Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Mai, mai, se vede ca burticile sunt ocupate cu pregatirile!!! Asa avant, asa elan...mai rar .
Vreau sa va urez si eu Paste Fericit, plin de bunatati, de liniste si armonie!!!
Ne mai auzim saptamana viitoare, sa va fac si restul urarii!!

Gianina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bia, am si eu o mare rugaminte. Am nevoie de niste sfaturi (ar fi super ok pe PM ca sa nu plictisim fetele) referitoare la Matei. Bineinteles daca ai putintel timp liber.
- pt ca are deja 1 an si 5 luni m-am gandit sa-l pun pe olita (in urma cu o saptamana). Concluzia: olita are tepi, copilul refuza cu desavarsire sa stea pe ea macar cateva secunde. Am pus pe olita catelul, ursul, maimuta, dar degeaba. Nu ma asteptam sa faca pipi sau kk imediat, dar nici macar sa nu stea un minut pe ea? .
- desi stiu ca este o etapa prin care trec aproape toti copilasi, incepe sa ma dispere in parc pt ca ia jucariile tuturor copiilor din mana. Nu e violent, dar preocuparea lui preferata este sa se uite care copil mai apuca o jucarie ca sa i-o ia din mana. Bineinteles ca-i face pe toti sa planga, iar el dupa ce ia jucaria o arunca pe jos (deci nu-l intereseaza sa se joace). Inca nu loveste copiii, nu-i impinge, dar nu stiu cum reuseste sa-i intimideze si sa le ia jucaria (cred ca are putintel avantajul inaltimii).

Fetelor, sper din suflet sa nu va suparati pe mine ca scriu aici despre problemele mele cu piticul atomik.

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, vreau sa va urez si eu Sarbatori Luminate si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi!!!! Iar cele care nu sa sarbatori acum Pastele, va doresc sa aveti parte de un weekend superb, cu soare si relaxare .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Nooo, hai ca iar am pierdut ferestrele deschise pt raspuns!

Lutoniana, imi pare rau de stresul prin care treceti. Va doresc sa vina zile mai bune si luminate si cu problemele astea rezolvate .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Miha74, yupiiiii!!!!! Multe felicitari pt reusita. Sa va dea Dzeu sanatate sa va bucurati de copiii vostri minunati!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Fetelor eu va si va doresc un Paste fericit!!! Plecam si noi la mama sa petrecem alaturi de familie sarbatorile!Numai bine va doresc!!

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

multumesc mult pentru gandurile bune fetelor. sper sa fie bine pana la sfarsit.

astazi m-am enervat atat de tare de nu va pot spune... sper sa nu aiba vreun efect negativ asupra bebelului meu! mai ales ca pana acum am incercat sa fiu cat se poate de calma si sa ne protejez pe amandoi.

asta e viata totusi!

va urez sarbatori de Paste imbelsugate si linistite. sa petreceti bine si sa va odihniti ca sa aveti putere sa o luati de la capt dup aceea.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

multumesc mult pentru gandurile bune fetelor. sper sa fie bine pana la sfarsit.

astazi m-am enervat atat de tare de nu va pot spune... sper sa nu aiba vreun efect negativ asupra bebelului meu! mai ales ca pana acum am incercat sa fiu cat se poate de calma si sa ne protejez pe amandoi.

asta e viata totusi!

va urez sarbatori de Paste imbelsugate si linistite. sa petreceti bine si sa va odihniti ca sa aveti putere sa o luati de la capt dup aceea.

va pup pe toate

Ioana, offf, te inteleg perfect cu nervii. La sarcina trecuta aveam si eu o sefa extra tampita. Unde mai pui ca lucram ca si contractor, deci fara contract de munca. La sf fiecarei luni ii dadeam factura si ea ma platea. Insa era o crizata, o stresata, o ciufuta si o prefacuta! Am avut noroc ca tipul cu care lucram era super ok si ma ajuta mult, ca ea era dusa cu pluta. In fine. De unde nu mai stia ce sa imi faca la inceputul colaborarii, dupa ce i-am zis de sarcina si m-a intrebat "daca o tin"?!? a inceput incet-incet sa ma scoata din peisaj. Pe de-o parte imi zicea ca pot sa merg la birou cu bb si bb sa stea in carut, iar pe de alta parte imi scotea cardurile mele de vizita din cataloagele promo si le inlocuia cu ale ei, probabil! Oricum nu m-as fi intors la ea, m-as fi dus undeva mai aproape daca ar fi fost cazul. Insa ma enervam si eu cu cretina aia, pana am zis STOP si lasam sa zboare peste mine. Mi-am dat seama ca sunt o privilegiata, ca am o sarcina relativ usoara, fara probleme majore si ca as fi cea mai mare tampita sa las o mizerie de om sa imi strice linistea si sanatatea si nervii (mei si ai copilului) cu aberatiile de 2 bani! Si m-am detasat. Imi faceam treaba corect, eficient, dar nu mai puneam la suflet.

Tin pumnii sa fie bine si sa se rezolve si la tine situatia, dar ia TU taurul de coarne!!!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Fetelor, va urez si eu de pe acum , sarbatori fericite alaturi de cei dragi, si aveti grija de voi si de cei din burtica

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Astazi eu sunt pe la bucatarie, mai fac una alta, creme la prajituri, oua rosii ca de copt nu coc astazi. Chiar nu stiu, astazi nu se face nimic? Eu nu calc, nu spal, nu coc dar pun sa fac supa, sarmale. Oare si asta e pacat?
David e racit saracutul tocmai acum de sarbatori are bronsita si imi este tare mila de el.
Roxxy, eu un nu ma supar ca mai vb despre copii mai mari pt ca si eu sunt interesata dar nu stiu restul fetelor ce parere au. Si eu ma chinui cu olita, mai face pisu, a mai facut caca pe wc de cateva ori dar daca-l las fara pampers mai spune cateodata ca face pipi dar apoi toto face pe le caca sau pipi, asa ca eu una nu pot sa-ti dau sfaturi.
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat.

16+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput