Pori mariti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mercic, mult, karfe deci mai tre sa cumpar putina rabdarica

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetelor,

Eu fac masca de aspirina de multi ani,este minunata cel putin pentru tenul meu mixt.

eu folosesc 4-5 aspirine ,le pisez intr-un bol cu o lingurita pana devine nisipos,adaug doua lingurite mici cu lapte sau iaurt si o intind repede pe fata cu o pensula speciala.
O tin timp de 15 min, dupa care frec fata cu masca asa uscata pana cade jos tot grosul dupa aceea ma spal cu apa calduta si pun o crema hidratanta intensiva de la shiseido ,excelent rezultat.

cu catava seri in urma,a fost la mine in vizita o prietena buna,a facut si ea masca si a ramas cu gura cascata ca la dentist de efectul imediat,ea avand un ten mai gras.
Imi spunea ca da sute de euroila nu´s ce salon din bucuresti Mico parca si nu a avut niciodata un asa efect imediat.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai ionica,cu aspirina asta de care vorbiti voi se face saptaminal? e pt pori mai dilatati? si zici ca se vede efectul
nu stiu ce fata spunea ca se face gomaj cu bicarbonat am incercat si eu mi s-a parut fata mai lumunoasa, dar sa dai zi de zi cu el nu face rau tenului?

Mergi la inceput

ANITA
EU fac peelingul de fiecare data cand simt ca am fata mai grasa sau incarcata ,de obicei dupa perioada de mestruatie.
Evident,este un astrident si vei simti cum ti se usuca tenul daca exagerezi.

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

mai ionica,cu aspirina asta de care vorbiti voi se face saptaminal? e pt pori mai dilatati? si zici ca se vede efectul
nu stiu ce fata spunea ca se face gomaj cu bicarbonat am incercat si eu mi s-a parut fata mai lumunoasa, dar sa dai zi de zi cu el nu face rau tenului?

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

merci Ionica,imi plac pozele tale daca mai ai trucuri spunele

Mergi la inceput

eu folosesc zatul de la cafea colectat din timpul saptamanii si pastrat la frigider,fac un peeling pe tot corpul ,e minunat si nu costa nimic.
Ideal este sa-l faci in dus,in cada raman rezidurigreu de indepartat.

Bronzare cu suc de morcovi si ulei de masline,sigur si rapidcontra-indicat fetelor cu pielea prea sensibila .

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Bronzare cu suc de morcovi si ulei de masline,sigur si rapidcontra-indicat fetelor cu pielea prea sensibila .

interesant asta cu bronzarea cu suc de morcovi.

zat de cafea si eu mai folosesc, e foarte bun pt ten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

revin cu mai multe despre masca cu aspirina
cititi aici
O tipa zice ca i-a micsorat porii!!!

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Ionica de zat decafea stiu dar eu ma dau asa cu el pur deci cafea ,dar spune despre bronzul cu morcovi si ulei cum se face ,se da pe corp? da detalii te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Despre bronzatul cu ulei de masline scria intr-un ziar zilele astea cancan sau click ca, Delia nu mai asa de bronzeaza la plaja.Si eu mi-am pus intr-un recipient unde fusese deja un alt ulei si imi dau cu el la plaja.E cam gras dar ce nu face baba pentru frumusete.
Pare interesanta masca cu aspirina o sa-mi fac si eu una ca am porii destul de mariti si tenul gras.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput