersul n-ar ardeeee-o!
In continuare Sa plange dimineata, stationam deci.
O zi buna!
Ioana75 spune:
Salutare! Am o rugaminte mare la canadience: sa-mi recomandati niste jocuri interesante care se gasesc in canada. Unchiul sotului sta in Toronto si vine peste 2 saptamani in Ro, si vreau sa profit de aceasta ocazie de livrare gratuita la domiciliu. Eu stiu doar de toysrus.ca, dar poate puteti sa-mi recomandati alte magazine cu jucarii faine. Multumesc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cge spune:
Ioana, incearca si la:
www.wallmart.ca
www.zellers.ca
http://www.grandrivertoys.com
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
kristinutza spune:
ooo, nu pot sa cred ca doar atat ati putut scrie zilele astea!
jadi, kid si celelalte, iesiti de dupa perdea!
am terminat cu nuntile si botezurile. ma rog, aproximativ, ca saptamana asta sunt eu nasa de botez...
dar Radu e la soacra-mea si pare sa se simta f bine, nu ne duce dorul Radu deloc...
e in epoca tricicletei si e f mandru sa se plimbe prin parc. ma rog, cat mai are timp dupa gradi... oare sunt denaturata? nu prea petrec timp de calitate cu el :(
ah, si m-am cam linisit: raman doar la Radu, nu mai am vise de frati/ surori pt el. e ok asa... nu stiu sigur de unde a venit asta (poate si ca practic mi-e interzis sa mai fac un copil), dar cred ca de fapt m-am obisnuit cu gandul ca e bine si asa si ca n-are rost sa visez la cai verzi pe pereti. se inchide fabrica oficial. felicitari si jos palaria celor care au mai mult de un copil!
Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)
Ioana75 spune:
Cristina, multumesc.
Eu am amandoi copiii bolnavi, a adus Miru ceva de la gradi. Am avut niste nopti mai mult albe decat dormite, dar acum par mai bine.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei