Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 19
stefania_97 spune:
Timi am facut analizele acum cateva luni. Totul parea in regula. Mi-au spus sa iau vitamina D. Dar nu am simtit nici o imbunatatire.
Violetan ce mai astepti? Fa-ti bagajele ca te astept la aeroport![]()
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
violetan spune:
Stefania, mersi! Hai ca am o cursa acu' la 2, pana seara sunt in curte la tine. Ma recunosti dupa folia aia de plastic transparenta in care o sa fiu infasurata ca indicenecele-n sari
pe aeroport.
Timi, alina, sa va traiasca sotii! 
Alina ce ti-ai luat???? Si ce i-ai luat sotului? Sau e secret? ![]()

Oricum, sa le purtati/folositi sanatosi!
Oanamada, fa-te bine repede!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
nu e secret soro!lui i-am luat o camasa motor, era oferta 1+1 gratis.si gratuitati erau numai de femei,in rest marimi ffff mari
,asa ca hop si eu o camasa.apoi am facut greseala sa intru la orsay(eu sunt inebunita dupa stilul lor asa clasic-casual) si reducere tricouri(34-45 roni)am luat doua
.mi-as mai fi luat dar majoritatea modelelor nu corespundeau cu actualul meu status...si i-am mai luat lui un portofel ca al lui e varza,deci scorul final 3-2 pt mine
...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy 
povestea noastra...
violetan spune:
Alina, super tare! Sa le purtati toti sanatosi!
poze Laurash
ddanagh spune:
La noi nu se pune ca ne serbam de nume cu toate ca numele de familie al nostru e Gheorghe, insa astazi facem 4 ani de la cununia civila si 5 ani de cand ne-am tras-o prima oara
. Na ca v-am zis-o si pe asta, nu am fost virgina in noaptea nuntii
.
In Ploiesti s-a deschis un targ de flori. Asta vreau sa-i zic sotului ca vreau - niste ghivece cu muscate lasatoare pentru la geam. Erau superbe. Eu mi-am pus si panselutze dar vad cu nu mi-au iesit inca.
Cafera mama, chiar nu stiu ce sfaturi sa-ti dau la triciclete, e ca si la carut. Fiecare are plusuri/minusuri, depinde de fiecare. Cel mai bine e sa iei copilul cu tine si sa faci ceva manevre cu ea in magazin.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Miillyy spune:
Ola! Si Paste fericit! La multi ani si multa sanatate pentru cei care sarbatoresc Sf. Gheorghe (inclusiv sotul Alinei)!
Nu v-am mai vizitat din lipsa de timp in mare, dar am mai citit pe ici pe colo si am vazut poze frumoase tare! Felicitari Timi pentru fetita superba si pentru noua frizura!
Andicu, am citit de ce ati patit cu hotii! Important e sa fiti sanatosi, ca restul se inlocuiesc 
Carla, iti doresc numai bine si ma bucur ca ati trecut peste probleme ... sper ca bebe sa stea la caldurica cat mai mult timp!
Nici noi nu am facut vaccinuri si pot spune ca am o strangere de inima ... inca ma mai gandesc. De multe ori chestia cu lupta impotriva vaccinarii imi suna a teoria conspiratiei. Parca i-as face ROR si Prevenar.
Mihnea este un dulce si un destept. Vorbeste, dar nu in propozitii, numara pana la zece, deseneaza toata ziua (face spirale peste spirale - sper sa nu fie adeptul integrarii in absolut
). Ce ma ingrijoreaza la el este silueta si inaltimea ( 10.5 kg si 83 cm). L-as da la baschet, da' cred ca nu-l intereseaza inca
. Bine ca e sanatos!
Vestea noua este ca bebe 2 este tot baiat, asa ca s-a dus sansa mea sa am partenera la cumparaturi, ca pe al treilea nu-l mai fac. Sarcina merge bine, acum sunt un pic ingrijorata ca la ultima masuratoare bebe era cu 5 zile mai mic decat trebuia, dar eu sper sa fie de vina ori masuratoarea la eco, ori cresterea in salturi.
M. cu
Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita
15+
violetan spune:
Miillyy, bine ai revenit!
Felicitari pt pui! Acu' incep io sa ma ingrijorez ca laur vorbeste f mult in bebelusheasca, iar daca vrea sa imite ce zicem noi nu nimereste corect cuvintele. De exemplu, cand zic: imediat zice si el: amana! Sau ceva ce lui ii suna apropiat. O fi aiurea, n-o fi...??!!
Cat despre faptul ca e mai mic bb din burtika cu 5 zile stii si tu mai bine!
Nu are importanta, cica e normal pana la 2 saptamani. Ce depaseste 14 zile trebuie elucidat mai bine...Laur a fost si cu vreo 10-11 zile mai mic la un moment dat.
La fel si cu greutatea, si laur are abia 11,200 si 85-86 de cm, cam asa, dar incerc sa nu-mi mai fac griji ca intru-n balamuk! Daca dr si asistenta imi zic ca arata f bine si e ok, atunci zic si io ca ele...
Sarcina usoara in continuare si baietzel sanatos si voios si voinic!
poze Laurash
violetan spune:
Danoooooo, uuuuuuuu, deci care va sa zica ashea! Nu erai virgina in noaptea nuntii. Hm! Eu pot sa spun ca am fost virgina in noptile ambelor nunti. 

De altfel, una dintre poantele mele de succes, cand am de-a face cu vreunul mai marlan, asa, suna astfel: "Ce finutz si delicat esti! Imi pare rau ca n-ai fost primul!" ![]()
![]()
Bravo, mai, ce sa zic? La multi ani si distractie placuta!! 
poze Laurash
X-ray spune:
vio multumim!
milena lasa draga ca e mai bine asa,mergi la shoping singura si iei pt 2-3
.eu deja ma "bat " cu eli pe haine,a facut parada modei cu tricourile mele si nu vroia sa le dea jos in ruptul capului
.abia a culcat-o bona...daca mai vine una a zis barbatu-meu ca imi deschide coafor,nu renteaza sa ne ducem toate trei o data de doua ori pe luna
.
deci fetelor mihnea este un dulce fff bine proportionat si perfect de-a dreptul, va avea un fratior pe masura,acum vorbesc hormonii care tropaie in sangele milenei.sa nu uiti sa-mi zici la fel cand o iau razna eu da?
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy 
povestea noastra...
housepocket480 spune:
La multi ani de ziua numelui ttuturor cel poarta si sotilor si strumfilor (daca avem)!![]()
MILLIY nu fi trista ca vei avea tot baiat... ce n-as da eu sa mai am un baiat!!!!
Iar cu cele cinci zile, stai linistita... Matei a fost mai mare cu 2 saptamani si s-a nascut mai devreme cu trei...
Mama lui Matei Alexandru