Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

luminita, frumosi foc hunii tai

dar nici david soricelul nu e mai prejos.

iar de amalia, nu mai spun....mi se pare firesc sa tina si cu dintii Gruia de ea
Babytza sa stapanesti sanatoasa caruciorul nou, nu m-am prins e tot Mclaren?

off topic...m-am spart de ras cu becali :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

anca si alina ce ati facut fetelor, ati fost selectat sa raspundeti la concursul cu sunetul si raspuns ioc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Alarma falsa, s-a intors pe burtica si mai doarme putin

Lili nu m-am uitat, dar daca nu te-au trecut fetele deja inlista, sa imi mai dai datele voastre si ma ocup eu diseara de tine

Lumi asa este au disparut cucuvele, cred ca aerul e de vina.... e asa frumos afara ca nu poti sa nu bananai toata ziua prin parcuri Si seara pica late de oboseala

Maaaaaaaaai dar ce iubit e Gruia Il numim Amorezul bobocimei toate bebelusele sunt topite dupa el

Corina eu ii fierb carnita in craticioara, nu o mai fac la steamer. Nu stiu daca e mai sanatos, dar sigur e mai rapid

Offf Laura imi pare rau de diagnostic , sper sa scapati repde

Miruna ce dolofanel ai !!!!! Mai pune maica si tu poze, nu fi zgarcita , sa mai vedem si frumusetile tale masculine

Laureta am luat si eu ceaiul de la Hipp , dar piciul nu il agreaza. Asa ca mai asteptam...zace langa cutiile de cereale

Sanziana wow ce de dintzoci aveti Pup iepurasul

andy galro dar stati foarte bine cu greutatea, de ce iti faci griji ???

sabinel ananas...yami pregateste pampersii Ca vin vremuri

Alina copilutii si mamica

anamona nu am mai luat Mclaren , am hotarat Inglesina sa fie ! Si imi place tare mult Mai ales culoarea...

Acum chiar se trezeste , fuuuuuuug....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Amalia, draga mea, te rog sa ma ierti si ... www.flickr.com/photos/30462666@N03/3449971719/in/set-72157616943807848/" target="_blank">chiar daca ... ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

alina vin cu mielul da da...dar viu ca nu i iau glandul.

ps: stiam ca te cheama alina, dar ma doare rau capatzana de cateva ore bune si nu stiu ce pot lua.Cred ca am vrut sa scriu tot nickname ul dar am ramas la alexa

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Amalia, draga mea, te rog sa ma ierti si ... www.flickr.com/photos/30462666@N03/3449971719/in/set-72157616943807848/" target="_blank">chiar daca ... ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

te-am iertat, dragul meu

nikole, un paracetamol.

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ananasul e bun pt.constipatie???caci la noi de mult timp vremurile nu au mai venit si tare le asteptam

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Nu putea trece aceasta zi fara sa uram si noi

LA MULTE LUNITE DRAGA EDI!!!!

si cu la fel de mult drag La Multi Ani tuturor boboceilor nascuti intr-o zi de 17!!

lili filip bine ai venit!! Sa-ti traiasca fetitele si La multe lunite!!

babytza sa stapaneasca Davidutu sanatos caruciorul, parea sa dorma f bine in el... Super!!

nikolici noi nu am facut eco de sold!!

lumi ai niste barbatei deliciosi! Imi place de ei de mor... dar si de mamica lor totdeauna vesela si calda!!

Offff fug ca plange pitzi in somn..

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nicol, baga un paracetamol ca e voie. Hai ca primesc mielu si viu, ca si mie imi e mila de viata lui.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara..toate fetele..am inceput tratamentul,ne-a dat sa punem seara in nas o picatura de Vibrocil...da cred ca s-au dus mai multe...i se poate intampla ceva

Nikolici ati incercat boxele??Ananasul e bun la constipatie.si sa umpleti repede cati pampersi trebuie.

Alina si noi am terminat de vopsit oole..am o bucatareasa pe nume Andynuma pe langa mine a stat non stop.

Vaaai ce declaratie frumoasa Gruia..sigur esti iertatdon-juan-le!

Babytza ce frumos sta soricelul in masinuta..zambeste asa smechereste..si doarme la soareeee..aaa si ce bine ati mancat

Lili bine-ai venit

Lumi ff frumoase pozele..va place la plimbarici,iar hunii frumosi foc

Corrina noah ce ai facut cu carnitza??

Laureta,Cuscraaa

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput