Pori mariti
Raspunsuri - Pagina 5
Mindy spune:
Fetele din US, help! se gaseste aici aspirina simpla, ca cea din Ro? ma refer la tabletelela acelea mari albe si greu de inghitit :)
eu ce am gasit e tableta f mica invelita in ceva contur rosu.. a durat o vesnicie sa se dizolve. Plus ca nu stiu cat e de buna glazura aia rosie pt ten.
ionica spune:
Mindy,
Ce ai folosit tu este micro-aspirina cu o protectie pt. stomac,cere aspirina tamponata si sigur vei gasi.
Anita,
uite cum fac eu reteta pt,bronz:
4-5 MORCOVI IN STORCATOR JACK LALANE
SI AMESTEC CU O CANTITATE REZONABILA DE ULEI DE MASLINE,DE REGULA IMI FAC O STICLUTA DE VREO 250ML SA-MI AJUNGA DE UN BRONZ.
CAIT,
Eu am reusit sa-mi fac o fata superba gratie aspirinei,chiar si cosmeticiana mea azi m-a intrebat cu ce crema ma dau ,nu m-a vazut la cabinet in timpul sarcinii,a spus ca v-a incerca si ea
ca prea se minuna de tenul meu,ieri la pedichiura o tipa m-a intrebat la fel ,care-i secretul tenului meu 
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
cait spune:
merci Ionica ghici ce faceam eu acum?Dizolv aspirina cu iaurt si sunt la baie cu masca
Merci pentru sfaturi
Cait
Home is where heart is...
Mindy spune:
![]()
merci Ionica o sa mai caut, tre' sa fie si din'aia mare.
Cait si eu dizolvam aspirina mai'nainte, ce ma motivati sa ma infrumusetesc:)
vreau sa fac si masca cu uleiul..
trebuie lasata la macerat? sau se pune direct imediat ce am amestecat sucul de morcov cu uleiul?
se ia d epe piele pe haine?
cait spune:
La mine e gata masca.
La sfarsit mi-am dat si cu un pliculet de ceai verde ca tot facusem mai devreme asa ca a picat la fix si in plus nu mai am senzatia de intindere dupa aspirina.
Eu uleiul mi-l dau direct fara morcov si e drept ca se ia nitel pe haine dar daca intrii nitel in apa se mai duce nu mult dar totusi.Oricum merita doar se stie ca uleiul de masline este cel mai bun antioxidat si impotriva imbatranirii.
Cait
Home is where heart is...
ANITA75 spune:
multumesc ionica, dar uleiul il dai la plaja sau dupa ce se face dus (te intreb ca nu stiu),si ce aspirina se cumpara tamponata sau nu, masca se face saptaminal? si inca o intrebare daca tenul tau arata frumos trebuie sa ai si o crema buna (de care)te pup 
denisabia spune:
Aspirina nu e o solutie valabila pe termen lung.Stim bine ca prin tegument corpul absoarbe si nu e normal sa folosesti AINS pe post de cosmetice.Fiecare face cum doreste, dar cred ar trebui ca fiecare femeie sa stie ca nu e normal sa-si agreseze des pielea cu tot felul masti astringente si gomaje.Porii mariti nu se rezolva decat la cabinetul dermatologului/chirurgului prin peelinguri chimice si alte metode.Asa ca obisnuiti-va cu ideea ca asta e tenul care-l mosteniti si nu va creati singure un ten pe deasupra deshidratat si sensibil.
E ca mitul sa ne spalam la cateva zile cu bicarbonat de sodiu si avem dintii albi, curati.Sigur va abrazati smaltul, veti avea sensibilitate si veti ajunge sa dati bani mult mai repede la stomatolog sa indreptati greseala.
denisabia spune:
ANITA75 merci de remarca.De la 16 ani am inceput sa am probleme cu tenul din cauza unei boli endocrine.Am facut destule experiente pe mine, asa ca stiu cum e pe termen lung cu astfel de solutii.Cel mai bine investiti in produse de calitate pentru ten.Am vazut destula suferinta in practica care am facut-o in spitale, asa ca problema mea cu pori mariti si acnee e un moft.
Mai scrieti retete neconventionale,mai ales ca e vara si trebuie sa fim in forma.Multumim pentru pontul legat de bronz, il voi incerca si eu cand cand termin sesiunea.
ANITA75 spune:
buna fetelor nu s-a mai vb nimic la acest subiect ,mai spuneti niste trucuri ,masti de fata si alte minunatii in ale cosmeticii