Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata, doamnelor!

cam nashpa reactiile pe care le-ati avut si voi despre bb2. mai ales tu, bianca, cu mama...poate era doar speriata si nu ti-a zis-o cu rautate. oricum mie mi-a iesit pe gat faptul ca mi l-a crescut pe edi. nu pierde nicio ocazie sa spuna asta...la toata lume?: ca l-a crescut de la 6 luni.

giova, lasa ca e bine ca se obisnuieste tare mult cu apa, nu-i va fi frica la apa mare si usor-usor va invata el sa inoate si la apa mare. iti dai seama ca acum bebe va incepe sa ridice/sa impinga toate cele pe acolo...doar a crescut si el ....tu trebuie sa stai mai linistita, ca vad ca alergi intruna de colo-colo. eu poze nu pot pune pentru ca aparatul nostru s-a stricat, pana luam altul...am cateva poze facutede cumnati, incerc sa le pun pe-alea in wknd. recuperez eu dupa...cand or veni si copii si mi-oi lua si o camera buna.

si eu vreau sa-l duc pe sebi la inot cand o sa ia vacanta si o sa vina la noi la bucuresti, iar eu o sa intru in co. de-abia astept!!!!

bianca, silvi va trimit meniul pe PM deseara sau maine dimineata, ok? azi la 15 ma duc iar la ea sa-mi dea meniul pentru saptamana viitoare.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova super innoata Marco vad ca ii place tare apa si Alain e asa numai ca al meu nu judeca si se duce si unde ii trece apa peste cap daca il lasi . E f draguta si piscina, abia astept samergem si noi ca din toamna din cauza racelilor lui Alain nu am mai fost. E fain ca au si ecva minubus cu cere ne transporta, cred ca Alain va fi incantat. Cu hainele ce sa zic, eu de la C&A iau tot de 104 cm la tricouri si bluze desi Alain avea ultima data cand l-am masurat 108 cm urmatoarea marime la ei e 110 si mi se par mari, prea mari. De la Kiabi nu mai stiu cum sunt ca nu am mai luat de vara trecuta de la ei dar uite luni dupa-masa merg la magazin si fac shopping si o sa compar un tricou de acolo la marime cu cel de la C&A ca din alea ai si tu si iti faci o idee. Mergeam in we asta dar trebuie sa merg la Bruxelles asa ca ramane pe luni shoppingul.
Bumbita merci mult este super aiurea cu scosul ochilor si laudatul cand face ceva la o persoana eu una nu suport asta , lasa ca o sa ai tu concediu si stai cu puiutii acasa nu iti mai bate capul ca trece imediat si vine bb 3 vei vedea .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Waaaa, Cristina , ce bine ca ai revenit printre noi!!! Ma tot gandeam la tine cum rezisti fara puiuti langa tine... Oricum, esti o mare curajoasa, si in curand veti fi o familie mare si fericita . Multumesc pt. cuvintele frumoase ce mi le-ai adresat, ma faci sa ma rusinez, am mai spus ca orice mama ar fi facut la fel ca si mine, mie nu mi se pare ceva iesit din comun sa ai curaj pentru copilul tau, sa-i vezi si sa-i recunosti problemele de sanatate si sa iei atitudine pana nu-i prea tarziu. Mda, mi-au murit laudatorii .
Soacre? Si ce daca? stati linistite, nu va stricati sanatatea.

Gio, chiar asa, mai linisteste-te si tu putin, e bine sa faci miscare, dar nu exagera. Pupam pe Marco inotatorul!

Am pus cornuletele la cuptor. Sa va mai spun ce mandra sunt de mine? Desi asta inseamna sa sacrific putin din programul de plimbare afara cu Razvan, dar... sper sa merite. O sa pun poze.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

silvi si eu am fost sambata cu sebi la C&A si mi-a golit buzunarele...ma dusesem chitita sa-mi iau eu ceva bluzite lejere si lui sa-i iau cate ceva....insa: i-am luat un set de tricou si pantaloni scurti cu FULGER MCQUEEN - 104 cm - aprox 78 lei; papuci cu FULGER MCQUEEN , care ii sunt mari, insa nu am putut scapa de el, sapca cu SPIDERMAN, maieu si chilotei albastri cu FULGER MCQUEEN - 35 lei doua seturi; si patru tricouri ( si lui si lui edi ) cu 13 lei fiecare - din bumbac fffoarte bun.

e prima data cand merg la C&A si am fost foarte incantata si de preturi si de calitate.

pe ce site comandati voi hainele reduse? imi puteti zice si mie, pls???

giova, ce-as bea si eu un amaroy...da' eu trebuie sa-mi tin tensiunea sub observatie acum pe perioada sarcinii, sa nu mai patesc ce am patit la edi. Doamne fere!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia mersi.

Eu chiar nu inteleg de ce numai soacrele comenteaza si se plang atata?
Chiar imi zicea si nasa noastra, ca i-a dat flit soacrei, ca numai povesti i-a scos si se plangea cat de obosita e ea ca sta cu bb2, Tudor e la gradi. sau poate comenteaza si mamele de fete, dar barbatii nu baga de vina si nu se plang ca noi? nu pun la suflet.....
Sper din suflet sa nu ajung si eu asa, ca am 2 baieti. ce bine era de aveam o fetita...macar ma bazam pe ea ca ma va chema cand va avea nevoie de ajutor. Doar eu tot pe mama o chem dupa ce nasc. ma cert cu ea, o scot afara din camera, dar ma intelege...se supara pe mine, dar ii trece....doar e mama. pe cand soacrei nu-i pot spune tot ce-i comentez mamei, sau daca i-as spune, poate s-ar supara si ii va trece mai greu.
Oricum, noi pe soacra am tot chemat-o in vizita...atata amana momentul, cauta tot felul de motive. Probl. ei, noi ne-am facut datoria. sa nu se astepte sa o chem dupa ce nasc, poate asa 2-3 zile si acasa cu ea.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Poze aici cu creatia mea :
http://www.dropshots.com/asteryaro3#date/2006-04-24/09:34:52
Precizez ca inca nu le-am gustat .

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi si eu i-am luat chilotei si pijama cu Cars, de la C&A, dar din Ungaria.
Cristina super cornurile...mi-ai facut pofta...dar lenea e mai mare...asa ca nu ma pun sa fac si eu.

Merg sa-mi frec plita si prin prejur...o fi sarbatoare, dar e cam murdara si nu o mai pot vedea.

Chiar mi-a placut sa merg dupa pitic la inot...erau acolo o groaza de parinti, care asteptau la bar sa le termine copilasii.
Pana l-am imbracat eu pe marco, melania(ingrijitoarea) si Luci(directorul), au imbracat 4. Marco a fugit si s-a uscat pe cap...am vazut ca se descurca, stie cum sta treaba pe-acolo.

Mai Cristinelor...degeaba ziceti voi sa stau...zau de pot.
Nu mai ridic greutati, sau car diverse lucruri, dar in rest tot fac cate ceva. ieri era o mamica mirata in parc...cum de mai conduc? pai ce are...nu ma stresez deloc. am de gand sa o fac atata timp cat pot si am unda verde. Bine...cine-l intreaba pe medic....
Ieri am fost pana la Real sa luam un catel de acolo si a condus Clau...i-a dat putina talpa e drept...dar m-au apucat contractiile. cat conduc eu, nu am nimic...cum stau in dreapta cum se intareste burta. Poate imi interzice dr. sa mai plec la drum lung, si eu vreau macar odata sa mai mergem in Alba, am intalnirea de 10 ani, in 23 mai.

hai ca m-am intins ca o placinta....merg sa curat aragazul.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hristos a Inviat!
Astery, ai mila de oamenii grasi cu creatiile alea! O ora pe scaun Razvan? Pe a mea nici daca o leg nu sta 10 minute. Ma gandesc eu ca si asta e o problema! Ma bate un gand cum ca ar fi oarecum hiperactiva si cu probleme de concentare. Dar o sa ma gandesc la asta dupa ce va merge la gradi la toamna, sa vad acolo cum se comporta. Poate metodele mele educative nu sunt cele mai bune.
Bumbita, era de asteptat o asemenea reactie de la soacra ta. Nu te necaji! Noi am avut aceeasi reactie de la toti cunoscutii, inclusiv mama proprie si soacra. Si eu vreau sa vad meniul nutritionistei tale. Nu ca l-ash putea respecta, dar macar sa-l vad, sa iau aminte. DIn pacate stiu ce ar trebui sa mananc, dar de la a stii pana al a putea omeneste, e cale lunga, mai ales cand alimentul de baza e painea! Mi-e rau de la fructe si e ffff aiurea. Nu pot manca mere, sau alte fructe hipocalorice.
Eu i-am luat Anei de la C&A un hanoracel si o geaca de primavara, 116. SUnt maricele la maneci: cat sa le suflec putin. DAr 104 sigur nu i-ar fi bune. Si Ana chiar nu mi se pare inalta. Nici macar slaba.
Desi, Giova, dupa ce l-am vazut pe Marco la piscina, e clar ca a mea e piele si os. PAi tu ai un barbat adevarat pe langa casa! Si curajos! Bravo lui. AUzi, tu de cand esti gravida ai facut bai termale pe undeva? CA saptamana viitoare sotul e delegat pana la Oradea si vreau sa merg cu el sa stau in Felix cu Ana si sa ma scald. Oi avea voie?
Silvi, 5 km de 3 ori pe saptamana? SI inca 2 zile cu alergari? Felicitari! O sa fi foarte supla! In timpul asta Alain e la gradi? CA-s in urma cu stirile? Nu de alta, dar din pacate la mine asta e scuza pt a nu ma plimba mai mult pe jos: copiii. Dar azi, iau cateaua si o plimb mai mult. Ufff si capuselea alea nenorocite. Cainele meu se umple de capuse si mi-e groaza.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

cristina, sunt sigura ca fiecare dintre noi am face TOT ce este posibil pentru copil, dar la un moment dat cedam psihic....conteaza foarte mult sa ai si tu un umar de care sa te rezemi si pentru asta BRAVO si sotului tau, de care nu mi-am dat seama ca si el are un mare merit.

eu nu vreau sa va zic sau sa ma plang, dragele mele, cat de greu imi este fara copii si ce lipsita de sens mi se pare fiecare zi, insa traiesc cu speranta ca intr-o zi vom fi cu totii si ca situatia asta este o perioada de tranzitie din viata noastra. imi e dor de clipele cand stateam acasa cu ei, cand ii filmam si va punema repede si vou filmuletul sa-i vedeti ce-au mai facut, ce-au mai invatat...acum cand ma duc la edi, il iau si-l caut in gurita, sa vad ce dinti/masele au mai iesit, in urechi ( ca socrela nu-l curata cu betisorul-cica ii e frica), il creia o pauzasc la baita....il invat cum sa se spele cu periuta de dinti (aaaaaaaaaaa, este tare comic, cand ii zic sa frece bine dintisorii, el in loc sa miste manuta cu periuta, misca repede capul )

azi e ziua de nastere a sefei mele...si toata lumea e agitata pe aici si nimeni nu face cam nimic...ce-mi plac zilele astea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ziua si de la mine. Eu am pus un pilaf la foc ca nu mai am felul doi.
Astery arata tare bine cornuletele alea .Vezi ca aparatul tau foto e setat la 2006
Giova bine ca e curajos Marco si ii place apa. Sunt curioasa Dani ce va face la vara la strand.
Bumbi, trimiti cand poti reteta aia. Mama mea era nervoasa caci credea ca poate ma voi lasa de facultate si ca sigur ma voi ingrasa (asa a fost si fost ). Deci si Sebi e fan Fulger Mc`Queen si Spiderman , ca barbatii adevarati .
Silvia lasa ca dai tu jos iar...La noi vine 1 mai si plecam de acasa si iar se duce naibii cura

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput