Strumfi de iul-aug 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc pt sustinere tuturor! intr-adevar, incercam sa fim optimisti si sa-l optimizam si pe el.

De Emma, ce sa spun..mi se rupe sufletul! de cate ori ii vad poza pe prima pagina parca am un junghi in inima! e de neconceput sa fii mama si sa traiesti asemenea tragedie!

Danagh, ma bucur ca a iesit totul in regula la colposcopie, iti doresc sa rezolvi problemele cat mai repede! Multumim pt reteta, eu una am cui s-o dau!

Carla, ma gandeam ca nu te-am mai "vazut" in zona, sper ca esti bine!

Xerxe, sanatate multa soacrei tale!

Stefania, stai linistita ca nu esti singura cu asemenea stari! in primul rand cred ca e si astenia de primavara , in al2lea rand, exceptand situatia din familie, si eu am senzatia ca nu fac fata in majoritatea zilelor, iar cand am un pic de timp (cand e copilul la bunici) ma pocneste o leneee , ca as zace intr-una undeva, pe o canapea, sau intr-un pat.. si tot sper sa treaca, dar se pare ca mai am de asteptat!

Asa ma gandesc si la bebe 2. Astept sa imi revin un pic din oboseala, si cand o sa simt ca sunt mai bine, ca Filip doarme si el normal noaptea ( inca se trezeste o data pe noapte ori sa ma strige sa-l cocolesc, ori sa ceara lapte), ca nu o sa mai am stres maxim la munca , atunci o sa ne gandim si la o surioara pt el. Pana una-alta, aman evenimentul si le invidiez si totodata le admir pe mamicile proaspete de 2 bebei ...

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Profit de timpul acordat de Daria cat va intinde ea toate sosetele/dresurile prin casa
Timi asa m-am tuns si eu dupa ce am nascut. La botez m-am si vopsit mai ciudat. Lumea avea pareri impartite, insa nu ma interesa, eu ma simteam usoara. Iar acum mi-a crescut iarasi lung, ma pregatesc sa am ce taia la urmatorul bebe . Ce vreau sa spun, de fapt, este ca mie imi place cum iti sta, parca esti o liceana rebela

Stefania si mie imi place poza aia in care stati amandoua in pat insa nu e f clara. Nu imi dau seama daca si Catarina are parul in nuante de rosu ????

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Andicu si eu ma gandesc la o surioara pt Catarina dar mi-e frica. Daca nu fac fata? Si mai e si o chestie de gelozie. Catarina daca ma vede cu un bebe in brate se taveleste pe jos de plans in hohote. Mai astept dar nu pot prea mult ca fac 30 anul asta si daca acum nu am energie dar mai tarziu, cum fac fata?

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Si eu am deseori stari de lene. Astazi insa m-am mobilizat si am spalat vreo 4 masini (nu stiu cand o sa le calc) si am reusit, in sfarsit, sa spal carutul. Era vai mama lui, nu l-am mai spalat din toamna.
Sa va mai zic si eu cate ceva de Dariuca mea.
E o scumpa , face numai prostii.
revin ca nu ma mai lasa, ma duc sa vad ce a facut

Mergi la inceput

Dana am 3 saci de rufe de calcat. Am calcat doar rufele Catarinei, sotul meu isi calca iar eu ma imbrac in fuste si camasi ca sunt deja calcate.
Tot gasesc scuze ca sa nu ma ating de ele. Un sac il asteapta pe sotul (camasi si pantaloni).

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

doarme fie-mea inca...
am vazut doua fete frumoase foc,daria cu mamica ei.sa sti ca eu ma tot mir de parul dariei poate se ia.imi aduc aminte dana de o poza cu tine tunsa scurt si vopsita in nuante rosu-ciocolatiu,ti-a stat tare bine,mie mi-a placut mult.
stefania si eli e dependenta de gummy bear si mai ales madagascar.s-ar uita la filmele alea doua de o mie de ori.la gummy bear ea ii zice bongo,drept urmare cand am intrebat-o cum sa-l numim pe iepurash mi-a raspuns "bongo"
cu iepurasul asta vorbeste la greu e dementiala,de atata drag odata i-a zis "mai bea iaba ash".ieri cand l-a vazut fugind tzipa dupa el "unde pieci ash"?.oricum ne face capul calendar.nu vorbeste in fraze lungi dar zice doua cuvinte 3 si ai inteles paragraful...si toata ziua ar merge undeva(seamana cu masa cu dor de duca)o vad la usa cu o mana bagata pe o maneca,un pantof intr-un picior"mama haide aiaaa"adica haide afara."unde vrei eli sa mergem?" "a pac" la parc...acolo e gura casca dupa toti copii,pe topogane,pe balansoare,ii striga pe nume,le da pusi ,o aud"ceau uca"(ceau luca) dar habar nu am cand si de la cine retine numele la copii.nici nu i-au curba spre parc si incearca sa se desfaca din scaun "am aiuns mami,gata jos"...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy

povestea noastra...

Mergi la inceput

Am uitat sa iti spun ca aici se cumpara supraelastice la greu ca sa nu se calce. Lenjerii calcate... nici nu au auzit de asa ceva. Ma fac nebuna ca imi calc lenjeria si prosoapele. Dar mie imi place mirosul de rufe calcate, chiar nu dorm fara sa fie lenjeria calcata. Imi sta pe creier
Sunt persoane care nici nu au fier de calcat.

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andicu, imi pare extraordinar de rau pentru ce s-a intamplat, asa este cand se aduna toate . Lucrurile materiale se mai rezolva dar cu tatal tau este problema acum... Off, in fiecare zi vad cazuri de cancer de la copii si pana la oameni e 80-90 ani, innebunesc!
Vio, , pe aici sunt, bebe inca la caldurica, desi a avut niste tentative de evadare, i-a explicat frumos sora-sa ca nu e momentul si o sa-i arate drumul cand o sa fie nevoie.
Dana, cand am citit prima data ca ai spalat 4 masini m-am gandit la autoturisme si la o noua tehnica de relaxare .

Am citit ca sunt mamici si copii raciti, multa sanatate si refacere grabnica! Am vazut poze superbe de Eli si Laurash, le-am ratat pe ale lui Timi, nu stiu de unde sa le iau.
Zilele astea am fost cu prieteni dragi, cu rude pe care nu ni le-am ales dar asta este... iar azi am inceput iar cu munca si stressul. Va pup si astept sa citesc numai vesti bune.

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Multumesc Alina. Imi aduc aminte ca in sarcina ma tot uitam dupa fetele cu par lung, ondulat. Sper sa-i ramana si Dariei asa un pic ondulat. I s-a deschis destul de mult. Am o suvitza din parul tuns la 5 luni si era negru, negru.

Stefania cheama si tu o femeie sa-ti calce, macar lenjeriile. Eu strang cate 3-4 si mi le calca mama cand vine .

Vroiam sa va intreb si eu ceva, sa stiu daca sunt carcotasa sau nu. Soacra-mea mi-a trimis niste sarmale in varza care sunt super dulci. Cu toate ca i-am zis de n ori ca nu ne plac asa, ea continua sa puna zahar in sarmale, cica nu mai pica greu la stomac. Eu nu am mai auzit asa ceva. Voi puneti zahar? Imi vine sa i le trimit inapoi, dar mi-e ca degeneram in altele. Mai bine le arunc si-i zic ca-au fost bune rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dana, cum zahar in sarmale? Sigur nu sunt baclavale?
Si eu am observat ca se deschide parul Sabinei, desi prima pediatra spunea ca regula este sa se inchida

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput