Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mommymagdaPASTE FERICIT SI VOUA

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am uitat sa ma laud, avem si noi poze la semnatura.Sper sa va placa de noi la 6 lunitze!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Razvanel ce baiat mare te-ai facut, un adevarat cavaler, Claudinna bascuta e simpatica foc, dar cam rozalie insa ii sta bine cavalerului, e trendy

nikolici dar nici antinevralgic, algocalmin nu ai? pe mine ma omoara durerile de cap, sunt consumatoare de antinevralgic, astazi n-am mai avut si am luat un algocalmin dar nu prea e bun si am si eu capul greu

babytza intrebare de la o gospodina antitalent, la brocolii se taie coditele alea de tot? ca la conopida am reusit sa pun dopar florile, nici urma de codite dar la brocoli am lasat o mica coada

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

M-am luat cu "dragosteala" ...si am uitat sa va spun de aspiratorul minune ...care si spala.,..si usuca..si aspira prin filtru de apa...si aspira in sac de hirtie..
Eu zic ca isi merita banii...adica in citeva ore covoarele mele erau si aspirate,..si spalate ..si uscate ...

Initial am testat un covor (bine nu eu ci soatza)...a fost mai complicat de identificat ce accesorii se potrivesc pentru fiecare operatiune...cam ce cantitate de apa trebuie data pe covor..dar odata rezolvate toate astea..lucrurile au mers destul de repede.

Si ca sa fiu circotasa...mie initial rezultatul nu mi s-a parut prea diferit de cel cind foloseam vanish ..(bine ca atunci frecam la un covor de imi sareau capacele)..dar sotzul zice ca de data asta curatirea e mai in profunzime..cica aspira si nisip...si par..si tot ..in profunzime ...
Si ar mai fi substantele de curatire..care cica trebuie folosite strict cele recomandate..am primit vreo 10 pliculetze...dar cind s-or termina ..nici nu stiu unde sa gasesc altele

aaaaa..si nu se mai simte praful deloc in casa dupa aspirat (cum pateam la aspiratorul vechi).

In concluzie..pentru o casa unde misuna copii..e super ...eu sunt multumita..acum sper sa ne tina macar 4 ani cit e garantia.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mamidestefan, poti sa il folosesti si pe gresie, parchet?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

"poate fi folosit la podele de lemn, gresie, materiale sintetice, covoare, mochete, tapiterie, saltele, draperii..."

citesc din cartea tehnica

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa

Mergi la inceput

dezavantaj major

trebuie spalate toate accesoriile folosite...dupa fiecare intrebuintare...
si asta cere ceva timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

nikolici, am fetele motzate (a nu se interpreta )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Salutare!

Ne-a intors si noi din plimbari, Doamne ce bine ma simt...! Obosita moarta, dar cu un tonus f bun, ca dupa fiecare iesire de alfel.
Avem si poze noi, inclusiv cele de azi din parc. Enjoy!

Ma dau si eu in leagan, Sorina! - desi intre noi fie vorba, eu sunt mai timid, tu mai indrazneatza, contrariile se atrag, nu?

Pe mine nimic nu ma sperie!

Stau in fund!

Pot si eu in fundulet!

Asa stam in pat la mami

Robi papa jucaria

gemenei si gemenele

Edi cu burtica-n sus

Robi cu burtica-n sus

Huni gemeni si scumpi

mutritza de Edi

mutritza de Robi

ah, cat p'aci sa uit: niste , nikoliciule, bine ca mi-ai amintit ca era sa uit azi...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

sunt dragalasi foc ...hunii tai ..

auzi ...pune tu gemeneii si gemenelele ...in iarba ....si fa-le o sedinta foto...cred ca o sa iasa ceva demential...
eu ador copilasi de aceeasi virsta comunicind intre ei ...asa pe limba lor ..cu cit mai multi ..cu atit mai frumos.

mamica frumusica si tinerica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui anamona

"poate fi folosit la podele de lemn, gresie, materiale sintetice, covoare, mochete, tapiterie, saltele, draperii..."

citesc din cartea tehnica

dar nu l-ai incercat decat pe covoare?
sunt curioasa daca spala ca un mop....

cu alte cuvinte sa iau un aspirator sau un mop cu aburi din ala de ii face reclama....
apropo, aspiratorul asta nu spala cu aburi, nu?

sper sa nu fie offtopic...in fond trebuie sa avem casele curate pt bebelusii nostrii dragi, nu?

Mergi la inceput