Strumfi de iul-aug 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Daaa, si eu imi amintesc parca ieri ti-am spus in parc ca mi-ar placea sa raman gravida iar si incepusem sa nu ne mai protejam... Atunci papam inghetata si hot-dogs si copiii abia invatasera sa mearga in picioare. N-am ramas atunci, ci 2 luni mai tarziu, dar tu ai fost prima care a stiut ca "lucram" la asta .

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele.
timi,sa-ti traiasca sotul..si tie alina..sa fie sanatosi.
eu azi am sarbatorit usor,sotu'mi-a adus un buchet de trandafiri rosi si mihnea unul portocaliu pe care mi l-a oferit tare frumos si stangaci..baiatul lu'mama
am facut o placinta de mere cu nuca pe care am servit-o cu inghetata de vanilie,maree trecere a avut.acum ma duc sa mai fac niste spete.

va pup cu mult drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ooo georgi ce frumos...
carla si io poftesc la un A6 ,dar nici o sansa,pofta asta ramane nesatisfacuta ,e scuuuumpaaa rau....super masina tucsonul si eu am cochetat cu santa fe-ul la un moment dat .o luna cat mai linistita sa ai in continuare.
somn usor mamici si strumfi!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 6+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, multumesc, la fel si tie. Si mie mi-a placut Santa Fe-ul cand l-au lansat, prin 2003, dar era 35 mii atunci. Acum cand l-am luat la condus mi s-a parut prea mare pentru Bucuresti, tucson-ul este maximum care mi se pare mie ok aici.
A6 da... scump rau, acru .

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mey fetelor iar vorbiti de lucruri sfinte=masini???? Ce poftesc eu.....mai "la iarna" (aia din caraibe!)...eu vreau Touareg sau Patrol...tatal meu are Touareg dar nici macar nu a binevoit sa ma lase sa-l conduc sa vad cum merge pentru ca e dilimache rau cu masinile - nu pune nimeni mana pe masina lui!!!!

LA MULTI ANI LA SOTI!

Fi-mea iar a cazut pe scari...de data asta doar o treapta ca am prins-o salvator de o mana...deschideam si eu ca omu usa la mama acasa si Catinca tot dadea marsarier...pana cand am vazut ca zboara....s-a lovit la o mana putin, ca na' am prins-o practic in aer......nu stiu ce sa ma fac cu ea...cu scarile astea...nu se uita cand le coboara, nu se uita cand le urca...s-a nascut cu nasul pe sus!!!

Georgi...cu asa barbati in casa...sa tot fie ziua ta!...

Va pup pe toate si ma retrag ca e ora de baie-baie si iptic (laptic)!
Apropo, azi Catinca mi-a adus carutul cu papusa in el si mi-a spus "mamica, ti-am adus bebelica!" - atat de clar si de corect ca am inlemnit....ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred...!
Azi am facut un an si 8 luni.......ma duc sa schimb la semnatura!

Pupici

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Fetelor
Multumesc, multumesc, multumesc

Timi m- a distrat Sophie cu musca. Mi- am adus aminte de copilul ala de nu vroia sa- si sufle nasul si plangea ' muciii mei, muciii mei' .

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Sa aveti o zi frumoasa ca voi!

Cum va mai simtiti?
Ce fac bolnavioarele?

Ce face Ghinetz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatzaaa!
Carla, da, ce frumos era!!! Mi-e dor de parc! Si pozele alea superbe printre trandafiri! Foarte frumos! Si fi-miu, romantic ca ta-su , cu mana-n decoltaul tau eheeee, ce vremuri!
Georgi, cat de dulce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oana, cand aud ce zice fie-ta ma ia cu fior(d)uri pe sira spinarii. Laur nu zice nimic atat de clar! Ma obisnuisem cu ideea ca saby de carla e exceptie, dar cand va aud pe din ce in ce mai multe cu vorbaria la puradei inlemnesc! Lasa ca invata si puiul meu curand
toate fetitzele! hai la taclale, mai!!!
hai, trezirea! uite si o cafea maaaare sa ajunga la toata lumea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetiliiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetele!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput