Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi chiar ai nimerit-o pe Binaca cu caracterizarea: ambitioasa si ca are vointa. vezi daca nu intri mai des?
ce faceti de 1 mai?
Bianca poate se inalta dani. si marco s-a plans o singura data de picioare, tot noaptea.
Azi dim. la 7 a inceput sa planga, visa ca i-am oprit laptopul si nu mai vede filmul Cars. aseara inainte de culcare as-a uitat la partea a 2-a.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ralu chiar am uitat sa iti spun ca si sora-mea vroia a mearga la Laguna Garden anul asta. Dar din pacate sta acasa ca cumnatul meu nu vrea sa mearga la bulgari ca cica "el cu cine povesteste acolo? " . Anul trecut au fost cu noi si cu prietenii nostrii la Gergana si nu stiu de unde a ajuns el la concluzia ca nu are cu cine povestii ca doar erau o gramada de romani acolo . Plus ca pana in 30 aprilie daca iei bilete ai reducere 10 % pe multe situri. Asa ca..vor merge la mare la noi probabil.

Nu v-am spus de nepotul meu...cu urechile, i-a facut iarasi audiograma dupa ce au facut o cura de antibiotic si i-a iesit bine, se pare ca nu e asa grav cum am crezut la inceput. Se pare ca nepotul meu face otite seroase...nu stiu cum sunt alea dar cica afecteaza auzul. Plus ca are si polipi care ar trebui scosi si amigdalele...pe 11 mai sunt programati la operatie. Cica din cauza polipilor nu functioneaza bine scarita si ciocanelul . Asa ca speram sa rezolve cu bine dar au tras o sperietura zdravana parintii si noi la fel.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova nu cred ca se inalta ca acum mi-am amintit ca si dupa ziua lui care i-am tinut-o tot acolo s-a trezit toata noaptea si plangea ca il dor picioarele . Cine stie...poate s-a lovit ca vad ca e tot vanat pe picioare sau poate de la atata alergatura. Exact asa a facut si noaptea dupa ce i-am tinut ziua de nastere. Trebuie sa ii spun prietenei mele ca nu mai mergem la zile de nastere la ea la club .
Chiar inainte am vb cu ea si mi-a spus ca a trebuit aseara sa ii desfaca tabla finului ca altfel nu vroia sa se culce pana nu o vede montata. Sunt curioasa si eu cum arata ca nu am vazut-o ca nu aveau expusa cand am cumparat-o.
Da, da, sunt cea mai ambitioasa persoana de aici
Merg sa ii dau sa manance lui Dani si sa il culc. Da de doarme ca s-a trezit la 10 . Adica sigur doarme dar probabil vreo ora doar ca asa face cand se trezeste tarziu. La noi nu a fost inca zi sa nu doarma de amiaza...adica a fost zi cand am fost la gratar anul trecut dar ot s-a culcat la 6 dupa-masa ca altfel nu rezista pana la ora de culcare.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am intrat sa nu ma si apuc de facut pranzul ca numai al asta imi e capul ca imi fac mix grill cu salata azi si pana la 14 nu mananc.
Cristina, super arata cornurile nu s-au ars jos ?ca am vazut ca le-ai copt pe folie de aluminiu si aia se incinge la temp f mari, eu folosesc si pt cornulete si pt prajitura sau paine hartia de copt e super ok ac nu se leaga nimic de ea si nu se arde. Trebuie sa iti dau niste retete de paine mortala, ciabatta o paine italiana cu masline sau cu rosii uscate, dupa we asta promit .
Bumbita si Alain e mare fan al hainuteleor cu "masina losie " de asta i-a luat tat-su si masina aia electrica mare care zace in casa acum . I-am gasit la ei un hanorac...bluza de trening negru cu visiniu cu ea, e f incantat de ea ca isi asorteaza blugii si camasa si bluzele cu ea sa vezi ce frumos stie sa si le aleaga singur din dulap. Din ce zici tu preturile sunt cam ca pe aici sunt curioasa la reduceri daca o sa le scada cat trebuie si in Ro. Eu sunt f incantat de hainele de la ei desi se zice ca nu e nu stiu ce marca...au o calitate extra si gasesti multe si din bumbac bio la ei. Ti se pare mult 5 km de mers pe jos? In 50 de minute incaltata cu adidasii de fuga ii fac fluierand cand m-am si intors pe jos am simtit un pic la picioare oboseala .
Bee ma bucur ca dai un semn. Cu copii dupa tine nu ai cum face plimbari lungi eu nu pot nici cu Alain , eu actionez dupa ce il las la gradi cat am liber 3 ore si cand eram gravi ma plimbam f mult pe jos. Imi propuneam sa merg pana in celalat capat de oras dupa ceva hainute de bb sau al o florarie dupa un ghiveci de flori....asa sa am o tinta ca aiurea nu pot parca acum ma duc pana la piata dupa o ceapa verde si 3 leg de ridichi de ex.
Bianca pentru kg pierdute esti tare de tot pe bune nu conteaza ca mai calci pe langa cu dieta important e sa o tii 90 de zile , sa vezi ca macar 10 kg se dau jos si dupa ce vezi ca se poate si arati bine....te motiveaza, eu asa sunt cel putin. E super ca ai inceput cu 8...sa vezi ce fain e cand incepi cu 7 in timp se poate nu poti asa 20 de kg dintr-o data dar in o jumate de an sigur. Eu nu ma las pana nu ma vad sub 60 dar mai e cale lunga... Pentru vanatai cauta crema cu arnica, trec f repede si are si efect calmant ...stiu ca noi avem des pb asta ca nu atent deloc nici al meu. La salata verde eu fac sepaart in un vas mic apa cu sare, zahar si otet si mai pun ceva ierburi aromate speciale de salata iese f buna cand pun apa aceea pe ea.
Incet incet ma pregatesc de pranz...

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Silvia, asa fac si eu apa pentru salata..separat pun apa, zahar, sare si otel si apoi o torn peste salata si tot amestec sa se inmoaie salata. Alte condimente nu pun doar ce am spus mai sus.
A avut un succes nebun salata mea, Dani manca cu mainile salata , inmuia salata in apa aia si sorbea amestecul ala ...la un moment dat mi-a cerut sa ii pun intr-un pahar apa de la salata sa bea asa i-a placut .
Trebuie sa caut crema cu arnica ca v-am tot auzit ca spuneati ca e buna dar nu am cumparat niciodata ca nu am avut nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna ziua si de la mare!
Sa incep cu inceputul ca sigur se maiiveste ceva si trebuie sa dispar din zona.Am mers la cardiolog saptamana trecuta . la cineva de care nu auzise nimeni pentru ca restul erau plecati de paste si mai ales ca nu fac ecocardiografie la copii asa mici.De ce , habar nu am.Aici unde am fost a reusit cu chiu cu vai sa ii faca o electrocardiograma asta in situatia in care nu prea statea el culcat. A zis ca a avut dreptate pediatra si ca se aude o bataie buna si una anormala.Concluzia este ca are extrasistole supraventiculare bigeminate.Adica niste batai in plus fata de cele pe care ar tb sa le aiba.Ne-a dat sa ii facem o tona de analize mai ales ca noi nu i-am facut niciodata pana acum.A zis ca astea pot aparea si datorita unor infectii , boli, etc , insa cum el are un istoric in spte in sensul ca a mai fost la 3 luni pentru acelasi lucru e posibil sa se fii nascut cu ele.Ca sunt mai mult ca sigur pe parte elctrica a inimii si nu organica dar sa facem analize si vedem.Analizele le-am facut am si primit ceva rezultae .Sunt cateva depasite la sange si aici ma refer la globulele albe insa depasite ceva de genulmaxim e 8 si el are 8.14, in rest bune toate.Oricum cand i-aluat sange (i-a spart si o vena la manuta) era racit deci ma asteptam sa iasa cateva analize proaste.Mai avem de luat rezultatul la exudatul faringina si la cel nazal dupa care tb sa mergem la medic iar peste o captamana.Sunt un pic derutata si speriata pentru ca nu prea stiu ce presupun aceste extrasistole , ce efecte au in timp, dc se trateaza ,cum.Doctorita spunea la un moment dat ca eposibil sa fie din astere sis a aiba el vreun circuit in plus pe acolo in retea si de aici sa i se traga.
Silvie dc sotul tau se pricepe cat de cat la asa ceva pune si tu o intrebare.
In rest el e vioi cum stiti, un nebunatic razacios si miscacios.
Nu prea mai stiu ce ati scris si cum ca am avut asa multa treaba ca am citit razlet.Ma bucur sa vad ca au aintrat Miha , Bumbi si Ralu.
Va pupic si mai intru dc mai pot.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Irina, imi pare rau sa aud ca s-a confirmat banuiala doctoritei . Nici eu nu stiu cu ce se mananca extrasistole dar ar trebui sa intrebi medicii de acolo sa iti explice daca il va afecta cumva chestia asta. Acum l-am intrebat pe Nelu ..la cat se pricepe el si mi-a spus ca auzit de diagnoisticul asta...mi-a si explicat cum bate inima cu asta...si ca are o bataie a inimii in plus fata de altii. L-am intrebat daca stie cumva daca ii poate afecta viata si mi-a spus ca daca nu face excese nu. Acuma el nu e medic ..si-a spus si el parerea si daca te ajuta cu ceva ti-am spus-o si tie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Bianca, apropos de nepotelul tau cu otite.
Stiti ca si Matei de cand a inceput gradi a facut 4 otite pana acum; din cauza asta si pe noi ne-a trimis dr. sa-i facem o impedancemetrie (tot un fel de audiograma).
Am fost ieri si i-am facut analiza si acum asteptam ziua de duminica cand vom merge la dr. sa vada rezultatele analizelor.
Sa speram ca o sa fie bine.
Matei are 102 cm. si 14.760 kg.
Eu cred ca e bine ...

Irina, imi pare rau ca s-a confirmat banuiala, doctoritei, dar sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua si de la noi,
Irina tin pumnii sa nu fie ceva grav Doamne ajuta sa fie creolinul bine Nu stiu nici eu despre ce este vorba din ce ai descris.
Eu a trebuit sa cobor sa merg la gradinita de langa bloc sa il iau pe Angelo de acolo A vazut curtea plina de copii si a facut crize de plans sa intre la ei La ora asta copiii nu dormeau, erau cu educatoarele afara si se jucau. Acum s.a dus Giorgos cu baiatul in parc, este dornic de joaca Nu va mai spun ca incontinuu ma intreba Angelo daca mergem la Toys, imi era o mila de el ca se uita in ochii mei si intreba intr-una...asta ca m-a auzit cand vorbeam cu Giorgos ca trebuie sa mergem in toys sa probeze acolo o bicicleta cu roti ajutatoare, sa vedem daca-i place ca sa putem cumpara.

revin....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

irina si mie imi pare rau ca va trebui acum sa faceti o gramada de analize, sa stati cu emotii....dar lasa pana la urma, poate nu e asa grav...si mie imi spusesear doctorii ca am suflu sistolic si uite ca nu am patit nimic. in rest? ce gfaceti voi toata ziulica? cum va distrati?

bianca mie mi se pare ca esti ambitioasa si spun asta nu pentru ati face un compliment gratuit, dar cate fete mai merg la facultati peste 30 ani, cate mai trec cu succes prin emotiile unor examene ?! mie mi-e f greu sa mai iau cartea din doua in doua seri sa mai citesc, dar sa dau nu stiu cate examene?1parol!!!!!!

bag seama ca sebi e cel mai grasut de pe aici.... si eu care il vad schilod...el are 104 cm si 16, 9 kg.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput