Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lauretaorice este Andrei numai grasunel nu(sau ma rog este fata de ce mogaldeatza a fost la nastere)...maine facem 8 luni si abia a reusit sa faca 7,5 kg...dar multumim de aprecieri

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

noi nu am facut echo de sold. Asa ma manca in "palma" la un moment dat....
dar pediatra noastra zice ca nu e cazul.
Chiar asa... ce sa facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare!
Am facut si noi vaccinul de 6 luni, am fost si la bilant 7100g si 71 cm si 5 dintisori iesiti
Cu diversificarea stam binisor papa legumele cu foarte multa placere, iar la fructe morcov+mar (aburite)= preferatele, in rest asa cat sa nu ma crizez!
Suge la cerere, iar noaptea cu putina indulgenta pot sa declar non stop, intre orele 3 si 7!
Asta e, noi sa fim sanatosi, ca azi am bagat un program de rufe fara
detergent si balsam

La multi ani sarbatoritilor

Mihnea-Cristian de Corrina
Eduard Gabriel de Giulianna
David Paul de tzitziri
David de pisik4ever

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

andy_galro, pai nu trebuie sa isi tripleze greutatea la un an?Pai si el o are triplata de la 8 luni!Eu asa as pune
Mie mi se pare super ca a luat in 8 luni 5 kilograme. Adica eu asa as socoti, pentru ca el a avut greutate mica la nastere.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Andy_g arata foarte bine piticul

nicolici noi n am facut echo

baby boy am un ceai de la Humana fenicul+chimen, si un Hipp cu fenicul etc ( mai multe plante), ea le bea. Mie nu imi plac

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

cucu bau, am terminat curatenia, dar recunosc ca nu e curatenie veritabila, p-aia o fac peste 2saptamani cand plecam d-aici

la multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Mihnea de Corina , Edi de Giuliana , David de Tzitziri , David de pisik4ever , Ana de piersicutza

gogosar frumos, la fel si floricica de sabinel

Laura bine ca ati fost repede la dr, sa o doftoricesti pe nora mea, sa isi revina repede, masina se repara, bine ca nu s-a speriat baiatul, iar sotul....asa face si al meu, urla la mine cand chiar n-am nicio vina, solutia=il las sa urle, cand se calmeaza, eu sunt suparata, isi cere scuze si gata

Edi si Cipi felicitari

Giulianna bine ca ai zis cum faci cu brocoli ca eu, neuron lipsa, il fierbeam de-i sarareau ochii
Eu fac piure de brocoli, cu cartof si unt, astazi am adaugat si conopida, va spun daca are succes

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

oana, laureta multumesc...intr-adevar si doctorita mi-a zis ca arata bine si ca e sanatos si sa nu-mi mai fac atatea probleme dar eu na...paranoia de mama stiti voi...el intotdeauna chiar daca nu a fost gras dar e asa zdravan(bun de carne cum se zice la noi in Ardeal) si nu are astampar de loc...pe jos, in pat, cu premergatorul...tot o fuga e....eiii sa fie sanatosi ca atunci suntem cele mei fericite, nu fetelor?

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

La multe lunite Camelia-Maria & Clara-Ioana

Mergi la inceput

andy_g pupam baiatul vioi si voios
unde sunteti? faceti praji?? vreau si eu

Mergi la inceput

Noi nu pregatim nimic de sarbatorile astea...in prima zi de pasti mergem la ai mei si a doua zi la socri...asa ca ne-am scos
CD

Mergi la inceput