Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Fetelor, nu vreti sa va faceti voi un blog unde sa scrieti retete cu toate bunatatile astea vegetariene?

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Poate ca ar trebui sa le avem undeva stranse toate. Dar lenea e mare... Tu ce papi azi, Selen? Poate imi dai o idee, sa-mi fac pe maine.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am pus o tura de haine la uscat si alta la spalat. Va las, merg la mami sa vedem ce mai organizam... O zi frumoasa.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

PASTE FERICIT!!!
Petrecere frumoasa si sa ne regasim saptamana viitoare cel putin la fel de voioase!
Eu ma pregatesc sa fug de la scarbici si acasa sunt pusa pe facut bagaje si plecat la bunici asa ca.... va pup pe burticute de pe acum.

Iulia 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Am pus o tura de haine la uscat si alta la spalat. Va las, merg la mami sa vedem ce mai organizam... O zi frumoasa.

13+

Speli azi???

Iulia 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor! Azi eu am chiulit de la serviciu, am stat acasa sa spal si sa calc...si sa fac curatenie si abia acum m-am pus umpic in pat sa ma odihnesc si apoi tre iar la treaba...

Anco, ma bucur ca ai revenit si ca esti bine!!!Chiar ma intrebam ce mai e cu tine.

Citesc si restul si revin.

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

seara buna si de la noi!

intru fuga sa va spun ca astazi este o zi foarte MARE pentru noi, am primit incuviintarea adoptiei lui Matei...adica dupa primirea sentintei acasa, putem merge si face certificat de nastere cu noi trecuti la parinti

asa ca astazi am sarbatorit cum se cuvine si am plans de fericire...nici nu imi venea sa cred ca am reusit.

a fost o sarcina mai lunga... de un 1 si 2 luni...dar MERITA!

va pup pe toate!

Miha, ma bucur enorm pt tine si te admir ffff mult. Esti un exemplu pt multe femei!

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
[

kiki_cri, unombun poate sagetarile din uter sunt de la intinderea ligamentelor, poate n-are a face cu fibromul. Si vad ca ati vorbit de medical. Nu ati putea sa va luati concediu de sarcina cu risc, daca tot se stie ca aveti probleme? Mai ales tu, kiki_cri, cu gemeni
13+

Raluk, asa ma gandeam si eu ca poate e de la intinderea ligamentelor...bine ar fi sa fie asta...Am inteles ca nu se da concediu de sarcina cu risc decat daca lucrezi intr-un mediu toxic...sau fff greu, etc...chiar nu stiu exact...

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Fetelor, a inceput sa imi fie pofta de ceva...de bere, eu care nu am suportat-o pana acum, da' deloc...aveam niste Crlsberg prin casa si am baut jumate de cutie; sunt o mama denaturata n-am ce spune despre mine. Acum dupa ce m-am dres vreau sa ma apuc de citit, am luat de la Jurnalu' Panza de paianjen si nu citisem cartea pana acum. Il culturalizez pe Samburica al meu

14+

O ce te inteleg!!!!Si eu am pofta de bere mai mult ca de oriceSi eu mai beau cate o jumate de sticla...asa o data pe sapt.

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, nu cred ca pot sa te ajut, ca eu nu sunt vegetariana dar imi place cum suna retele voastre, de aceea vroiam mai multe...ma gandeam ca atunci cand voi sta acasa cu copilul pot sa "experimentez" mai mult....
de mancat, am mancat niste varza la cuptor cu mamaliga...din pacate de la un restaurant de vis-a-vis, eu am fost prea lenesa sa-mi pregatesc pachet iar diseara....mi-au cam facut fetele pofta de cartofi copti...cu o salata ced ca pica taman bine pt cina....

Eu tocmai ce m-am intors de la o plimbare de vreo 2 ore prin oras... da, in timpul programului daca nu zilele astea, cand e mai lejer, atunci cand?! si ma asteptam sa gasesc multe pagini umplute pe forum, dar vad ca multe sunteti ori ocupate cu ultimele pregatiri, ori pe la plimbari, ori plecate.....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput