Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 20
Timi07 spune:
Georgi la multi anisori!!!!!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ai numele!
Sa ne traiasca sotiorii Alina si sa aba putere sa ne rasfete
Ah si acuma serios eu cred ca ai fost chiar modesta cu cumparaturile pt tine ca doar voi sunteti doi/doua 
Merci de urare Vio. Super haiasa faza cu folia![]()
M-am scleorozat rau, tot umfalandu-ma in pene de atea complimente si urari am uitat sa va zic: MULTUMESC FRUMOS pt toate mesajele voastre. In conditiile astea depresia postnatala n-are nici o sansa 
Pe noi iar ne-au retrogradat fetele si ne-au trecut la 3 ore jumate de somn pe noapte 
Si acum un silogism a la Sophie:
daca toate portocalele au culoarea orange
atunci bananele au culoarea....BANAN desigur.
A inceput sa foloseasca articolul THE, ceea ce e excelent doar ca il foloseste si la substantivele romanesti si azi dimineata o aud ca-i zice la musca the mucici (mucici=musca). Tare-s curioasa ce coctailuri mai face....
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
X-ray spune:
la multi ani si de acum incolo ,dana,si la fel de fericiti!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy 
povestea noastra...
X-ray spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Timi07![]() Merci de urare Vio. Super haiasa faza cu folia Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Doamne cineva care ma intelege perfect!
asa a facut si face si eli de cand l-a invatat pe "la" ."mergem la x" "meem a x"",acum la toate zice "mama haide a pac",haide in parc...
deci v-a trebui sa-ti iei bluze banane

alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy 
povestea noastra...
Timi07 spune:
Dana la multi ani, unul mai frumos ca celalalt alaturi de familia ta!
Milena merci; felicitari pt bebe baietel si progresele lui Mihnea.
Sigur vei avea un baietel la fel de frumos si istet ca Mihnea si de la 14-15 ani o sa ai tot fete la usa de n-o sa stii cum sa te scapi de ele![]()
Timi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.a
Doamne cineva care ma intelege perfect! asa a facut si face si eli de cand l-a invatat pe "la" ."mergem la x" "meem a x"",acum la toate zice "mama haide a pac",haide in parc... deci v-a trebui sa-ti iei bluze banane ![]() ![]() ![]() alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007) .....si hapy ![]() povestea noastra... |
Vai Alina nu uita ca esti gravida si cu poftele astea nu-i de glumit. Fugi iute de-ti potoleste poftele

andicu spune:
Timi, Milena, va multumesc pt vorbele bune! 
Milena, felicitari pt bebe 2 baietel! o sa fie frumos pt ca vor fi parteneri de joaca, asta e clar! si sunt convinsa ca si bebe 2 va fi la fel de frumos ca Mihnea si ca parintii lor! 
La multi ani si sotilor din Strumfarie si Danei pt anii de ...si de..
!

Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
CarlaV spune:
Alina, sa fiti sanatosi cu totii. Vezi ca la mine poftele din sarcina au dus la Hyundai Tucson
.
Timi, dementiala Sophie cu THE 

Milly, felicitari pentru baietel! Lasa ca Mihnea o sa aiba partener de joaca. Cu faptul ca ecografic bebe este mai mic decat calendaristic nu-ti fa griji, are timp sa recupereze, ai grija sa te odihnesti pe cat posibil, bebe creste mai mult din cat dormi decat din cat mananci.
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
Dana,

5 ani... multi inainte, plini de satisfactii. Cand ma gandesc cati ani am eu de cand...eheiiiiiiii, cat mai ai sa recuperezi.![]()
CarlaV spune:
Si eu ma gandeam la fel ![]()
Azi am intrat in luna a 8-a, yupiiii!
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Wow, carla, ce repede pare ca a trecut! Sarcina usoara in continuare si nastere super!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash