Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 16
cafera spune:
Dana, ce ti-a crescut parullllllll, in prima poza am zis ca e sora ta, dar eram contrariata ca ziceai ca-i neagra.
Tare mult mi-au placut pozele , iar preferata e una din cele cu sutien.![]()

Mie mi-a placut tare mult cum ai fost tunsa la botezul Dariei si de vopsit, nu mai zic. Ti-a reusit foarte bine, a avut mana tipa care te-a mesterit: artista, iar tu adevarat model.

Hi, hi, de zahar in sarmale nu am auzit. Dar spune-i sa nu ti le mai trimita fierte. Ii spui ca le mananici mai tarziu, ca le tii la congi, iar cand le fierbi pui bors si cred ca-si pierd din dulceata.

cafera spune:
Stefania, nu au fier de calcat? Trai pe vatrai. Le duc la calcatorie, sau nu le pasa? Nici eu nu suport lenjeriile necalcate, nu mai zic de copii care stau prin casa cu haine curate, dar necalcate.
Si pe mine ma ajuta mama cu calcatul foarte mult, pentru ca si la mine se strang in nestire rufe. Dar nimeni din familie nu imbraca un tricou de doua ori, sau alta rufa. Pur si simplu se imbraca si se arunca in cosul de rufe.
Ilinca cara intr-o zi haine calcate si le indesa in cos; pana m-am prins eu golise un raft.
cafera spune:
Am fost afara pentru ca am dus-o pe Alexia la engleza si ne-am intors prafuite, vai, vai...
M-am saturat de vremea asta vantoasa.
ddanagh spune:
Fetelor, tocmai i-am zis lui socru-miu la telefon ca drobul a fost tare bun insa sarmalele fff dulci si ca am vrea sa i le dam inapoi ca noua nu ne plac (observati ca am dat un feedback ca la carte, am inceput cu lucrurile pozitive
). Cred ca nu o sa-mi mai aduca nimic de papa
. Asta era ajutorul ei, imi mai trimite papa din cand in cand, in rest nimic, nimic. Daca nu o ducem noi pe Daria trec si 2-3 saptamani fara sa o vada. Da' nu mai zic nimic, ca nu se stie ce spioni sunt pe aici.
Cafera adevarul e ca la botez m-a facut un hair stilist barbat fff talentat dar si ffff scump
. Mie mi-a placat, celor din familie nu.Mi-au zis insa abia cand mi-a crescut parul, ca cica eram intr-o stare mai sensibiloasa atunci si nu au indraznit.A fost damblaua mea, sa ma las pe mana lui. Dar e f greu de intretinut o tunsoare scurta faina, trebuie sa te duci macar la doua saptamani, hai maxim lunar pe la coafor. Asa eu ajung cam la 3 luni.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
andicu spune:
Salutare.
Subscriu si eu la 2 chestii : la necalcatul rufelor- si mie tot mama mi le calca saptamanal, le adun spalate si i le duc ( dar ea mai cheama o femeie mai la 2 sapt. si le calca femeia atunci) si la faza cu intretinutul greu al parului scurt. Si pe mine m-a mancat sa-l tund scurt-scurt si mai ciudat, cu multe suvite, si tare greu e sa-l aranjez. Daca nu il usuc si-l dau cu ceva produse de styling , sta ca naiba, naspa rau! nu mai zic ce greu creste!
Carla, am vazut la semnatura ca vei fi mami si de Larisa...frumos nume !!! ma bucur ca sunteti bine!
Intrebare : Mai sunt mamici nebune de cap sau circumspecte ca mine care n-au facut inca la copil Priorixul sau cum se mai stie- ROR-ul ? Stiu ca sunt cateva mamici hotarate sa nu il faca deloc,stiu ca s-a tot discutat despre subiectul asta, dar ca mine asa...nesigure, mai sunteti ?? ![]()
Daca n-am lungit-o, ca de la 18 luni cand trebuia sa i-l fac, uite ca face 1 an si 10 luni si tot nu am avut curaj sa ma duc! 
Pe de alta parte, ma streseaza tare si ca nu i-am facut antirujeolicul..care cica nu mai exista in formula singulara..
Nu e prea tarziu sa il mai fac acum? are efect? am citit in carnetul de vaccinari ca se face rapel la 4 ani..si daca il fac direct atunci?!
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
ioanaiub spune:
Andicu, ma primesti in club?
nici eu nu i-am facut Marei ROR ![]()
noi am facut abia in decembrie vaccinul de 1 an, am facut Pentaxim si doctorita a vrut sa-i faca tot atunci si ROR-ul. am refuzat-o pentru ca mi s-a parut prea mult deodata si atunci mi-a zis sa merg in ianuarie. eu am uitat, ea nu m-a chemat, in februarie au facut copiii varicela asa ca a mai trecut o luna, in martie a mai avut mucisori, iar am amanat.
acum mi-a zis ca ma asteapta dupa Pasti
, ea zice ca nu e prea tarziu ...
pana la urma il voi face, ca soacra-mea tocmai si-a adus aminte ca sotul meu nu a avut oreion 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
helou fetele..sunt pe aici,abia am apucat sa intru,n-am citit nimic,am vazut ca am de recuperat...am trecut de primul ex,greu,foarte greu,sa vedem nota..mai am 3.va pupam.
stefania_97 spune:
Cafera- nu le pasa. Copii merg cu haine curate luate de pe sarma iar adulti clasa de medie cumpara supraaelastice sau impacheteaza bine dupa cele iau de pe sarma. Nu dau banii la curatatorii pt ca prefera sa cumpere altceva. Insa trebuie sa iti spun ca oameni mai aiurea imbracati pe strada mai rar- stilul smuls
Pe undeva bine ca standardul e scazut asa nu trebuie sa imi bat capul prea mult pot sa ies si in pijamale in oras ca nu uita nimeni nasol la mine.![]()
Dana nu am gasit pe nimeni dar nici nu m-a obosit sa caut. Ii deleg sotului camasile si pantalonii in rest in weekend.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca