Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

don`soara fiica-mea tocmai a balotat un castronel de ananas. ma astept la multi pampersi murdari in urmatoarea perioada, ca tot ma plangeam de constipatie. legumele in continuare sunt câh, dar duminica incercam borcane hipp, ca tot plecam in deplasare si n-am nici un chef sa car dupa mine toata bucataria. ma intorc la treburi.

Gruia, daca citesti, sunt suparata pe tine, tre sa faci ceva sa te revansezi. Amalia

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutare!

Ne-a intors si noi din plimbari, Doamne ce bine ma simt...! Obosita moarta, dar cu un tonus f bun, ca dupa fiecare iesire de alfel.
Avem si poze noi, inclusiv cele de azi din parc. Enjoy!

Ma dau si eu in leagan, Sorina! - desi intre noi fie vorba, eu sunt mai timid, tu mai indrazneatza, contrariile se atrag, nu?

Pe mine nimic nu ma sperie!

Stau in fund!

Pot si eu in fundulet!

Asa stam in pat la mami

Robi papa jucaria

gemenei si gemenele

Edi cu burtica-n sus

Robi cu burtica-n sus

Huni gemeni si scumpi

mutritza de Edi

mutritza de Robi

ah, cat p'aci sa uit: niste , nikoliciule, bine ca mi-ai amintit ca era sa uit azi...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Laura, imi pare rau de Alexia! Tin pumnii sa se faca repede bine... macar stiti ce e si cum s-o tratati... uf. o ptr tine si un ptr micuta bolnavioara.

vad ca vorbiti de praji si mancaruri... ei bine, eu nu fac nimic, ca primesc de pomana.... prima transa a sosit deja, cozonaci, pasca si drob.... dar oo-ute (a se citi outze) am vopsit eu, ok?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

fetelor am citi despre Camy mamica ingerasului Darius ca este 10+ ...o veste minunata

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

lumi am hunii voiosi si mamica
andy_g multumim de vestea buna

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lumi ai 2 baieti superbi...eu sunt curioasa de un lucru: cand stau impreuna in pat: se joaca impreuna, rad, se apuca de maineni, ce fac?cred ca trebuie sa fie minunat sa stai sa-i privesti

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

alexa sasha masculul feroce este la socrii, dupa nunta din mai o sa-l aducem in sfarsit acasa.Acum K doarme legat 10 min cel putin si am sa pot iesi cu el dupa amiaza, ca asta era pb mea mare si o sa-mi iau statia cu mine in jurul blocului ca am facut proba si merge si o sa pot sa scot l scot la un sushu, in rest tac-su se ocupa de el dimi si seara.
Multa lumea ma condamna ca-l aduc acasa...dar el este si va ramane " cel dintai copil al meu cu coditza"

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

moama, nu stiam de unde primesc miel anul asta:))) alexa e fii'mea, io sunt alina

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

BUna fetele

Intru si eu pe fuga sa va citesc si nu mai pot de ras cu declaratiile astea.....
Nici nu am mai fot atenta la ce s-a mai scris

Sa vedem ce am retinut : Doi huni frumosi rau s-au plimbat azi la greu

Una bucata gogoshar frumos si aranjat

Lili filip la multe lunite gemenutelor !!!!!!!! Clara & Cami

O floricica superba de Sabinel

Un pui mic bolnavior pup sa treaca repede si mami Andy p sa nu mai fie suparata cu masina

Corrina am facut papica si curatenie dimineata , apoi la cumparaturi de iepuras si parc cu piciulica

Luminita noi nu folosim inca perna, mai asteptam.

Azi a mancat foarte bine piticotul A inceput de aseara cu mult laptic. M-a uimit cat a putut sa bea. A baut la 9.30 150 lapte, apoi la 1 noaptea 100ml, apoidimineta la 6 a ras 140. Wow....in afara de faptul ca nu prea am dormit , ma bucur ca papat. Sa continuam :la 9 piure de fructe -100g
-la 12.30 piure de legume 220g
-la 16,20 piure de fructe cu branzica 180g
-la 18.30 iaurtel humana 100g
That's my baby!!!!

am masinuta

Nani in parc in noul carucior

Fug ca s-a trezit piscotelul....revin , ca mai aveam de zis

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor multumim tuturor ptr aprecieri!

Lumi gemeneii scumpi foc. Abia astept sa-i vad din nou mai ales ca acum s-a facut cald, iar invitatia ramane valabila . Referitor la gemenelele din parc... sper ca nu-i dau tarcoale micutului Robi ptr ca ne suparam foc si speram ca gemenelul nostru sa nu ia exemplul micutului Gruia . Gogosharul Sorina e departe, e adevarat, dar il asteapta cu mult drag

Nikole, Ramo, Lacribel, pe unde ati umblat de ati tot lipsit sapamana asta de la plimbarile noastre in parc???

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lau, Roxana de la iepuras.
Lumi, sunt absolut mortali gemeneii. tre' sa fii tare mindra de ei, mai ales ca te-ai descurcat singurica X3, cite unul pt fiecare.
Roxana mamica de Davidut motorizat:)))
eu am rosit oua, de fapt albastrit, verzit, galbenit dupa pofta lu' fii'mea, miine fac drob, salata boef si un tiramisu. si asa duminica stam in deplasare la ai mei si la socrii la un gratar.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput