Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc _giulianna_ pt treaba cu brocoli, am avut succes:)
i-am facut cu iaurt

am vazut pozici cu bebici frumosi foc: Sorina ff eleganta. mai mai si ce fustita avem!!
Hunii de-ti vine sa-i mananci! mai Lumi, dar oamenii aia nu fac si ei acolo o rampa ceva? zau ca ar trebui propus. pai la scara aia....

pupam pe Gruia! ehe, viata grea asta de cuceritor:)))

super carucuiorul, babytza! si soricelul, un frumos!! ii sta f bine cu baticel!

Laura, imi pare rau ca Alexia e bolnavioara.sa se faca bine repede!!

noi am fost la biserica si Razvi a fost cuminte. l-am trecut pe sub masa si m-a ajutat tarcomnicul, ca am fost cu soacra-mea si nu prea putea sa-l ridice pe Razvi. uh, a trebuit sa-l trecem de 3 ori!
si n-a avut de lucru tarcomnicul si i-a dat un buchet de narcise. bucurie mare! pai m-a sorcovit de m-a zapacit, cat am asteptat sa il impartaseasca. am incercat sa i le i-au...imediat si-a etalat capacitatile vocale! i le-am dat inapoi si si-a reluat ocupatia

avem aici pozici noi...nu cate as fi vrut eu sa pun, ca nu stiu ce are webshots, ca nu ma prea lasa sa mai pun multe odata...
am venit de la biserica
sunt baietel!
fac baie
ce mai e pe la TV?
ma pregatesc sa plec la biserica

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am fost intr-o vizita fulger la nasi unde ambii pici au inceput sa urle, probabil din solidaritate asa ca am ratat masa de seara, deci nu pot spune cum e conopida

babytza mai spui o data combinatia voastra cu conopida?
am vazut cum doarme baiatu'ca un boier in noul carut si am vazut si masinuta, ah ce-am vrea si noi

alina dau si eu un miel lui cipri ca ii zisei cipi, dar eu dau un mielutz mai mic, asa ca pentru baiat

nikolicii s-au potrivit sotului castile facute din boxe? ca aseara era sa sun la politie, cand am vazut ca nu dai semn de viata, am zis ca le-ai facut prea mici si l-or fi stras la gat

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claudinna ce baietel mare si frumos am vazut...mi-am amintit ca exact asa face si Alexia daca ii iau ceva din mana cand se joaca..ce voceeee,ce sunetee scoate

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinna ce suuuuper e caciulitza aceea roz!!! Daca nu stiam ca Razvi e baiat.... nu as fi bagat mana in foc... Cred ca Dariei i-ar sta minuant cu ea in cap!! M-ai innebunit!!

He he, si noi am avut spectacol la biserica, cand m-am dus s-o impartasesc preotul tocmai incepea sa citeasca Sfanta Evanghelie, si am stat, am asteptat ce sa facem? NUmai ca Dariei ii placea asa de mult cum se auzea in biserica ca incepuse sa gangureasca, sa faca BRRRRRR..., sa chiuie.....pe linistea si seriozitatea acelui moment Daria era BOMBA!! Am incercat eu sa o linistesc, s-o fac sa taca... dar nimic, ea se simtea taaaare bine!! Dupa un timp mi s-a facut rusine si am iesit cu ea afara si ne-am intors cand s-a terminat. A luat f cuminte impartasania si ne-am intors acasa fericite!

De data asta ma duc si eu la nani.

Noapte buna tuturor bebeilor si mamicilor!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxana, nu am zis nik de Cipi ca si noi ii mai spunem asa:) de fapt cum nu-i zicem, mai ales sor'sa ii gaseste te miri ce apelative. Nocom, f tare Daria:))) Clau, sunt pe tel, dar maine il vad si eu pe Razvi.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cd pai i le-am facut si degeaba.Mai bine chemai politia si treminam pb...caci vad ca continua si azi.Ca se pare ca e chitit sa le incerce cu bb adormit..m-am dus am facut niste harchiri in fatza lui si m-am retras la bb nervous...si capul imi explodeaza.Nu am paracetamol asa ca stau in pat cu capul prastie si ma tembelizez cu teveul.
Care scoate o gluma mai tare ca a mea asta seara???

multu fetelor pt sfatul cu paracetamolul, poate careva dintre voi sa mi-l si aduca la pat???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Roxi eu i-am facut conopida cu dovlecel si avocado + carnita de pui. Dar cred ca merge si in alte combinatii.

Nikol eu am vrut sa spun ca vin vremuri kkcioase dupa ananas , dar nu am gasit emoticon-ul potrivit cred....

Claudina ce baiat frumos a tu acolo ce imi place cum sta in fundulet si isi priveste ghetutele un dulce !!!! Pofta buna Mikului

Multumim pentru aprecieri pentru carucior am dat un milion de telefoane la o suta de firme si nu era nicaieri culoarea pe care o vroiam, am reusit cu greu sa fac o combinatie sa ajung in posesia lui.Doar cei de la bimbomarket il aveau pe nuanta asta. Si ma bucur ca am reusit sa il iau Iar cu masinuta, v-am povestit cum era ea ultima pe raft si era sa mi-o iau de la niste dubiosi care erau in cautarea acestui produs

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Apropo de constipatie, am cumparat si eu LASS BABY, sa incerc si cu asta poate poate.A mai dat careva si sa si fi functionat?

Dr pediatra mi-a zis sa i dau cereale cu grau cu gluten cica e ok...dar parca nu sunt eu ok cu ideea la 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Pentru ca de maine nu mai sunt prin zona, vreau sa va uram (eu dimpreuna cu ''cumintzenia'' mea)Sarbatori Pascale fericite cu multa lumina in suflete si zambete pe buze!

am bobocimea!

Mergi la inceput

babytza da da stiu...dar na si eu l-am folosit pt ac. lucru.
Am vrut sa zic ca, vemurile kkacioase demult apuse.
kk= in acest context

Mergi la inceput