Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

aoleu, cristina, fie-ti mila...vrei sa ma duc jos la anapan sa-mi iau si eu cornulete?1 pofta mare sa aveti si sa le manance pe toate razvi!!!!!

silvi 5 km pe zi? WAAAAW!!! pai jos palaria mami, nu am stiut. pai atunci ce regim/meniu mai vrei...asta-i cea mai buna metoda de slabit. eu recunosc ca nu merg decat de la servici-metrou-metro-servici. am 163 cm si 71 kg si sper sa ajung la maxim 85 pana la sfarsit. vai de capul meu!!!! dar ma gandesc ca cu trei iezi-cucuieti, vrand-nevrand le voi da jos.

giova am vazut si pijamaua, dar nu puteam sa i-o mai iau.si-asa am observat ca nu prea mai pot sa-i iau ce vreau eu cand mergem in magazin, ce isi alege el sau nimic. referitor la condus, e normal sa ai emotii/contractii cand conduce altcineva, oricum esti si tu atenta la trafic, te concentrezi, in plus nu controlezi tu dirijarile masinii...asa ca mai bine mergi tu singurica. nici eu nu cred ca e rau sa conduci pana in sarcina avansata.

aseara vb cu dani ce nume de fetita sa-i punem, daca e fetita. eu i-am zis, clar, ARIANA, la care el..."eeeeeeeeeeeeee , daca-mi faci fetita te mananc si de drag ce mi-ar fi i-am pune cristina ".
pentru baitele, nu avem nimic in minte, bine, e-adevarat, nici macar nu am luat in calcul....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi...lasa draga ca Dani avea 8 luni in burtica si nu stiam cum il va chema ca nu imi placea nici un nume de baiat in mod deosebit. M-am uitat si pe net dupa nume de copii dar nimic nu ma incanta. Ioan era sigur ca va fi ca taica-so`, dar al doilea nume trebuia sa il aleg eu si asa il si srigam de fapt...Ioan e asa de forma sa fie al 4-alea din familia lui . Oscilam intre Andrei sau Daniel si am dat cu banul si a iesit Daniel.
E frumos numele Ariana ..poate fi si Ariana Cristina
Si daca e baiat....ai pus-o

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee pai al meu copil nu e asa inalt. Are maxim 1m, si 15 kg. daca ar fi ca si Anuca ta, ar fi si mai slab...are niste picioruse....ca si tat-su'.
Bai termale nu am facut, tin minte ca la unguri era interzis sa intre gravidele si bebeii in bazinele cu apa termala, nu stiu de ce....
Bumbi frumos nume de fetita. eu vroiam Sara, nici eu nu aveam in gand unul de baiat...dar uite ca a fost musai sa ma gandesc...si cum nu-mi placea nici unul...l-am ales pe Eduard...asta vroiam sa il pun lui marco, dar l-am lasat pe Clau sa aleaga.
Referitor la numele tau...sa il pui fetitei....l-am intrebat si eu pe Clau, daca i-ar fi placutsa-l cheme Claudiu pe Marco si mi-a zis ca DAAAA. L-am lasat sa ii puna la Eduard, pt. mine e egal...dar nu vrea marco...lui ii place Edy.
Mie nu mi-ar placea sa am o fetita cu numele meu...nu stiu de ce. Bine, deocamdata e exclusa fetita definitiv.
mergi la nutritionist? super! eu am 168 si am ajuns la 70 kg. Nu m-am mai cantarit de dinainte de sarbatori, dar cred ca am depasit. pana acum am pus 7 kg...lumea zice ca nu se vede, doar burta e mare, dar eu le simt pe spate si pe coapse. si pe tale/burta...cu siguranta va ramane grasime la greu.
Bianca unde mergeti de 1 mai? si eu caut pe net, pe undeva prin apropiere....dar nu gasesc nimic...si cu banii stam prost luna asta, cred ca acasa ramanem.

Am adus de la nasii nostri landoul de la Quinny...si cum nu stim inca unde sa-l bagam...sta langa pat in dormitor. marco in fiercare seara...scoate toate hainutele de bb si jucariile din el si se baga acolo. presimt cine va sta in carucior si cine va sta in brate.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Giova..mergem la Sebes de abia astept. Bunica mea face in 31 mai 91 ani si nu cred ca vom mai merge si atunci ca Sandra are examen Cambrige vineri si sambata dimineata, Nelu lucreaza duminica asa ca..nu cred ca mai mergem. Hai mai nu te mai plange ca nu ai pus mult pe tine, ai burta mare ca te-am vazut in poze. Daca in primele 6 saptamani vei manca cu grija (sa bei mult lichid capractic ala face laptele nu mancarea cum se spune din batrani si mancare care nu ingrasa)o sa vezi ce repede vei da jos. Eu am dat 12 kg jos din 14 puse dar le-am pus inapoi si inca in plus .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Nelu a fost cu Dani pana la banca si au mers si pana in piata. Mi-a cumparat 2 legaturi de ceapa, 3 de ridichi si 2 capatani de salata. L-am intrebat ce sa fac cu ele si mi-a spus sa fac salata pentru tocana de cartofi. I-am spus ca nu am facut tocana de cartofi ci pilaf de orez . A spus sa fac salata verde dinaia buna muratura ( pun salata verde, pun sare, zahar, otet si apa si iese o acritura, dulciura foarte buna ). Asta al meu se pricepe la cumparaturi ca .... nu stiu ce l-a apucat sa cumpere cred ca l-a prostit vreo femeie ca sunt dinastea prin piata care numai nu se pun in genunchi sa le cumperi de pe masa.

Mergi la inceput

Nu v-am spus...cantarul meu imi arata azi dimineata o greutate care incepe cu 8 ..chiar daca e maximul la 8 dar inainte era cu 9 . Am 6 kg minus...doamne ajuta sa ma fac si eu o femeie normala nu "doua femei" cum sunt acum .(asa mi-a spus odata un medic ca eu sunt cat 2 femei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu mai frec cate ceva la plita, mai spal un vas, un cuptor cu microunde si mai fac si pauza intre ele.
e fain cand e activitatea pe forum.
Bianca super ca ai slabit..bafta in continuare. iar nu ne intalnim.
Si eu tot asa fac salata asta verde cu ridichi, ceapa si usturoi.

azi plec mai repede de acasa...poate au primit role pt. pitic.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca, ce dr. nesimiti...eu i-as fi zis una-doua....asa incurajeaza el pacientii?! adica daca vine unul bolnav, ii zice ca domne' ce sa-ti fac, in doua luni nu mai esti....hm!!!! in loc sa-ti recomande ceva util, sa te incurajeze.....vai-vai-vai!!!!

lasa bianca, ca o sa slebesti tu, vointa ai, ambitioasa esti...trebuie numai sa te hotarasti odata sa nu mai te lasi prada tentatiilor

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Giova, da iar nu ne vedem ...vad ca tot asa ne intersectam noi la 1-2 saptamani distanta .
Imi place la Sebes ca e curte si copiii toata ziua sunt pe afara in aer liber . As vrea sa ii duc la Dani si masina aia jeep cu acumulator dar nu cred ca incape in portbagaj decat demontata si nu cred ca are Nelu chef sa se apuce de dezansamblat la ea. Am zis ca o bag la ziar sa o vand si am uitat . E prea mare si nu incape in liftul nostru si eu nu pot sa o car 3 etaje in mana, Nelu nu are chef sa o care asa ca sta la maica-mea de anul trecut nefolosita . O vand si ii iau ceva mai mic, o moto sau atv care sa incapa in lift. Chiar sa ma apuc sa scriu anuntul sa apara pe saptamana viitoare
Ar trebui sa mai spal si eu niste haine dar stiu ca e sarbatoare....dar cred ca tot bag la spalat ca doar nu eu spal ci masina

Mergi la inceput

Nu v-am spus ca azi noapte am avut show cu Dani, l-au durut picioarele si plangea in somn de iti era mila de el. Apoi s-a trezit si a cerut sa ii facem masaj la picioare ca il dor (ne vede pe noi cand ne doare spatele ne masam cu diclofenac sau cu alta crema naturista). Si i-am facut masaj si tot suspina in somn. l-am luat la noi in pat si a adormit dupa ce l-am frecat iar cu crema de data asta i-am pus o crema de-a mea de maini care are ceva mentolt in ea. Nu l-am dus iar la gradi, s-a trezit la 7.30 pt pisu si cacao si s-a culcat inapoi pana la 10 si noi cu el impreuna . Mi-e frica ca ma obisnuiesc cu viata asta de huzureala .
Cred ca de la joaca de ieri i se trage durerea ca acum nu mai are nimic. E tot vanat pe picioare ca am vazut. Cine stie pe unde s-a lovit ca a tot sarit in bazinul cu bile, pe topogan...etc

Bumbi, chiar nu sunt ambitioasa de felul meu asta e prostia..ca daca as fi fost nu ajungeam eu aici cu kg . De doctorul ala da...asa mi-a zis dar l-am crezut doar si dupa un calcul mi-am dat seama ca cam are dreptate. Ce sa-i mai zic...

Mergi la inceput