Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 17
ddanagh spune:
tinem pumnii Georgiana. Odihneste-te si invata cu mintea limpede, lasa-ne acum pe noi ca ne recuperezi apoi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Stefania daca ai cui sa delegi camasile ai scapat de chin, ca restul le calci asa si-asa. Cel putin eu
, camasile sunt pacatoase.
Cafera daca nu ai ce face, fa-mi mie o selectie la scaunele de masina
Vrem sa il schimbam pe asta si tot oscilez intre Chicco Zenith (l-am gasit la metro la 350 ron de la 500), sau Chicco Kay sau unul fain rau ca MaXi Cosi sau Romer cu isofix dar sunt 1300 ron. NU stiu daca sa dam atatia bani ori ba, ca nu ne dau afara din casa, plus ca nu facem noi drumuri asa lungi si dese.
ma intereseaza sa doarma mai bine in el, ca in asta de-l are acum, in Miniblue, doarme ca betivii, i se lasa capul in fata.
Timi07 spune:
ANDICIU imi pare rau ca ai parte de atatea necazuri. Sper sa aiba tatal tau sansa sa se bucure multi ani de acum inainte de nepotel. Multa putere si sanatate va doresc la toti.
DANA e super Dariuta mi-e greu sa aleg o poza favorita intre cele cu sutienul, crema si ruj pe fata. Iar de parul ei ma minunez tot timpul.
La regimul tau ma intreb de ce ai suc si nu tot fructul…asa pierzi fibra care e impo pt tine.
Hahaha ce coincidenta…chiar ma uitam in pozele voastre si ma minunam cand ti-a crescut parul atat de lung (scriu in word ca memoria mea e in concediu si nu stiu cand revine la datorie)
ALINA chiar mi-e mult mai usor cu parul scurt dar tot nu m-am obisnuit sa ma vad in oglinda asa, niciodata nu l-am avut atat de scurt. De fapt pana sa o am pe Sophie l-am avut lung. Aveti weekend lung saptamana viitoare si planuri de excursie?
STEFANIA cand ti-ai facut analizele ultima data? eu eram tare obo in ultimul trimestru de sarcina, dadeam vina pe agitatia de peste zi de acasa si de la lucru, noptile dormite pe jumatate din cauza de berbecutza care tropaia in burtica si la ultimul control mi-au luat sange sa vada cum stau cu anemia. Cu cateva zile inainte de-a naste mi-au trimis scrisoare acasa ca-s anemica si mi-au dat portie dubla de fier. La mine si asta a fost cauza permanentei oboseli, acum ca iau fier ma simt mai bine.
N-am gatat de citit dar ma duc sa fac o baita sa ma relaxez. Somn usor.
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ddanagh spune:
Mi-am adus aminte, Miniblue din Ploiesti s-a inchis. Nu aveau vanzare. Ii cred si eu din moment ce scaunelul de masa Chicco poly de l-am luat noi din Cora cu 450 ron la ei era 670 ron. De
cafera spune:
Dana, nu ma bag la selectii.
Ne povestesti despre triciclete? Care e buna si de care sa nu luam? Eu am deja una care nu o pot impinge pe strada din cauza de roti.![]()
oanamada spune:
Buna seara dragelor...intr-o pauza de bolit ...scriu si eu repede ce apuc.
Pup o Georgi si ii urez bafta multa!
Andicu...intru si eu in club...mie imi zicea tanti pediatra sa mergem dupa sarbatori acusica...dar nu cred....ca ii ies doi canini odata si deja face febre de 38,2...sa o mai duc si la vaccin...si cu febra...mai stau!![]()
Pup o Danutacurajoasa...care a rezolvat problemele cu burtica!!!
Pup pe toata lumea...va multumesc pentru urarile de insanatosire!
Acum mai am un cui...dupa ce sunt bolnava ca naiba...nu stiu cum sa o mai feresc pe fi-mea care deja are sistemul imnitar scazut de la febra de la dinti...ma suna si soacra-mea asta-seara sa-mi spuna sa nu duc copilul la ei asta seara 9trebuia sa se duca Cristi acolo!) ca s-a umplut de o eruptie...care cica a inceput de ieri cu cateva bubite si azi era mai deasa si pe tot corpul...ea sustine ca a avut toate bolile copilariei, rau nu se simte, febra nu are...a zis ca se duce maiine la doftor sa vada...eu as suspecta o intoxicatie alimentara, dar ea spune ceva ca bubitele ar arata ca niste cosulete (ori...asa arata la varicela
). Naiba mai stie ce sa cred....doar sper...atata tot! Copilul a fost in contact prelungit cu ea luni..dar tot in contact prelungit am fost si eu si taica-su si mama mea si bunica mea...ca am fost toti acolo 
Daca ar fi sa fie varicela...eu si taica-su am avut,Catinca, mama si bunica-mea nu!!!!!
Bunica-mea are 82 de ani! Offf imi vine sa arunc cu lucruri prin casa...am o stare de tot kkkkkk...
Hai ca va deprim si pe voi...va pup mult!
Noapte buna!
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cafera spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Georgiana! Bafta!
La multi ani tuturor celor care se serbeaza!
cafera spune:
V-am povestit ce am facut de Paste?
Am fost la mama, am pregatit cu ea o parte din preparate, o adevarata placere, m-am revazut cu prieteni din copilarie...
Fetele au stat afara multtttttt, s-au jucat cu Dodo, cainele Alexiei, au primit cadouri de care s-au bucurat, au ciocnit oua. Ilincai i-a trebuit ceva sa priceapa ca nu sunt mingiute ci ousoare, timp in care a dat de-a dura vreo 2-3.![]()
Aaaaaaa, am jucat cu fetele sotron si am citit dintr-o carticica pe care o aveam de cand eram mica cu poezii de Elena Farago. Alexia a ramas impresionata ce frumos era ilustrata.
CarlaV spune:
Georgi, felicitari si "La multi ani!"
Oanamada, tin pumnii sa nu fie varicela
.
Andicu, multumesc mult
. Nici eu n-am facut ROR sau AR la copil si nici nu fac, o las sa se imunizeze natural cand o fi cazul. Am vazut in spital copii cu ROR facut si cu pojar, deci... frectie
.
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"