Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 22
mychydutza spune:
neatza!!!!!!
milly, felicitari pt putzuleana!
vio, daca te consoleaza cu ceva, nici andrei nu vorbeste. de fraze nici vorba. pe bebeluseasca lui zice multe, a inceput sa repete si dupa noi cateva cuvinte, dar in rest pauza..............sa vezi ce-o fi pe noi cand or incepe sa vorbeasca.
* za rabbit rules
*
CarlaV spune:
'Neata!
Da, Vio, ce frumos era! Dar acum v-ati luat parcul acasa, poate reusim si noi figura asta cat de repede.
Oanamada, si mie-mi pare rau pentru manuta Catincai, dar stiu cum e cu scarile, si pe fii-mea o fascineaza.
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Miillyy spune:
Neata si de la mine!
Merci de felicitari pt baietelul mamei! Nu sunt deloc suparata ca sunt mama de 2 feciori .... sanatosi sa fie!
Eu tot ma minunez cand citesc pe la capsuneii de mai-iunie - foarte multi sunt vorbareti in propozitii si foarte dezghetati - fac puzzle-uri complicate si alte minunatii.
De masina mi-e pofta si mie - noi acum avem 2 - una a mea de servici (care o predau cand intru in concediul de maternitate) si una a sotului, dar ne trebuie clar una mai mare - un A6 Combi sau VW Touareg, dar avand in vedere ca avem si casa in constructie ... cred ca mai amanam.
M. cu
Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita
15+
musso17 spune:
buna fetele..gata si al treilea ex,mai am maine si finish.
vio,nu te stresa,fii-miu nu vorbeste nimic inteligibil,dar nimic ..sa mai si repete dupa noi?!n-ai sa vezi..daaaar,intelege ce-i spunem ,imita actiuni,este foarte atent la ce e nou..deci nu-mi fac griji..stai calma.
zi buna sa aveti.
xerxe2005 spune:
Asaaaa, in clubul asta al "vorbitorilor de bebeleasca" e si Razvan al meu, sa nu ne uitati![]()
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
CarlaV spune:
Georgi, bravooooooooooooo! 

Mie mi-a facut-o fii-mea, desi spune majoritatea cuvintelor corect, sunt cateva pe care le stalceste atat de haios incat parca n-as vrea sa renunte la ele prea repede. Se urca in brate la taica-su, ii pune mainile pe dupa umeri si trage zicand "vichichi", adica "ridica-te". Eii, si am vrut eu sa-i fac filmulet ca sa ramana, era momentul potrivit, pana sa deschid camera i-a zis vichichi si apoi, cand am filmat-o si a intrebat-o taica-su' ce vrea de la el, zice fata senina "ridica-te, tati!" ![]()
![]()
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"