Strumfi de iul-aug 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna fetele!
Nu sunt in stare sa scriu prea mult ca tot imi e rau ca naiba...dar vroiam sa o felicit pe Timi pentru cat de frumoasa, de stralucitoare este si pentru asa minuni de fetite...sunt superbe amandoua...sa va dea Dumnezeu noroc si multa sanatate!

Andicu..mult curaj...si speranta!

In rest, va pup pe toate si va mai scriu cand ma pun pe picioare ca acum mi-e rau si nu am chef de nimic. Am bagat-o pe Cati in pat si ma duc si eu la mine in dormitor sa ma intind putin...

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

intrebare off topic: CUNOASTETI VREUN AVOCAT SPECIALIZAT PE LEGISLATIA MUNCII? SAU FIRMA DE AVOCATI?

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Andicu, numai ce ma uitasem seaptana trecute pe pozele voastre si va admiram ce familie mare sunteti, cata intelegere razbate si imi spuneam ca mai rar asa ceva. Acum vii cu vestea asta si parca nu-mi vine sa cred. Si sa stii ca de cateva saptamani tot primesc vesti de genul asta despre cunoscoscuti de-ai nostrii, oameni care sunt activi, cu o viata ponderata, fara excese si prca pica vestea ca traznetul.
Tare rau imi pare, dar poate se poate face ceva. Ma rog pentru voi.
Cat despre casa...asa se intampla. Cand esti prins cu probleme, se mai vine si alta. Bine ca lucrurile se pot face.
Sanatate multa! Sa va ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pt ca a pomenit cafera de poze.....andicu, am vizionat si eu ultimile instantanee, iar asta mi se pare demna de un concurs cu titlul fiecare cu suzeta lui.oricum , foarte frumos la voi la tzara..........

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Stefania, vroiam sa-ti spun ca am vazut poze cu Catarina mancand din castronel si mi s-a parut tare dulce. Sunt de exceptie pozele.

Mamica de printese

Mutumim mult Cafera

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Timi ma bucur sa te vad recuperata, fericita, stralucitoare si cu 2 comori nepretuite
AndicuStiu ca nici un cuvant nu te poate alina acum una dintre colegele mele doar ce a fost operata de cancer i s-a extirpat 1 san si jumate din al 2 lea. Ea e optimista si cred ca secretul in lupta cu dusmanul e optimismul si sprijinul familiei. Tu il sprijini pe el si noi toate suntem aici sa te sprijinim pe tine char si daca numai virtual. Nu iti face griji de lucrurile pierdute o sa recuperezi.
Oanamada insanatosire grabnica
Cristina26
In alta ordine de idei sunt obosita si fara vlaga. Eu chiar va admir pe cele cu 2 sau mai multi copii. Nu reusesc sa fac tot ceea ce imi propun in casa sau in gradina sau pt mine si ma las pagubasa. Intru intr-o criza de lenevie totala. Si asta dupa ce iau pastile cu Ginseng ca sa am energie cica

Sa va povestesc si ceva despre mandra mea: e inebunita dupa gratare. Am facut pulpe de pui la gratar si mici si nu vroia sa astepte sa se faca. A ras 2 copane fierbinti si inca statea langa mine sa ii mai dau. A invatat sa sufle sa nu se friga si daca vede ca iese abur ne avertizeaza: au au au
va pupam de la mic la mare

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Andicu imi pare rau ca treceti prin asta.
Nu stiu ce Dumnezeu se intampla ca, in ultimul timp, fie tanar, fie mai in varsta, se moare aproape numai de cancer. O vecina de la tara a murit de cancer la 80 ani. Nu credeam ca se mai face si asa tarziu. Asa cum nu-mi pot imagina cancer la copii. Emma

Timi nu pot spune decat ca sunteti fff deosebiti.
Mi-ar fi placut si mie sa am poza cu Daria imediat scoasa din burtica dar la cezariana ne-a zis dr ca nu lasa sa intre sotul.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Va scriu repede, cu Daria in poale mosmolind o prajiturica, din dieta prescrisa de Dr Haidar pentru constipatie:
- Mese la timp (6-9 mic dejun, 13-15 pranz, 18-20 cina);
- 2 linguri de tarate de grau la fiecare masa ;
- in fiecare zi o salata preferabil cu ulei de masline ;
- prune si fructe;
- paine graham ;
- la pranz, supa sau ciorba ;
- consum de lichide ;
- zilnic un suc de fructe de 100-150 ml la pranz,facut in casa;
- miscare ;
- Medicamente :
Debridat cate 1 pastila de 3/ zi inainte de masa
Espumisan cate 2 pastile de 3/zi in timpul meselor
Lactuloza o masura/3/zi

Am pus si ceva poze la semnatura. fug ca-i mozgolita toata.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

offf mai ce rau imi pare de asa vesti...
timi m-ai inebunit cu pozele ,eu am rasfoit si albume intregi din urma ca-mi era dor.ce dragutza e sarah si ce seamana cu tati.eu i-am facut deja un xerox lui al meu sotz acum e randul meu.si sophi ma inebuneste,asa-i de expresiva si dulce.si-ti sta tare bine tunsa asa sa sti.cu siguranta iti prinde si bine,e mai usor de ingrijit.sunteti frumosi toti 4 si abia astept sa va revad.
stefania am aruncat un ochi si la voi,catarina a crescut fantastic,e dulce foc,poza aia cand sunteti amandoua in pat la laptop e tare de tot.
xerxe ma bucur ca sunteti mai linistiti si asteptam vestile bune in continuare
madalina iepurasul il vom da nasilor nostri sa-l creasca,desi stau la curte marturisesc ca nu am timp sa ma ocup si de el si e pacat...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy

povestea noastra...

Mergi la inceput

Dana ce scumpa e Daria. Imi place ca e o fata adevarata deja a pus mana pe un sutien :)
Alina.a Catarina inca nu s-a vindecat de vaca Lola asa ca aproape in fiecare seara cantam vaca Lola si ne uitam la celelelte cantecele cu puisori, vacute si alte animalute. Am incercat sa ii pun desene dar nu rezista mai mult de 2 secunde si nici eu nu vreau ca ea sa prinda gustul :)

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput