Pori mariti
Raspunsuri - Pagina 3
Emeralde spune:
eu stiu de combinatia aspirina cu iaurt - e foarte buna nu numai pentru porii mariti ci si contra acneii
Ingrid S spune:
Eu mi-am facut aseara baie si m-am frecat cu 2 aspirine pe fatza, se vede diferenta imediat, tenul meu stralucea, asa ca o sa repet procedura o data pe saptamana.
Tot pentru pori mariti recomand urmatoarea masca: 2 galbenusuri de oua de prepelita in care puneti 2 picaturi de lamaie, se sta cam 15 min, tenul este revigorat si aspectul porilor se imbunatateste.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Mindy spune:
merci de ponturi fetelor, o sa iau si eu un bax de aspirina!
vara porii mi-s de-a dreptul cracanati, nici nu mai situ ce sa mai fac sau ce creme sa aplic.
daca nu aplic crema spf 50-70% ma patez f tare (am un ten cu predispozitie la pistrui) iar cremele cu protectie solara sunt de obicei tare grase.
tare greu ma descurc cu tenul vara.
maria_alexia spune:
Mie nu nu se pare ok abuzul de aspirina, pe principiul "ce-i mult nu-i sanatos". Se pare ca e dovedit si clinic asta: www.cosmeticsdatabase.com/ingredient.php?ingred06=705746&refurl=/product.php?prod_id=40595&¬hanks=1" target="_blank">vedeti aici.
Din experienta, aspirina usuca fff tare tenul, de aici si senzatia ca "strange", "straluceste".
Eu una raman la preparatele din comert, macar acolo dozele sunt controlate si testate. Am vazut lotiune antiacneica de la Elmiplant, care contine printre altele si acid acetilsalicilic.
Clover spune:
Ca sa ii reduci dupa ce faci dus trebuie sa aplici ceva astringent. De-aia ti-au fost recomandate prune, rosii si am mai gasit castravete combinat cu putina zeama de lamaie.
Cel mai practic mi se pare sa faci un ceai verde si sa te clatesti cu el dupa dus(caldut sau rece, nu fierbinte). Pentru exfoliere poti folosi chiar pliculetul de ceai( cu miscari delicate).
Porii mariti pot fi de la caldura. Nu incerca prea multe remedii sa nu iti usuci pielea.
mama_lui_alex spune:
Reteta mea pentru pori mariti, puncte negre, cosulete (acnee rebela):
- sapun de sulf + clatit fata (facut gomaj usor) in fiecare dimineata cu bicarbonat alimentar
- zinerit solutie - cand ma mai loveste acneea
- Brevoxivol 1% - curatarea profunda a fetei...asta il stiu tot de aici de pe DC...atentie da reactii usor alergice (inrosirea usoara a fetei) in primele zile de folosire
Annie80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karfe F.f. bun ptr. porii mariti este serul Idealist de la Estee Lauder. |
poti spune cam in cat timp ai avut rezultate ?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Mindy spune:
m-am dat cu aspirina dar nu am gasit simpla ca in ro, asta a trebuit sa o las f mult la inm.u.i.a.t, avea o consistenta tare ciudata plus culoarea rosie de la exterior. nu cred ca mai incerc a doua oara.
bicarbonatul amestecat cu faina de malai a mers bine, parca am simtit o imbunatatire.
carm3n spune:
- tonifiant cu migdale si otet de mere de la L`Occitane ( si crema pentru fata ) : - puteti citi despre produse la urmatoarele adrese:
http://www.sensiblu.com/?page=pagini&PageId=Ingrijirea+fetei+Migdale%26Mar_112
- produsele cu orez rosu matifiaza:
http://www.sensiblu.com/?page=pagini&PageId=Ingrijirea+fetei+Orez+rosu_115
Pe site-ul oficial L`Occitane sunt si preturile.
karfe spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Annie80
poti spune cam in cat timp ai avut rezultate ? ------------------------ Someone's pleasure is another's pain! Alergic at stupidity. |
Cam la 1/2 flaconului(de 30ml)