Strumfi de iul-aug 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Hristos a inviat!
Alina.ace fetita frumoasa ai! Si ce cuminte e! Mi-a placut tare mult ca i-ati luat iepuras... Apropos, ce faceti cu el acum, il tin bunicii... Si noi am vrut sa-i luam lui Matei dar ne-am gandit ce o faca cu el dupa, ca la bloc nu sta...
Timi
m-ai dat gata cu pozele! Sunteti o familie foarte frumoasa.,.. si tu esti sclipitoare...implinita, linistita... nu se vede deloc ca esti obosita... iar sotul este topit dupa fetele lui...Sa fiti fericiti ca meritati din plin...Si fetele sunt ... nu mai am cuvinet .. sa fiti sanatosi cu toti...

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumim frumos pt complimente.
Ai dreptate Cafera, Saia seamana mai mult cu tati asa ca intelegeti acum de ce am revenit acasa asa de iute: i-am primtat si lui tati o copie si gata treaba hai acasa

Sa-mi tineti pumnii sa rezist azi la shoppinguiala ca de nu iar mi se serveste o tocanita de limba asa mega size sa-mi ajunga.

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Timi, pozele sunt bestiale. alea cu piciorushele rozacee sunt de mare senzatie. iar tu esti ravisanta. felicitari....l.

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

O femeie la vreo 30-33 ani, dupa ce si-a rezolvat treburile in capitala de judet voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist si ii spune:
- Uite , tre' s-ajung si eu in Trescovenii de Sus, dar nu am bani...Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las' ca ne socotim noi pe drum! zice taximetristul.
Dupa vreo ora, opreste taximetristul pe un camp, ia o patura din portbagaj si o asterne pe-o mandretze de lucerna. Femeia, ingrijorata, ii zice:
- Vai , dar nu pot sa fac asta, sunt maritata, am acasa doi copii!
- Si ce? Si eu sunt insurat, am femeie, am copii, dar am si 40 de iepuri de hranit, asa ca taci si rupe lucerna !!

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare si de la noi.

Eu sunt suparata tare si cu putin chef de vorba, sper sa nu va stric si voua cheful , dar va spun pe scurt ultimele evenimente din familia noastra ca sa intelegeti starea mea .

Tata doar ce a fost diagnosticat cu cancer la prostata cu metastaze in sistemul osos , suntem disperati si terminati si socati...asteptam luni rezultatul la biopsie sa vedem cat de avansat este si ne rugam la DD sa nu fie prea avansat! Am aflat dupa ce ne-am intors din Germania, saptamana trecuta si de atunci nu mai pot sa gandesc, nu mai pot sa fac nimic!
Urmarea...in Vinerea Mare ne-au intrat hotii in casa si ne-au furat cam ce aveam noi mai nou..2 laptopuri ( 1 al meu de la birou, ma si vad platind la el) , camera video, ceasurile, bijuterii de-ale mele..etc..dar cum s-a intamplat? din ciclul" Nu faceti ca mine" : demoralizata, obosita rupta cu Filip non-stop agitat si cu gandul la tata, plecam la tara toti 3 plus Less, catelul si uit cheile de la casa in poarta descuiata!!! deci a fost invitatie totala pt hoti..

Cam astea sunt evenimentele din viata mea zilele astea.

Scuze ca n-am putere sa citesc tot si sa si raspund, sper sa imi mai revin pe zilele urmatoare..
Valen, Cristina, aveti niste scumpe si niste istete de fetite!
Timi, am vazut niste poze superbe cu voi! felicitari inca o data!
Alina.a, Eli a ta e tare dulce!

Cam atat am retinut din ce-am vazut , scuze ca nu mentionez si pe altcineva, incerc sa recuperez si sa revin..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

of, andicu.......imi pare rau pt boala tatalui tau. sper din tot sufletul sa fie bine.....cat despre casa.......ce sa zic....daca intra hotzii si cand e usa incuiata si alarma pusa...."invitatia" ta era prea evidenta. of, of, of..........lucrurile materiale se refac....important e ca tatal tau sa fie sanatos. si nu e vorba ca ne strici cheful....doar suntem prietene si la bine si la rau, nu? te poop si doamne ajuta!

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Fetele, am cateva intrebari:
1) Cate mesaje tre sa am postate ca sa sar de "membru junior" la urmatoarea categorie?

1.500

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Imi pare tare rau, Andicu.
Sper sa primesti si vesti mai bune, cat de curand!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mersi, mychy! Uitasem deja de intrebarea asta.
Andicu, , multa sanatate tatalui tau! Poate da Dumnezeu si nu e asa avansata boala...asta e viata, din pacate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

xerxe, ma bucur ca e soacra mai bine. doamne ajuta .....si tzie felicitari pt gospodareala de paste.......

* za rabbit rules *

Mergi la inceput