Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
lulu77 spune:
Hristos a Inviat si de la noi!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORIELOR SI SARBATORITILOR DE AZI!
As vrea sa raspund individual, sa pot spune cate ceva ptr. fiecare ,dar ....vazut multe poze cu copii absolut superbi, si noi avem poze noi la semnatura!Sanatate bolnaviorilor!
Vorbeati de calcat... hm, nu am mai calcat de cand am nascut, cred, calca soacra cand doarme Luca. Si tare bine este.
ROR ? Nici noi nu l-am facut si am ajuns la 1 an si 8 luni .....ne-a chemat dr. dupa Paste ...si eu tot aman, si tare as vrea sa nu il fac...unii zic ca e mai grav cu boala, ca poate face complicatii ? Oare? Nu sunt anti vaccinare ,dar acest ROR ...intotdeauna am avut inima stransa impotriva lui .
In rest am facut toate vaccinurile din schema obligatorie.Nimik in plus.
Luca a ajuns un rasfatat ,am stat acasa cateva zile de sarbatori si imediat s-a simtit, tipa, tranteste, se alinta( numai cand suntem amandoi acasa, cand este doar cu bunica este exemplar) si mai nou "NU VEAU"
E cam devreme ptr acest "NU VEAU" - zic eu ![]()
Andicu, inca odata
.
Va doresc o zi buna.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
CarlaV spune:
De calcat eu am calcat de 3-4 ori in 5 ani de cand ne-am mutat. Camasile sotului sunt din bumbac dar nu se sifoneaza, le atarn pe umeras dupa spalare si sunt ca noi, asternuturile la fel, de regula avem lucruri dintr-un bumbac care nu se sifoneaza. Sa ma ajute altii cu calcatul nu se pune problema, nu ne ajuta ei cu lucruri mai importante...
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
La Multi Ani Georgi!!!!!
La Multi Ani tuturor celor care se serbeaza azi!
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oanamada spune:
La Multi Ani Georgi!!!!!
La Multi Ani tuturor celor care se serbeaza azi!
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mychydutza spune:
andicu, nici eu n-am facut ROR, nici AR-ul, care am inteles ca nu se mai gaseste in formula asta.....si din nefericire ma inscriu in clubul indecisilor!!!!!!!! de facut nu i l-ash face, imunizarea naturala mi se pare cea mai buna. pe de alta parte, ma gandesc ca-l duc la gradi si o sa am sigut probleme cu inscrisu. pediarta ma astapta "dupa paste". eu ma gandesc la alta treaba: il vaccinez acu, si face bolile astea cand e mare ...si cand are nevasta gravida! in pana mea daca stiu cum sa fac..............
chiar nu cred ca vaccinu asta poate provoca autism sau alte minuni, dar ma gandesc ca n-a murit nimeni de o boala a copilariei.......of.!
in concluzie, andicu, sunt la fel de indecisa ca tine!
* za rabbit rules
*
violetan spune:
Neatza!
La multi ani, georgi si multa bafta la ex! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai! 

La multi ani tuturor mamicilor, taticilor de strumfi si mai ales strumfuletzi pe nume george, gheorghe, georgeta si alte derivate! 

Stefania, I love Denmark!! 
Moaaaaaamaaaa, acolo e de mine!! Si io as fi in stare sa ma infasor in folie de-aia alimentara numai sa nu calc!!
In afara de faptul ca urasc aceasta operatiune inca din frageda pruncie nici nu-mi iese!
De fapt am constatat ca sunt anti talent si la calcat si la cusut si la alte treburi casnice. Multe le fac din datorie, ca deh- am familie
, dar in afara de bucatarit unde e bine in general, restul....catastrofaaa!![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Andicu, noi am fost cumintzi si ascultatori
si am facut si ROR si Priorix...io asa stau mai linistita...n-a avut nici o reactie de la nici unul, Doamne ajuta! Si io am avut tot soiul de dubii, dar am incredere f mare in dr mea (v-am mai zis io ca eram cele mai bune prietene in liceu) si daca ea a zis ca e mai bine, totusi, sa-l faci...l-am facut! Asta e!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
andicu spune:
Georgi, la multi ani! sa traiesti cu numele!
Bafta multa la celelalte examene, sa scapi cu succes de ele!
La multi ani celor ce-si sarbatoresc numele astazi! 
Da, legat de vaccin: si eu am incredere in dr mea si ea mi-a zis ca, desi prefera AR dinainte, considera ca e mai periculos sa nu il facem, tot din cauza pojarului(care poate da complicatii serioase), decat din alte motive de efecte secundare..si ca din cate sute de copii are ea, doar 3 sunt cu autism, 1 de mic de tot si de ceilalti 2 nu poate spune sigur ca din cauza ROR-ului.. de-aia ne-a si amanat asa ..cred ca o sa i-l fac pana la urma, numai sa ma urnesc sa sun la dr! ![]()
Vio, m-ai facut sa rad la faza cu mutatul in Danemarca!
si eu m-as muta tot din aceleasi considerente, ca urasc sa calc si sa pierd timpul alegandu-mi hainele dimineata!![]()
Cafera, ce frumos ati pretrecut!!
Oanamada, sper sa nu fie varicela! eu am facut la 28 de ani si am zis ca mor! copiii scapa mai usor, dar adultii..
Apropos de cartea cu poezii, chiar ma intrebam, la noi nu se mai gasesc carti cu poezii usoare pt copii mai mici..ca eu nu mai am acasa si m-am tot uitat si n-am vazut!
Filip prefera poezioarele scurte, acum le stie pe toate cu "Catelus cu parul chetz, Rata-atzisoa'a, Pisicuta pis-pis-pis, Un pitic atat de mic", etc. E tare haios, eu incep versul, el il termina si a devenit un ritual, mai ales la culcare.
A inceput sa asculte si povesti, preferatele sunt : Capra cu 3 iezi, Punguta cu 2 bani si Cei trei purcelusi, in variante modificate, anti-violenta! ![]()
Si Filip e de ceva timp cu : NU VEAU! si NU PACE! si IESI! ![]()

Strangem din dinti si speram sa treaca, asa cum se zice...Macar am scapat de faza cu ciomageala altor copii!
mai nou a cazut in extrema cealalta, un pupacios si jumatate! ![]()
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
X-ray spune:
ola!la multi ani celor care-si sarbatoresc azi numele,georgi si de sotul lui timi stiu(si al meu
)
mai fetelor eu nu i-am mai facut nici un vacin,ultimul a fost la un an.si nici prin cap nu-mi trece.eu am facut bolile copilariei si n-am murit.nasa mea e invatatoare si binenteles ca are in clasa toti copiii vaccinati si fac pe capete si varicela si rubeola,etc.nu-i vad rostul atunci pe bune,doar asa sa-i dau iar imunitatea peste cap?eu ii fac doar hepatita b la 5 ani si asta pt ca eu am hepatita cronica(desi e in stare de purtator).un copil hranit corespunzator,cu cu pachet imunitar cat de cat ok nu vad cum naiba sa faca forme asa grave de boala,in general apar la copii cu teren tarat,mediu social precar,etc...
stefania m-am muta si io in danemarca daca e asa cu calcatul
.sotul meu schimba si cate 2 camasi pe zi
.calc frate de mi se bulbuca ochii in cap...si culmea e ca nici tanti care face curat nici bona habar nu au sa calce ca lumea deci nu pot plasa sarcina nimanui
,in schimb cand vine mama in august 3 luni nu mai calc dupa aia
...
eu sunt varza eli iar a avut program de distractie de dimineata de l 5 la 7
.si am fost sa-i iau sotului cadou,unul lui si 3 mie ca era reducere
,ce sunt eu de vina ca ei nu am asa multe reduceri![]()
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy 
povestea noastra...